nikolas_kriti Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Tι μάρκα είναι το UPS? Aυτό είναι το πιο βασικό... Διότι αν είναι καμια κινεζιά της κακιάς ώρας, σε συμφέρει να πάρεις ένα καινούριο στην τιμή μιας καλής μπαταρίας...Την έχω πάρει την μπαταρία..Από π προέκυψε ότι είναι το ups δηλαδή? Lamtech είναι
crazy_gamer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 <p>Tι μάρκα είναι το UPS? Aυτό είναι το πιο βασικό... Διότι αν είναι καμια κινεζιά της κακιάς ώρας, σε συμφέρει να πάρεις ένα καινούριο στην τιμή μιας καλής μπαταρίας...</p> Νομίζω είναι Mustek Sent from my iPhone using Insomnia
ppetr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Εγώ άλλαξα μπαταρία αμέσως. .έβαλα καινούργια..τα λαμπάκια του ups δουλεύουν..Απλά μόλις σύνδεση την μπαταρία έβαλα πάνω pc κ οθόνη έριξα γενικό αλλά έκλεισε το pc... Θέλει φόρτιση μήπως η μπαταρία? Εννοείται πως θελει φορτιση. Αν θες να τη δοκιμασεις κανε το την επομενη μερα
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που θέλω να πω ότι αν είναι κάποια μάρκα που βγάζει 1002 άλλα εκτός από UPS όταν αρχισει τα τρελά το unit το πετάς. Αν είναι όμως APC,minute-man (πολύ παλιά),Eaton που είναι πανάκριβα κ για ένα απλό 500VA, το κρατάς κ παίρνεις μπαταρία. Υπάρχει κι ένα άλλο θέμα που δε το ξέρει πολύς κόσμος. Οι μπαταρίες AGM κ GEL που αγοράζουμε για τα UPS τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι ρώσικη ρουλέτα. Πάντα να ελέγχετε την τάση όταν τις παραλαμβάνετε αν δείτε κάτω από 12V ονομαστική, πακετάρισμα κ πίσω.
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εννοείται πως θελει φορτιση. Αν θες να τη δοκιμασεις κανε το την επομενη μεραΤην άφησα μια μέρα...Εν τω μεταξύ όταν κλείνω τον γενικό..Πλέον δε κάνει τον σπαστικό θόρυβο...Ακούγεται μόνο ένα τικλ τικλ 2-3 φορές....Μάλλον τα φτύσε το ups?
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Η μπαταρία πόσο σίγουρο είναι ότι ήταν καλή; Είναι καινούρια απο μαγαζί της προκοπής; Γιατί αν την είχε στο ράφι χρόνια χωρίς συντήρηση η μπαταρία πιθανόν να είναι πεθαμένη εξ αρχής. Το αμέσως επόμενο είναι να δεις αν το UPS φορτίζει την μπαταρία σου. Αυτό το βλέπεις με ένα πολύμετρο πάνω στην μπαταρία. Αν για παράδειγμα η μπαταρία δείχνει 12V και μόλις το βάλεις το UPS στην πρίζα δείξει παραπάνω και σιγά σιγά ανεβαίνει, φορτίζει. Μετά πας σε ποιο δύσκολες διαγνώσεις, αλλά όχι απαραίτητα σοβαρές ζημιές. Δηλαδή μπορεί για παράδειγμα να μην οπλίζει κάποιο ρελέ πράγμα που είναι φθηνό και εύκολο αν γνωρίζεις 2 πράγματα πάνω σε αυτά. Μη προσπαθήσεις να φτάσεις στα εντόσθια του UPS αν δεν έχεις έστω λίγες βασικές γνώσεις. Είναι μηχάνημα που σε σκοτώνει άνετα.
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Η μπαταρία πόσο σίγουρο είναι ότι ήταν καλή; Είναι καινούρια απο μαγαζί της προκοπής; Γιατί αν την είχε στο ράφι χρόνια χωρίς συντήρηση η μπαταρία πιθανόν να είναι πεθαμένη εξ αρχής. Το αμέσως επόμενο είναι να δεις αν το UPS φορτίζει την μπαταρία σου. Αυτό το βλέπεις με ένα πολύμετρο πάνω στην μπαταρία. Αν για παράδειγμα η μπαταρία δείχνει 12V και μόλις το βάλεις το UPS στην πρίζα δείξει παραπάνω και σιγά σιγά ανεβαίνει, φορτίζει. Μετά πας σε ποιο δύσκολες διαγνώσεις, αλλά όχι απαραίτητα σοβαρές ζημιές. Δηλαδή μπορεί για παράδειγμα να μην οπλίζει κάποιο ρελέ πράγμα που είναι φθηνό και εύκολο αν γνωρίζεις 2 πράγματα πάνω σε αυτά. Μη προσπαθήσεις να φτάσεις στα εντόσθια του UPS αν δεν έχεις έστω λίγες βασικές γνώσεις. Είναι μηχάνημα που σε σκοτώνει άνετα. Από το eshop την πήρα και εξωτερικά φαινόταν κομπλέ..Τέσπα θα φέρω ένα φίλο να την μετρήσουμε αύριο...Πως ακριβώς την μετράω??με βολτομετρο αλλά πως.. Γνώσεις δυστυχώς δε έχω πολλές..Ο φίλος είναι ηλεκτρολόγος αλλά σε γνωρίσω αν ξέρει από UPS
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Την άφησα μια μέρα... Εν τω μεταξύ όταν κλείνω τον γενικό..Πλέον δε κάνει τον σπαστικό θόρυβο...Ακούγεται μόνο ένα τικλ τικλ 2-3 φορές....Μάλλον τα φτύσε το ups? ο ελενχος ειναι ο θορυβος 3 φορες τικ τικ ,αστο να φορτισει κια μετα του δινεις φορτιο να δεις... και φορτιο για 2 3 λεπτα αλλιως καινουργια μπαταρια και παλι απο την αρχη..
