Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι στο σύστημα μου (αυτό που φαίνεται στην υπογραφή) να προσθέσω μία gtx970 συγκεκριμένα για να παίξω το Max Payne 3.

Η απορία μου είναι για το πως θα συνεργάζονται αυτά τα δύο. Αν για παράδειγμα βγάλω το καλώδιο από την κάρτα και το βάλω στην υποδοχή για τα intel HD θα την απενεργοποιεί την κάρτα ?

Ρυθμίζεται από τα Windows? Από το BIOS ?

Αυτό το λέω, διότι δεν υπάρχει λόγος να καίει ρεύμα η κάρτα ή να είναι σε λειτουργεία όταν η συγκεκριμένη χρήση του υπολογιστή δεν απαιτεί καλά γραφικά.

Η απορία αυτή μου είχε δημιουργηθεί και παλιότερα όταν πήρα το LapTop (Toshiba L70-B-10M)

το οποίο έχει και intel HD και radeon. Τα IntelHD δείχνει να χρησιμοποιεί και δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ να δω πώς ανοίγει την κάρτα μιας και δεν θα έπαιζα ποτέ εκεί !

Θα ήθελα και μία γνώμη για την κάρτα αν είναι εύκολο,

http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx970-gv-n970g1-gaming-4gd-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516546

Μου φαίνεται ότι θα κρατήσει μια δεκαετία, από τη στιγμή που παίζει FarCry 3 σε 4Κ με 60fps σύμφωνα με το tomshardware.

Δημοσ.

οχι απλα η καρτα θα ειναι σε idle δηλαδη θα καις 7-12 watt.Για να γινει αυτο που λες θα πρεπει να βγαλεις τελειως την καρτα απτο συστημα.Παντως αν δεν εχεις σκοπο να παιξεις και αλλα παιχνιδια δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα.Αν θες να παιζεις ισα ισα  (δηλαδη full hd και low) μπορεις να παρεις μια 750 ti με ελαχιστη καταναλωση (θα βγει και η 960 σε λιγες μερες και αυτην θα εχει πολυ λιγο καταναλωση)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Σωστό αυτό που λες για την κάρτα, έχω χρόνο να το σκεφτώ ακόμα, αλλά φαντάζομαι θα φάει και μία πτώση τιμής μέχρι να αποφασίσω!

Επίσης θέλω να μπορεί να τα παίξει σε 4Κ καλά διότι μόλις βγει αξιόλογη Οθόνη 4Κ σε νορμάλ τιμή και με καλή κατανάλωση ρεύματος θα την πάρω!

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι θα κρατήσει μια δεκαετία, από τη στιγμή που παίζει FarCry 3 σε 4Κ με 60fps σύμφωνα με το tomshardware.

΄Οχι.

Δημοσ.

Το σχήμα λόγου άντε να αγγίξει το διπλάσιο του συνηθισμένου. Εσένα σου είπαν να χέσει η γριά και την ξεπώλιασες αδερφέ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...