PavlaraS18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Από την στιγμή που έβγαλα την κάρτα γραφικών (AMD Radeon R9280X) σταμάτησε το πρόβλημα.Υποπτεύομαι ότι υπολειτουργεί μάλλον η θύρα pci express της μητρικής ,τώρα είμαι με την onboard της motherboard.. Το ανεμηστηράκι της κάρτας ειναι κομπλε?
benign Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Απο ολα οσα εγραψες εχει χαλασει η pci-e της μητρικης σου. Αλλαγη μητρικης και μην ξαναβαλεις την καρτα μην σου την χαλασει. Ειναι πολυ σπανιο να σου ετυχε σε 2 καρτες γραφικων το ιδιο θεμα και να εισαι με on board και να μην σου κανει προβληματα και να ειναι κατι αλλο. Σχεδον αδυνατο.
sintalkas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 και εγώ αυτό πιστεύω ,θα κάνω απλά υπομονή και θα μαζέψω λεφτά να πάρω καινούριο σύστημα
Joe_Black Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα. Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά πας για μητρική. Αν δεν έχει περάσει πολύς καιρός απο την αγορά της (2min-3max χρόνια) μπορείς να την αντικαταστήσεις, ανάλογα με το κατάστημα αγοράς.(το ΠΛΑΙΣΙΟ το κάνει). Ενδεχομένως και εφόσον είσαι εντός εγγύησης να σου αλλάξουν και τον επεξεργαστή αν δεν επισκευάζεται ή δεν υπάρχει το μοντέλο στην αγορά.
maxairas7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μ μόλις διάβασα το θεμα σου.εαν το καλώδιο που χρησιμοποιείς ειναι hdmi δοκίμασε και ενα vga...μου το έκανε και εμενα και έφταιγε το καλώδιο....! Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα