crazy_gamer21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Έχω ένα παλιό ups το οποίο χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου και το οποίο κάηκε. Το έδωσε λοιπόν σε μενα. Τι να κάνω; Να το ανοίξω και να δω αν μπορώ να πάρω μπαταρίες από eshop και να το φτιάξω; Και πόσο ασφαλές θα είναι; Sent from my iPad using Insomnia
Gas74 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Φιλε αν καηκε δε νομιζω οτι αξιζει ο κοπος..........αν ομως εχουν ¨καθαρίσει ¨απλως οι μπαταριες του,ανοιξε το ,δες τι εχει ,δες το κοστος και υπολογισε αν αξιζει .Αν αξιζει ,δεν ειναι τιποτε να τις αλλαξεις
crazy_gamer21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 <p>Φιλε αν καηκε δε νομιζω οτι αξιζει ο κοπος..........αν ομως εχουν ¨καθαρίσει ¨απλως οι μπαταριες του,ανοιξε το ,δες τι εχει ,δες το κοστος και υπολογισε αν αξιζει .Αν αξιζει ,δεν ειναι τιποτε να τις αλλαξεις</p> Είναι δύσκολο να τις αλλάξεις ή είναι απλά δύο βύσματα; Sent from my iPhone using Insomnia <p>Φιλε αν καηκε δε νομιζω οτι αξιζει ο κοπος..........αν ομως εχουν ¨καθαρίσει ¨απλως οι μπαταριες του,ανοιξε το ,δες τι εχει ,δες το κοστος και υπολογισε αν αξιζει .Αν αξιζει ,δεν ειναι τιποτε να τις αλλαξεις</p> Είναι δυσκολο να τις αλλάξεις ή είναι απλά δύο βύσματα; Sent from my iPhone using Insomnia
Dantε Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αρκετα απλο ειναι. συνηθως 2 βυσματα.αν πιανει το χερι σου κατσαβιδι,ανοιξε το και δες
androu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 εύκολο ειναι αλλά αμα εχει καεί πλακέτα κτλπ κτλπ δεν νομίζω πως αξίζει
nikolas_kriti Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 εύκολο ειναι αλλά αμα εχει καεί πλακέτα κτλπ κτλπ δεν νομίζω πως αξίζει Πώς καταλαβαινουμε ότι κάηκε πλακέτα??
crazy_gamer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 εύκολο ειναι αλλά αμα εχει καεί πλακέτα κτλπ κτλπ δεν νομίζω πως αξίζει Πώς καταλαβαινουμε ότι κάηκε πλακέτα?? Αυτό θα έλεγα, πώς το καταλαβαίνουμε; Βάζουμε καινούρια μπαταρία και βλέπουμε αν ανατιναχτεί; Χαχαχα :PSent from my iPad using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πώς καταλαβαινουμε ότι κάηκε πλακέτα?? καλημερα, αν εχεις πολυμετρο δες καταρχην αν εχουν ταση οι μπαταριες και πριν το ανοιξεις και ακουμπηεις γυμναχερια δες αν οταν το βαζεις στη μπριζα ανοιγει καποια ενδειξη...προσοχη!!!
crazy_gamer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πώς καταλαβαινουμε ότι κάηκε πλακέτα?? καλημερα, αν εχεις πολυμετρο δες καταρχην αν εχουν ταση οι μπαταριες και πριν το ανοιξεις και ακουμπηεις γυμναχερια δες αν οταν το βαζεις στη μπριζα ανοιγει καποια ενδειξη...προσοχη!!! Οι μπαταρίες έχουν τάση αλλά αντί για 12v έχουν 9Sent from my iPad using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 οι μπαταριες ειναι σιγουρα για αλλαγη τοτε μενει να δεις λυχνιες ενεργοποιημενες για τσεκαρεις πλακετα..ποιο εχεις?
crazy_gamer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 <p>οι μπαταριες ειναι σιγουρα για αλλαγη τοτε μενει να δεις λυχνιες ενεργοποιημενες για τσεκαρεις πλακετα..ποιο εχεις?</p> Δηλαδή αν δουλεύουν οι λυχνίες θέλω μόνο μπαταρία; Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή αν δουλεύουν οι λυχνίες θέλω μόνο μπαταρία; Sent from my iPhone using Insomnia ναι
crazy_gamer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή αν δουλεύουν οι λυχνίες θέλω μόνο μπαταρία; Sent from my iPhone using Insomnia ναιΟκ θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! :)Sent from my iPhone using Insomnia
nikolas_kriti Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 καλημερα, αν εχεις πολυμετρο δες καταρχην αν εχουν ταση οι μπαταριες και πριν το ανοιξεις και ακουμπηεις γυμναχερια δες αν οταν το βαζεις στη μπριζα ανοιγει καποια ενδειξη...προσοχη!!! Εγώ άλλαξα μπαταρία αμέσως. .έβαλα καινούργια..τα λαμπάκια του ups δουλεύουν..Απλά μόλις σύνδεση την μπαταρία έβαλα πάνω pc κ οθόνη έριξα γενικό αλλά έκλεισε το pc... Θέλει φόρτιση μήπως η μπαταρία?
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Tι μάρκα είναι το UPS? Aυτό είναι το πιο βασικό... Διότι αν είναι καμια κινεζιά της κακιάς ώρας, σε συμφέρει να πάρεις ένα καινούριο στην τιμή μιας καλής μπαταρίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα