Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να στησω ενα συστημα για gaming,με κοστος εως 1000 ευρω και με σχετικη αντοχη για τα επομενα χρονια,overclocking δε προβλεπεται καθως δε γνωριζω το αντικειμενο.Θελω προτασεις για επεξεργαστη,μητρικη,καρτα γραφικων,τροφοδοτικο,σκληρο 500gb,μνημες16gb,και καποιες προτασεις για κουτι.Τα κομματια που θα μαζευτουν θα μονταριστουν στο πλαισιο,αν υπαρχουν εκει καποια κομματια καλως,αλλιως τα υπολοιπα απο αλλα καταστηματα,(Πειραιας-Αθηνα).Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ποια οθόνη έχεις; Γιατί θες 16GB ram; Στο gaming δε σου χρειάζεται προς το παρόν πάνω από 8GB. Αν σου χρειαστεί στο μέλλον τότε προσθέτεις ακόμα 8. Μην ανησυχείς, ram θα υπάρχουν ακόμα

Δημοσ.

Η οθονη ειναι samsung syncmaster 226cw, 22in. και τα 16gb,τα βαζω για να μη προσθετω αργοτερα.Το θεμα μου ομως ειναι ολα τα παραπανω,εκει εχεις να προτεινεις κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να ξοδέψεις 70-80 ευρώ παραπάνω για κάτι που θα σου χρησιμεύσει σε 2 χρόνια από τώρα; Με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να κόψουμε από κάποιο άλλο χρήσιμο εξάρτημα για να βάλουμε επιπλέον 8Gb. Ram είναι, η πιο εύκολη αναβάθμιση σε pc. Δε θα σου κάνω σύνθεση από Πλαίσιο καθώς έχει τσιμπημένες τιμές και μικρή ποικιλία σε προϊόντα. Θα σου κάνω από Eshop όμως που έχει και αυτό συναρμολόγηση.

Κανονικά θα σου ταίριαζε πολύ αυτό το σύστημα

http://gyazo.com/6a72e0c46d1aa27de7be9d8e199a98a4

αλλά την κάρτα γραφικών δε θα την χαρείς γιατί θα σε περιορίζει η οθόνη λόγω χαμηλής ανάλυσης, εκτός και αν πάρεις και μια οθόνη στο μέλλον όπως αυτή

http://www.skroutz.gr/s/3908671/Dell-P2314H.html

Αν είναι έτσι τότε πάρε αυτή τη σύνθεση. Εναλλακτικά μπορούμε να μη βάλουμε τόσο καλή κάρτα γραφικών και να μπούνε τα λεφτά στα υπόλοιπα κομμάτια ή να γίνει πλήρης σύνθεση μαζί με οθόνη απ την αρχή. Τι προτιμάς;

Επεξ/σία από Physiciant
Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να στησω ενα συστημα για gaming,με κοστος εως 1000 ευρω και με σχετικη αντοχη για τα επομενα χρονια,overclocking δε προβλεπεται καθως δε γνωριζω το αντικειμενο.Θελω προτασεις για επεξεργαστη,μητρικη,καρτα γραφικων,τροφοδοτικο,σκληρο 500gb,μνημες16gb,και καποιες προτασεις για κουτι.Τα κομματια που θα μαζευτουν θα μονταριστουν στο πλαισιο,αν υπαρχουν εκει καποια κομματια καλως,αλλιως τα υπολοιπα απο αλλα καταστηματα,(Πειραιας-Αθηνα).Ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα φίλε!

Οπως ειπε και ο Physiciant τα 16gb δεν χρειαζονται. Βαλτα μονο αν εχεις βαλει ολα τα υπολοιπα σωστα και σου περισσευουν 80 ευρώ.

