voltmod Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Η πρώτη φορά που συναντήσαμε το Nokia Lumia 830 ήταν στην έκθεση IFA τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε είχαμε σχηματίσει μία πολύ καλή πρώτη εικόνα για την συσκευή ωστόσο τώρα και μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι πρόκειται για μία πραγματικά αξιόλογη κατασκευή που αξίζει να συμπεριλάβετε στις επιλογές σας αν σκέφτεστε την αγορά ενός νέου κινητού.Θα ξεκινήσουμε κάπως ανορθόδοξα να περιγράφουμε την εμπειρία μας μαζί του, αρχίζοντας από το τελικό συμπέρασμα: το Nokia Lumia 830 είναι μία πολύ καλή αγορά και ο υποψιασμένος χρήστης που θα το αποκτήσει θα το χαρεί πραγματικά. Ας δικαιολογήσουμε λοιπόν την άποψη μας, ξεκινώντας από την εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής. Site: Αναλυτική Παρουσίαση Nokia Lumia 830 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zam732 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ισχυει πως το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι η τιμη.. στα σκρουτζομαγαζα παζει στα 270 με το 930 να ειναι στα 340. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγω περιμενω κανα καλο μοντελο της microsoft με Windows 10 mobile και αμα ειναι τιποτα τρομερα εφυγα απο android. OK ωραιο το android αλλα η καταναλωση της μπαταριας εμενα με χαλαει πολυ. Θυμαμαι στο lumia 920 και 925 που ειχα ηταν παρα μα πολυ καλυτερη η αποδοση της μπαταριας και χωρις λαγκαρισματα ΑΛΛΑ και χωρις apps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ισχυει πως το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι η τιμη.. στα σκρουτζομαγαζα παζει στα 270 με το 930 να ειναι στα 340. Αυτο ακριβως.Για τα Specs που εχει σε σχεση με το 930,η τιμη του ειναι απαραδεκτη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκπληκτικό και πανέμορφο και δεν είναι καν ναυαρχίδα όπως είναι και τα 730/735. Αυτά τα πράγματα αλλού δεν τα βρίσκεις συνδυασμένα σε κινητά. Αισθητικά μάλιστα μόνο τα iphone και το nexus 5 μπορούν να συγκριθούν. Δυστυχώς όμως ο κόσμος έχει διαπαιδαγωγηθεί με βάση το android και αυτά είναι πράγματα που δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη και φυσικά για αυτό ευθύνεται και η microsoft που άργησε χαρακτηριστικά Εγω περιμενω κανα καλο μοντελο της microsoft με Windows 10 mobile και αμα ειναι τιποτα τρομερα εφυγα απο android. OK ωραιο το android αλλα η καταναλωση της μπαταριας εμενα με χαλαει πολυ. Θυμαμαι στο lumia 920 και 925 που ειχα ηταν παρα μα πολυ καλυτερη η αποδοση της μπαταριας και χωρις λαγκαρισματα ΑΛΛΑ και χωρις apps. Αυτό είναι και αλήθεια και "ψέμα" ταυτόχρονα. Δεν έχεις υπερπροσφορά apps για το 90% τα apps είναι φυσικά υπεραρκετά, αλλά συμφωνώ πως για εμπορική επιτυχία χρειάζεται να τις έχεις απλά για να τις έχεις. Μου έχει τύχει να μου πουν πως θέλουν android για τα apps ενώ κάνουν βασικότατη χρήση σε android συσκευη από αυτές που θέλεις να πετάξεις στον τοιχο... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2015 από disqualified 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εκπληκτικό και πανέμορφο και δεν είναι καν ναυαρχίδα όπως είναι και τα 730/735. Αυτά τα πράγματα αλλού δεν τα βρίσκεις συνδυασμένα σε κινητά. Αισθητικά μάλιστα μόνο τα iphone και το nexus 5 μπορούν να συγκριθούν. Δυστυχώς όμως ο κόσμος έχει διαπαιδαγωγηθεί με βάση το android και αυτά είναι πράγματα που δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη και φυσικά για αυτό ευθύνεται και η microsoft που άργησε χαρακτηριστικά Αυτό είναι και αλήθεια και "ψέμα" ταυτόχρονα. Δεν έχεις υπερπροσφορά apps για το 90% τα apps είναι φυσικά υπεραρκετά, αλλά συμφωνώ πως για εμπορική επιτυχία χρειάζεται να τις έχεις απλά για να τις έχεις. Μου έχει τύχει να μου πουν πως θέλουν android για τα apps ενώ κάνουν βασικότατη χρήση σε android συσκευη από αυτές που θέλεις να πετάξεις στον τοιχο... Το θεμα ειναι οτι υπαρχει ηδη το ποιοτικο 930 και ειδικα βλεπουμε τον τελευταιο καιρο οτι παιζουν πολλες προσφορες στα 300ευρω για οσους προλαβουν.