Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

Την τελευταιο καιρο παρατηρω αρκετα freezαρισματα στο pc την ωρα του browsing για κανα 2". 
Εχετε να μου προτεινετε κανενα προγραμματακι ή καποιο τροπο να τσεκαρω αν οι ραμ μου λειτουργουν σωστα?  :-D 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δύσκολο να πω χωρίς να γνωρίζω περισσότερα.

Μπορεί να είναι software-ικό, ή θέμα δίσκου.

Έλεγξε τις μνήμες με το Memtest ώστε ν' αρχίσουμε να αποκλείουμε υπόπτους.

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις;; 32bit η 64 bit?

Κατέβασε και το hdsentinel/τρέξε το και πόσταρε αποτελέσματα απο έλενχο σκληρών υγεία & performance

Το "πρόβλημα" μπορεί να μην είναι η μνήμες,ίσως να υπάρχει "θέμα" στο υπόλοιπο hardware

Δημοσ.

Για ανέβασε και την καρτέλα του SSD, γιατί στο παραπάνω ss μας δείχνεις τον 1TB HDD.

Τσέκαρε και τις μνήμες όπως σου είπα και πιο πάνω και βλέπουμε.

Δημοσ.

επισης μολις μπηκα και ειδα. Λεει 4GB RAM ( 1.96GB usable).

Κοίτα τι θα κάνεις.

Πήγαινε εκτέλεση. Γράψε msconfig, πήγαινε εκκίνηση υπολογιστή,επιλογές για προχωρημένους και ξετίκαρε τη μέγιστη μνήμη!

Εάν δεν λυθεί,βγάλε τις μνήμες,φύσα τα slot και ξανά κούμπωσε. Εάν δεν, έχουν πρόβλημα οι μνήμες σου!

Δημοσ.

Oταν μπηκα στο msconfig ηταν ξετικαρισμενο το "μεγιστη μνημη" το τικαρα το εκανα επανεκκινηση,ξαναμπηκα το ξετικαρα και το ξαναεκανα επανεκκινηση και εφτιαξε! Ευχαριστω πολυ, ελπιζω να μην ξαναπαρουσιασει θεμα :D

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα στην παρεα και παλι.

Χθες ανοιξα το pc μετα απο καμια 25αρια μερες και παλι τα ιδια, 4GB RAM ( 1.96GB usable). Ετρεξα memtest86 κανενα error,εκανα και το "κολπακι" απο το msconfig αλλα δεν γινεται τιποτα! Και απο ΒIOS που μπηκα γραφει οτι υπαρχει 4GB RAM,δηλαδη τις αναγνωριζει και τις 2(2χ2GB) που εχω. Ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...