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ο ελενχος ειναι ο θορυβος 3 φορες τικ τικ ,αστο να φορτισει κια μετα του δινεις φορτιο να δεις... και φορτιο για 2 3 λεπτα αλλιως καινουργια μπαταρια και παλι απο την αρχη..Όταν λες ο ελεγχος...Τι εννοείς??Καλά δουλεύει το UPS??με αυτόν τον θόρυβο π κάνει??
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ετσι κανουν ολα σχεδον οταν ανοιγουν τικ τικ τικ και μετα μπαινουν σε κατασταση αναμονης δινοντας ρευμα απο τη μπριζα κραταει το μηχανημα σου αναμενο σε περιπτση που γινει διακοπη ρευματος απλα καντο για πολυ λιγο για να μην βγαλεις εκτος τη μπαταρια...
ppetr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Από το eshop την πήρα και εξωτερικά φαινόταν κομπλέ..Τέσπα θα φέρω ένα φίλο να την μετρήσουμε αύριο...Πως ακριβώς την μετράω??με βολτομετρο αλλά πως.. Γνώσεις δυστυχώς δε έχω πολλές..Ο φίλος είναι ηλεκτρολόγος αλλά σε γνωρίσω αν ξέρει από UPS Αν είναι ηλεκτρολόγος ο φιλος σου ξερει πως μετριεται. Και μη κατεβάζεις γενικους για να προσωμιωσεις διακοπη, βγαλε το UPS απ'τη πριζα 2
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ετσι κανουν ολα σχεδον οταν ανοιγουν τικ τικ τικ και μετα μπαινουν σε κατασταση αναμονης δινοντας ρευμα απο τη μπριζα κραταει το μηχανημα σου αναμενο σε περιπτση που γινει διακοπη ρευματος απλα καντο για πολυ λιγο για να μην βγαλεις εκτος τη μπαταρια... Συνδέω πάνω στο UPS μονο την οθονη!!! Το UPS ειναι στην πριζα 1.5 μερα...Μολις βγαζω το UPS απο την πριζα δε κραταει την οθονη!Και κάνει απλά ενα τικλ..!!! Ο φιλος ο ηλεκτρολόγος θα ρθει το βραδακι!
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Άσε να μετρήσει την μπαταρία γιατί κάτι μου λέει ότι θα την πας για αντικατάσταση. Εκτός και αν όπως σου είπα το UPS σου έχει πρόβλημα και δεν φορτίζει την μπαταρία. Όντως το τικ σου δείχνει ότι γυρνάει την παροχή στην μπαταρία αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό είναι πολύ πρόχειρο συμπέρασμα γιατί μπορεί να μην χρειάζεται μόνο 1 ρελέ για αυτή τη λειτουργία οπότε κάποιο από τα ρελέ να μην δουλεύει ή να ακούς την προσπάθεια του ρελέ να οπλίσει.
coolerman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πές μοντέλο ups και τι έχεις συνδέσει επάνω σε αυτό.
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πές μοντέλο ups και τι έχεις συνδέσει επάνω σε αυτό.Lamtech k750..!!Άσε να μετρήσει την μπαταρία γιατί κάτι μου λέει ότι θα την πας για αντικατάσταση. Εκτός και αν όπως σου είπα το UPS σου έχει πρόβλημα και δεν φορτίζει την μπαταρία. Όντως το τικ σου δείχνει ότι γυρνάει την παροχή στην μπαταρία αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό είναι πολύ πρόχειρο συμπέρασμα γιατί μπορεί να μην χρειάζεται μόνο 1 ρελέ για αυτή τη λειτουργία οπότε κάποιο από τα ρελέ να μην δουλεύει ή να ακούς την προσπάθεια του ρελέ να οπλίσει.Αν είναι η μπαταρία και μ την δεκτουν πίσω θα πάω για αγορά αλλού να τελειώνω..Έχει ένα το. Eshop με 50 ευρώ εκεί γύρω λαό 2 χρόνια εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα