xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το 'μωρε μπραβο' περισσοτερο ειρωνικο ηταν παρα ειλικρινές. Οσον αφορα τα δικαιωματα μας (και του να κανεις καταγγελια ή οχι) προσωπικα δεν ασχολουμαι οταν προκειται για τεχνολογικο προιον. Ας ειμαστε και λιγο σοβαροι. Μια (πχ) τηλεοραση ειναι. Υπαρχουν και σοβαροτερα προβληματα που εχουμε καθημερινα απο την τρέλα μας για την τεχνολογια.
DownUNDERground Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Επειδή η τηλεόραση δεν είναι ψωμί δεν είναι ασόβαρο να διεκδικείς αυτό που δικαιούσαι. Ούτε αλληλοαναιρούνται μεταξύ τους. Φυσικά ο καθένας πράττει όπως νομίζει. 2
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει ενα ενδεχομενο να μην την παρει τελικα ο αδερφος μου. Αν ενδιαφερεται καποιο παιδι να την παρει (προφανως στα χρηματα που ηταν σε προσφορα-750ευρω) ας στειλει ενα πμ. Απο εβδομαδα περιμενω να ερθει απο οτι μου ειπαν. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τωρα μπηκα στο τοπικ πρωτη φορα και το διαβασα ολοκληρο. Δεν φταινε αυτοι, φταιτε εσεις που κατεβάζετε την αρνητικη με ανταλλαγμα να κανουν τα πραγματα όπως λογικα οφειλαν εξαρχής. Δεκαδες φορες εχω διαβασει εδώ μεσα εδώ και 3+ χρονια από διαφορους (όχι από έναν) για τηλεφώνημα και ευρεση λυσης ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ την αρνητικη στο σκρουτζ - με ανταλλαγμα την αρση της. Μεγαλη υποκρισια (προς τον εαυτο σας πρωτα και μετα προς τους συν-καταναλωτες) μετα να μιλατε ασχημα για το μαγαζι, αφου πρωτα μια χαρα χορεψατε στην τακτικη αυτή της αρσης/απόκρυψης του σχολιου σας. 3
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη αναφερεσαι, και, σε εμενα, να αναφερω οτι εμενα στο τηλεφωνημα μου ειπαν να προσθεσω (εφοσον θελω) το οτι εγινε τελικα παραγγελια. Δεν μου αναφερθηκε ποτέ να σβησω την αξιολογηση (ασχετως οτι εγω το εκανα μιας και ο αδερφος μου την μια ηθελε-την αλλη δεν ηθελε την τηλεοραση, οποτε θεωρησα οτι ειναι σωστοτερο να σβηστει κατι εφοσον δεν ηταν καν εκεινος σιγουρος)
teodor_ch Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ούτε μία κλήση, ούτε ένα τηλέφωνο...και το σημαντικότερο άφαντα τα χρήματά μου. Η κριτική δεν αλλάζει. Μή με καλέσετε. Refund κάντε ΑΜΕΣΑ. Δίνω προθεσμία μέχρι Δευτέρα και μετά πάω για καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά. Απόσπασμα απο κριτική που άφησα πριν λίγες μέρες και περιμένω να δημοσιευτεί... Με έβαλαν και την άλλαξα στο παρακάτω Η κριτική δεν αλλάζει γιατί αυτά είναι τα γεγονότα.
paylidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη αναφερεσαι, και, σε εμενα, να αναφερω οτι εμενα στο τηλεφωνημα μου ειπαν να προσθεσω (εφοσον θελω) το οτι εγινε τελικα παραγγελια. Δεν μου αναφερθηκε ποτέ να σβησω την αξιολογηση (ασχετως οτι εγω το εκανα μιας και ο αδερφος μου την μια ηθελε-την αλλη δεν ηθελε την τηλεοραση, οποτε θεωρησα οτι ειναι σωστοτερο να σβηστει κατι εφοσον δεν ηταν καν εκεινος σιγουρος) βασικά για μενα το λεει που το εχω ξαναπεί... εκει που πρεπει θα την αφήσω την αρνητική παντως, αλλα στο public 2 φορες που εγινε αυτό το ζήτημα και με κάλεσαν να εξυπηρετήσουν πραγματι την εσβησα... Οχι επειδη μου εδωσαν το προιόν αλλα επειδη υπηρχε ενα "ενδιαφερον" για βελτίωση και σίγουρα μια συγνώμη για την ταλαιπωρία... Ο υπευθυνος μάλιστα μου εδωσε και το απευθείας εσωτερικό του ωστε σε επομενη ενδεχόμενη ταλαιπωρία να καλέσω απευθείας εκει...
teodor_ch Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 βασικά για μενα το λεει που το εχω ξαναπεί... εκει που πρεπει θα την αφήσω την αρνητική παντως, αλλα στο public 2 φορες που εγινε αυτό το ζήτημα και με κάλεσαν να εξυπηρετήσουν πραγματι την εσβησα... Οχι επειδη μου εδωσαν το προιόν αλλα επειδη υπηρχε ενα "ενδιαφερον" για βελτίωση και σίγουρα μια συγνώμη για την ταλαιπωρία... Ο υπευθυνος μάλιστα μου εδωσε και το απευθείας εσωτερικό του ωστε σε επομενη ενδεχόμενη ταλαιπωρία να καλέσω απευθείας εκει... Το σωστό είναι να προσθέσεις απο κάτω την εξέλιξη. Αυτό που έγραψες ήταν για κάτι που ΕΓΙΝΕ. Το τί ακολούθησε μετά είναι ΑΛΛΟ πράγμα. Τώρα σε όλους θα κάνουν ότι γουστάρουν ΕΚΤΟΣ απο όσους κάνουν αρνητική κριτική?
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 βασικά για μενα το λεει που το εχω ξαναπεί... .. Χαχα, καμια σχεση - μαλιστα τωρα μαθαινω οτι το εχεις κανει και εσυ, με αυτο σου το ποστ εδω. Δεν κρατω φυσικα "σημειωσεις" για το ποιος γραφει κατι. Αυτο που παρατηρω και αυτο για το οποιο μιλησα ειναι η συχνοτητα εμφανισης αυτης της πρακτικης μεσα σε σχολια στην ενοτητα μας, χωρις να εχει σημασια (και χωρις να συγκρατω) το ονομα του μελους που γραφει καθε φορα κατι τετοιο. Μην το παιρνετε προσωπικα λοιπον, με την τακτικη/κινηση σας τα βαζω, οχι με σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα