Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 830 Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτα απο ολα να πω οτι και εγω WP κατοχος ειμαι και οχι καποιο fanboy αλλων εταιριων κλπ

Δευτερον οταν καποιος ενδιαφερεται για αγορα κινητου σε αυτα τα χρηματα (270+ευρω του 830) και αν τα 29ευρω για αυτα που προσφερει το 930 ειναι θεμα,τοτε συγνωμη αλλα ο ιδιος θα κοιταζε σε φθηνοτερα κινητα και αρα πασο.Δεν μιλαμε πχ για περιπτωση Lg g3 2gb και με καποια χρηματα παραπανω Lg g3 στα 3gb.Μιλαμε για πολλα σκαλοπατια πιο πανω που ειναι το 930 οπως παραπανω Ram,Full Hd Οθονη,μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο(γιατι αν  βαλεις καρτα στο 830 ανεβαινει το κοστος)καλυτερο επεξεργαστη και πολυ καλυτερη καμερα.Αν λοιπον αυτα δεν αξιζουν τα 29παραπανω ευρω και ποσο μαλλον και απο επισημο αντιπροσωπο την Vodafone οπως λεει και ο παραπανω συμφορουμιτης,τοτε λυπαμαι αλλα κατι δεν παει καλα.Και θα σου τρεχει καλυτερα τις εφαρμογες και τα Windows και παει λεγοντας. Μην ξεχναμε οτι το Lumia 900 λογω επεξεργαστη δεν πηρε Windows 8 και πηρε Windows 7.5.Να σκεφτομαστε και λιγο πριν γραψουμε κατι και ποσο μαλλον οταν ''κραζουμε'' και τον αλλο που λεει τα αυτονοητα.

Αυτό που προσπάθησε να σου πει ο φίλος παραπάνω είναι ότι αναφέρεσαι μόνο σε ένα στιγμιότυπο. Το 830 δεν κυκλοφόρησε σήμερα και το 930 δεν είχε από όταν βγήκε 300€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι σιγουρα αλλα μας ενδιαφερει το τωρα ετσι δεν ειναι??Τωρα γινεται το review και η ολη κουβεντα και αρα λογικο ειναι να βλεπουμε τι υπαρχει τωρα στην αγορα.

Αρκετά καλή παρουσίαση αν και θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο... μέχρι στιγμής δεν μπορείς να δημιουργήσεις από το 0 αρχεία powerpoint, παρά μόνο να τα επεξεργαστείς ή νατα προβάλεις εισάγωντάς όμως στο κινητό. Εκτός και αν κάποια μοντέλα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ας πούμε στο δικό μου 520 μπορώ να φτιάξω από το κινητό αρχεία word και excel αλλά Powerpoint δε μπορώ να φτιάξω...

• Like 1

Αρκετά καλή παρουσίαση αν και θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο... μέχρι στιγμής δεν μπορείς να δημιουργήσεις από το 0 αρχεία powerpoint, παρά μόνο να τα επεξεργαστείς ή νατα προβάλεις εισάγωντάς όμως στο κινητό. Εκτός και αν κάποια μοντέλα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ας πούμε στο δικό μου 520 μπορώ να φτιάξω από το κινητό αρχεία word και excel αλλά Powerpoint δε μπορώ να φτιάξω...

Πολύ σωστά, θα γίνει σχετική διόρθωση στο κείμενο τουλάχιστον για να είναι ξεκάθαρο αυτό, επειδή έτσι όπως το έχω γράψει (και το είπα κιόλας επιπλέον από απροσεξία με αυτό το τρόπο) δεν είναι ακριβές. Μπορείς μόνο να διαβάσεις, να διαμοιραστείς και να επεξεργαστείς αρχεία Powerpoint (μόνο το κείμενο, να μετακινήσεις slides ή και να κρύψεις slides).

• Like 1

Πρωτα απο ολα να πω οτι και εγω WP κατοχος ειμαι και οχι καποιο fanboy αλλων εταιριων κλπ

Δευτερον οταν καποιος ενδιαφερεται για αγορα κινητου σε αυτα τα χρηματα (270+ευρω του 830) και αν τα 29ευρω για αυτα που προσφερει το 930 ειναι θεμα,τοτε συγνωμη αλλα ο ιδιος θα κοιταζε σε φθηνοτερα κινητα και αρα πασο.Δεν μιλαμε πχ για περιπτωση Lg g3 2gb και με καποια χρηματα παραπανω Lg g3 στα 3gb.Μιλαμε για πολλα σκαλοπατια πιο πανω που ειναι το 930 οπως παραπανω Ram,Full Hd Οθονη,μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο(γιατι αν  βαλεις καρτα στο 830 ανεβαινει το κοστος)καλυτερο επεξεργαστη και πολυ καλυτερη καμερα.Αν λοιπον αυτα δεν αξιζουν τα 29παραπανω ευρω και ποσο μαλλον και απο επισημο αντιπροσωπο την Vodafone οπως λεει και ο παραπανω συμφορουμιτης,τοτε λυπαμαι αλλα κατι δεν παει καλα.Και θα σου τρεχει καλυτερα τις εφαρμογες και τα Windows και παει λεγοντας. Μην ξεχναμε οτι το Lumia 900 λογω επεξεργαστη δεν πηρε Windows 8 και πηρε Windows 7.5.Να σκεφτομαστε και λιγο πριν γραψουμε κατι και ποσο μαλλον οταν ''κραζουμε'' και τον αλλο που λεει τα αυτονοητα.

ερώτηση: πήρες το 930 από εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην τιμή των 300€ εκτός συμβολαίου;;

• Super Moderators

ερώτηση: πήρες το 930 από εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην τιμή των 300€ εκτός συμβολαίου;;

Wind, Public, Vodafone το έδιναν 299 χωρίς συμβόλαιο...

• Like 1

το εχω από τα καλυτερα κινητα που εχω πιασει στα χερια ως τιμη θα μπορουσε να ηταν λιγο πιο χαμηλα καθως είναι πολύ κοντα με το 930 αλλα εχει και καποια πλεονεκτήματα σε σχεση με αυτό

Glance Screen, SD card, αφαιρούμενο καπάκι /μπαταρία..

ειλικρινα χεστηκα αν εχει sd card με τα 32 gb που σου παρεχει το 930 και επισης αν εχει αφαιρουμενη μπαταρια.. χρηστης n8 με μη αφαιρουμενη μπαταρια.

• 2 μήνες μετά...

Παίρνω το φτυάρι για να ξεθάψω το θέμα και να θάβω τη Microsoft. Από το προηγούμενο Σαβ/κο έχω τη συσκευή. Πάρα πολύ καλή, όπως αναφέρεται και στο άρθρο, αλλά: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ  MICROSOFT ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ;;;;;;;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...