Αρα δυστηχως ειναι τελειως αδιαφορη προσθηκη απο την Ms . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisvm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το τηλέφωνο είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Το έχω σχεδόν δύο μήνες (το αγόρασα όταν έπεσε αρκετά η τιμή του). Ήθελα ένα τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και της εργασίας μου και με έχει εξυπηρετήσει όσο κανένα άλλο. Δε θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω λειτουργικά γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός. Είναι και υποκειμενικό από ένα σημείο και έπειτα. Ως χρήστης και των τριών έχω καταλήξει στα windows phone. Το 830 το συνιστώ ανεπιφύλακτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 παιδια αμα παρατηρησετε τα specs δεν ειναι πιο ωριμο να αγορασει καποιος το 730 μιας και δεν εχουν τρομερες διαφορες με το 830 και το πρωτο ειναι και αισθητα φθηνοτερο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το τηλέφωνο είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Το έχω σχεδόν δύο μήνες (το αγόρασα όταν έπεσε αρκετά η τιμή του). Ήθελα ένα τηλέφωνο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και της εργασίας μου και με έχει εξυπηρετήσει όσο κανένα άλλο. Δε θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω λειτουργικά γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός. Είναι και υποκειμενικό από ένα σημείο και έπειτα. Ως χρήστης και των τριών έχω καταλήξει στα windows phone. Το 830 το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν αξιζει τα λεφτα του για αυτα που προσφερει σε σχεση με κινητο ιδιας εταιριας το 930.Οταν δηλαδη μπορεις να παρεις σχεδον στα ιδια χρηματα διπλασια Ram,Full Hd οθονη,καλυτερο επεξεργαστη και παραπανω αποθηκευτικο χωρο γιατι να πας σε κατι κατωτερο αυτο ειναι το θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisvm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν αξιζει τα λεφτα του για αυτα που προσφερει σε σχεση με κινητο ιδιας εταιριας το 930.Οταν δηλαδη μπορεις να παρεις σχεδον στα ιδια χρηματα διπλασια Ram,Full Hd οθονη,καλυτερο επεξεργαστη και παραπανω αποθηκευτικο χωρο γιατι να πας σε κατι κατωτερο αυτο ειναι το θεμα. φίλε μου από τα 270 (σημερινή τιμή 830) για να πας στα 340 (σημερινη τιμή 930) είναι 70€ διαφορά και προφανώς δεν είναι τα ίδια λεφτά και ειδικά αν το δεις ποσοστιαία (όπως πρέπει να το βλέπει κάθε συνετός αγοραστής) θα αντιληφθείς ότι είναι διαφορά (όχι τρελή αλλά σίγουρα σημαντική). Επίσης μερικές φορές τις ανάγκες του κάθε χρήστη δε μπορούμε να τις αξιολογήσουμε γιατί ίσως δεν τις έχουμε και μεις. Για παράδειγμα το 930 (αν και με καλή χωρητικότητα) δεν έχει mini sd που για μένα ήταν σημαντικό λόγω συγκεκριμένων εργασιών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 φίλε μου από τα 270 (σημερινή τιμή 830) για να πας στα 340 (σημερινη τιμή 930) είναι 70€ διαφορά και προφανώς δεν είναι τα ίδια λεφτά και ειδικά αν το δεις ποσοστιαία (όπως πρέπει να το βλέπει κάθε συνετός αγοραστής) θα αντιληφθείς ότι είναι διαφορά (όχι τρελή αλλά σίγουρα σημαντική). Επίσης μερικές φορές τις ανάγκες του κάθε χρήστη δε μπορούμε να τις αξιολογήσουμε γιατί ίσως δεν τις έχουμε και μεις. Για παράδειγμα το 930 (αν και με καλή χωρητικότητα) δεν έχει mini sd που για μένα ήταν σημαντικό λόγω συγκεκριμένων εργασιών. Ακριβώς αν έχεις όριο 250 φτάνεις τα 270 αλλά όχι τα 340. