Προς το περιεχόμενο

Greenify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω διαβάσει από πολλούς εδώ στο φόρουμ ότι το Greenify είναι ό,τι καλύτερο ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας της συσκευής.Την κατέβασα αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι δυσκολεύομαι λίγο να κατανοήσω πως λειτουργεί και χρειάζομαι λίγη βοήθεια σε αυτό.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Όταν ανοίξεις την εφαρμογή πάνω δεξιά έχει ένα "+". Το πατάς και σου βγάζει μια λίστα με τις εφαρμογές του κινητού σου. Κάνεις ένα touch σε αυτές που θέλεις να γίνουν greenify και μετά πατάς το tick που έχει κάτω δεξιά. Είσαι έτοιμος. Μόνη της η εφαρμογή μετά από αυτό θα κάνεις greenify τις εφαρμογές που επέλεξες. Αυτό θα γίνεται λίγο αφού σβήσει η οθόνη. Δεν κάνουμε ποτέ greenify εφαρμογές που δέχονται μηνύματα (viber, whatsapp, μηνύματα), το πληκτρολόγιο καθώς και launcher.

Η διαδικασία που σου είπα είναι σε root συσκευή. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι σε Jon root

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα neverme, ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μέχρι εκεί που είπες ότι αδρανοποιείς όποιες θες με το "+", όλα καλά. Μια άλλη απορία που έχω είναι το "Ζzz" που δείχνει κάτω δεξιά τι είναι και ποια είναι η λειτουργία του. Σόρρυ αν σε πρήζω.

Δημοσ.

Είναι το κουμπί που πατάς όταν θές manually να κάνει αδρανοποιήση της εφαρμογές.

Μπορείς να βγάλεις ένα τέτοιο κουμπί στην επιφάνεια εργασίας και να το χρησιμοποιείς τακτικά όταν θες να αδρανοποίησεις εφαρμογές.

Η συντόμευση αυτή βγαίνει μέσα από τα settings του προγράμματος.

Δημοσ.

Είναι το κουμπί που πατάς όταν θές manually να κάνει αδρανοποιήση της εφαρμογές.

Μπορείς να βγάλεις ένα τέτοιο κουμπί στην επιφάνεια εργασίας και να το χρησιμοποιείς τακτικά όταν θες να αδρανοποίησεις εφαρμογές.

Η συντόμευση αυτή βγαίνει μέσα από τα settings του προγράμματος.

Nice! :) Thank you man!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...