Συμφωνω και με τη σύνθεση που εβγαλε. Ειναι οτι πρεπει σε αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση,συμφωνω για τις μνημες ειναι λογικο,οσο για την οθονη θα αλλαχτει και αυτη αργοτερα ομως,οποτε δεν κοβω κατι απο καρτα γραφικων,αν και θα ηθελα να ακουσω και γνωμη για ATI σε σχεση με N Vidia.Στη συνθεση προτεινεται ssd και hdd επειδη δε γνωριζω μπορουν να μπουν και τα δυο σ΄ενα συστημα η επιλεγω εγω τι απο τα δυο θα βαλω? Επισης διαβαζωντας διαφορα ποστα εδω,και εφοσον θα βαλω το χερι στη τσεπη,αν ανεβαζα λιγο το budget αξιζει να μετακινηθω σε i7 επεξεργαστες,οσον αφορα το κερδος σε επιδοσεις και περισσοτερη αντοχη σε βαθος χρονου?με την αναλογη παντα καρτα γραφικων σε σχεση με τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Η gtx 970 είναι ότι πιο καινούριο έχει βγει μαζί με την gtx 980 και παίζει τα πάντα. Επίσης έχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση από τις Amd και υποστηρίζει directx 12. Μπορείς να βάλεις όσους δίσκους θέλεις στο pc. Όχι, δεν αξίζει να πας σε i7 για gaming γιατί δεν προσφέρουν τίποτα σε σχέση με τους i5. Μόνο αν κάνεις video/photo editing θα άξιζε να πας προς τα εκεί και μη φανταστείς καμιά τεράστια διαφορά.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση,συμφωνω για τις μνημες ειναι λογικο,οσο για την οθονη θα αλλαχτει και αυτη αργοτερα ομως,οποτε δεν κοβω κατι απο καρτα γραφικων,αν και θα ηθελα να ακουσω και γνωμη για ATI σε σχεση με N Vidia.Στη συνθεση προτεινεται ssd και hdd επειδη δε γνωριζω μπορουν να μπουν και τα δυο σ΄ενα συστημα η επιλεγω εγω τι απο τα δυο θα βαλω? Επισης διαβαζωντας διαφορα ποστα εδω,και εφοσον θα βαλω το χερι στη τσεπη,αν ανεβαζα λιγο το budget αξιζει να μετακινηθω σε i7 επεξεργαστες,οσον αφορα το κερδος σε επιδοσεις και περισσοτερη αντοχη σε βαθος χρονου?με την αναλογη παντα καρτα γραφικων σε σχεση με τον επεξεργαστη.

Βρες μου ενα Post που να ανεφερε καποιος i7 και να μην του ειπαμε οτι καλυτερα αξιζει i5.Διαβασες οντως posts ή γραφεις οτι να ναι??

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ καλη η 970,ομως καλυτερα οχι asus επειδη βρισκονται περισσοτερα προβληματα σε σχεση με αλλες υλοποιησεις οποτε αν μπορεις διαλεξε καποια αλλη..

Δημοσ.

Γενικα βλεπω οτι μετα τις r9 x series υπαρχουν πολλοι που εκφραζουν παραπονα,κυριως για ελλατωματικα προιοντα,δεν δειχνει η οθονη,artifacts κλπ...ισως ειναι απλα προκαταληψεις αλλα τι να πουμε..

Δημοσ.

Πραγματικα και εγω την Asus πλεον την προτεινω μονο για 3 χρονια εγγυηση.Παρα πολλα προβληματα με τις Asus απο την R9 280x μεχρι και τις Asus strix 970. υπηρχε και ενας εδω στο forum που ειχε γνωστο ελεγε σε Octabit και ελεγε οτι εχουν γεμισει απο RMA Asus καρτων. Ηδη εχω δει ατομα να εχουν τρεχαματα με 7970,R9 280x R9 290 στο Forum ακομα και 970 με CW.

Δημοσ.

Πραγματικα και εγω την Asus πλεον την προτεινω μονο για 3 χρονια εγγυηση.Παρα πολλα προβληματα με τις Asus απο την R9 280x μεχρι και τις Asus strix 970. υπηρχε και ενας εδω στο forum που ειχε γνωστο ελεγε σε Octabit και ελεγε οτι εχουν γεμισει απο RMA Asus καρτων. Ηδη εχω δει ατομα να εχουν τρεχαματα με 7970,R9 280x R9 290 στο Forum ακομα και 970 με CW.

Δικαιο εχεις,και εγω εκει το ειχα πρωτοδει και το εψαξα παραπανω..

Δημοσ.

Για να δεις καλά γραφικά, εκτός από καλό Pc, χρειάζεσαι και καλή οθόνη. Ελπίζω να μην είσαι με καμια παλιά 20" :)

Τώρα που μιλάμε η GTX 970 ειναι η καλυτερη αγορα για υπολογιστη των 1000 ευρώ. Αν θες αποψη για AMD θα περιμένεις λίγο να βγει η καινούρια σειρα να τις δουμε.

To hyperthreading που εχει ο i7 θα σου προσφερει ελαχιστα σε games (ή και καθολου) σε σχεση με τα λεφτα που θα δωσεις.

Μπορεις αν θες απλα να πας σε i5 4690k μαζι με Asus Z97 Pro Gamer και πιο γρήγορες μνήμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...