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ναι το θεμα ειναι οτι το κινητο δεν βγηκε τωρα που εγινε το review ,και στο διαστημα που εχει βγει εχουν πεσει προσφορες απο Wind vodafone στα 299ευρω. Θελω να πω οτι αν καποιος ηθελε Windows Phone στα χρηματα αυτα θα ειχε παρει ηδη το 930. Και στην τελικη λογω αυτης της προσφορας που ανεφερα παραπανω αν το οικονομικο ειναι δα τοσο μεγαλος παραγοντας παρα πολλα ατομα δινουν το 930 στα 300 ή και φθηνοτερα σφραγισμενο με αποδειξη/εγγυηση που αξιζει με τα 1000 τα παραπανω ευρω καθως μιλαμε για πολλα σκαλια πανω απο το 830. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisvm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ναι το θεμα ειναι οτι το κινητο δεν βγηκε τωρα που εγινε το review ,και στο διαστημα που εχει βγει εχουν πεσει προσφορες απο Wind vodafone στα 299ευρω. Θελω να πω οτι αν καποιος ηθελε Windows Phone στα χρηματα αυτα θα ειχε παρει ηδη το 930. Και στην τελικη λογω αυτης της προσφορας που ανεφερα παραπανω αν το οικονομικο ειναι δα τοσο μεγαλος παραγοντας παρα πολλα ατομα δινουν το 930 στα 300 ή και φθηνοτερα σφραγισμενο με αποδειξη/εγγυηση που αξιζει με τα 1000 τα παραπανω ευρω καθως μιλαμε για πολλα σκαλια πανω απο το 830. οι συγκρίσεις για να είναι σωστές πρέπει να συγκρίνεις ίδιες καταστάσεις. Δηλαδή τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε νέες συσκευές. Όχι από τη μία τι δίνει η κινητή τηλεφωνία σε συμβόλαιο και από την άλλη τι παίρνεις μεταχειρισμένο. Φίλε καθαρά συμβουλευτικά το λέω αυτό και όχι μόνο για τα κινητά. Αν εσύ ήθελες να πάρεις οπωσδήποτε το 930 λόγω καλύτερων specifications καλά έκανες και τα έδωσες. ο καθένας έχει δικά του κριτήρια. Δεν πρέπει να απορρίπτουμε τις άλλες γνώμες για να αισθανόμαστε εμείς ότι κάναμε την καλύτερη αγορά. Φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanakos8 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και μην ξεχνάμε ότι το 930 βρίσκεται και τώρα σε προσφορά στη Vodafone (μετά από επικοινωνία έμαθα ότι θα είναι μέχρι 28/2 και ενώ γράφει εξαντλημένο, μπορείς να το παραγγείλεις από τα καταστήματα σε αυτή την τιμή και να παραλάβεις μόλις έχουν στοκ). Εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω τι παίζει με 10αρια, και άμα δεν τα σηκώνει το 925, μπορεί να κινηθώ για το 930, μιας και δεν βλέπω τρομερή διάφορα ανάμεσα στο δικό μου και το 830. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 οι συγκρίσεις για να είναι σωστές πρέπει να συγκρίνεις ίδιες καταστάσεις. Δηλαδή τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε νέες συσκευές. Όχι από τη μία τι δίνει η κινητή τηλεφωνία σε συμβόλαιο και από την άλλη τι παίρνεις μεταχειρισμένο. Φίλε καθαρά συμβουλευτικά το λέω αυτό και όχι μόνο για τα κινητά. Αν εσύ ήθελες να πάρεις οπωσδήποτε το 930 λόγω καλύτερων specifications καλά έκανες και τα έδωσες. ο καθένας έχει δικά του κριτήρια. Δεν πρέπει να απορρίπτουμε τις άλλες γνώμες για να αισθανόμαστε εμείς ότι κάναμε την καλύτερη αγορά. Φιλικά. Πρωτα απο ολα να πω οτι και εγω WP κατοχος ειμαι και οχι καποιο fanboy αλλων εταιριων κλπ Δευτερον οταν καποιος ενδιαφερεται για αγορα κινητου σε αυτα τα χρηματα (270+ευρω του 830) και αν τα 29ευρω για αυτα που προσφερει το 930 ειναι θεμα,τοτε συγνωμη αλλα ο ιδιος θα κοιταζε σε φθηνοτερα κινητα και αρα πασο.Δεν μιλαμε πχ για περιπτωση Lg g3 2gb και με καποια χρηματα παραπανω Lg g3 στα 3gb.Μιλαμε για πολλα σκαλοπατια πιο πανω που ειναι το 930 οπως παραπανω Ram,Full Hd Οθονη,μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο(γιατι αν βαλεις καρτα στο 830 ανεβαινει το κοστος)καλυτερο επεξεργαστη και πολυ καλυτερη καμερα.Αν λοιπον αυτα δεν αξιζουν τα 29παραπανω ευρω και ποσο μαλλον και απο επισημο αντιπροσωπο την Vodafone οπως λεει και ο παραπανω συμφορουμιτης,τοτε λυπαμαι αλλα κατι δεν παει καλα.Και θα σου τρεχει καλυτερα τις εφαρμογες και τα Windows και παει λεγοντας. Μην ξεχναμε οτι το Lumia 900 λογω επεξεργαστη δεν πηρε Windows 8 και πηρε Windows 7.5.Να σκεφτομαστε και λιγο πριν γραψουμε κατι και ποσο μαλλον οταν ''κραζουμε'' και τον αλλο που λεει τα αυτονοητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα