Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα στον υπολογιστή μου ,μερικές στιγμές εκεί που βλέπω μια ταινία ή σερφάρω στο ιντερνετ ξαφνικά βγάζει αστραπιαία γραμμές σαν κεραυνούς και αμέσως μετά ξαναφτιάχνει ,αυτό το κάνει τυχαία οποιαδήποτε στιγμή.Πριν βάλω την AMD GIGABYTE R9280X είχα μια nvidia 560ti και μου έκανε τα ίδια μέχρι που κάηκε (δηλαδή δεν έδινε σήμα/εικόνα όταν ξεκινούσε ο υπολογιστής) ,φοβάμαι μην τυχόν καεί και η R9280X και την ξαναπατήσω.

Εσείς ξέρετε που οφείλεται αυτό και πως μπορώ να το λύσω?

Δημοσ.

αυτή που έχω στην υπογραφή

Θα σου έλεγα να άλλαζες PCI-E θύρα αλλά έχεις μόνο μία.

Ή τροφοδοτικό ή pci-e είναι το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/547349-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-pc-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9/

αυτό είναι το λινκ του παλιού θέματος ,τροφοδοτικό έχω αυτό της OCZ Stealth extreme 2 600w,πιστεύω πως είναι πολύ καλό μιας και όλα τα reviews το αποθεώνουν.Πως μπορώ να ελέγξω pci express ή τροφοδοτικό αν δουλεύουν σωστά?

υπάρχει μήπως περίπτωση να βραχυκυκλώνει το κουτί την κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Λογικά το πρόβλημα θα προέρχεται ή απο τροφοδοτικό ή απο κάρτα γραφικών . Παλαιότερα όταν εγώ το αντιμετώπησα το ίδιο προβλημα ήταν η κάρτα γραφικών .

Δημοσ.

Παιδιά να αναφέρω και μερικά άλλα πράγματα που ίσως να είναι σημαντικά

Όταν τον βγάζω τελείως από ρεύμα μου ζητά να βάλω ξανά τα cmos settings

επίσης μια φορά είχα ξεχάσει να βάλω το καλώδιο τροφοδοσίας του επεξεργαστή και δεν έβγαζε εικόνα αλλά μετά το ξανάβαλα και όλα οκ

Δημοσ.

τι να σου πω δεν ξέρω αν και δεν το νομίζω ,επειδή παιδιά μου το ξανάκανε βγάζω την κάρτα γραφικών και ξαναποστάρω ,μάλλον με βλέπω να πηγαίνω σε καινούριο σύστημα

edit:παιδιά την έβγαλα καλού κακού ,η κάρτα είναι μόλις 1 χρόνου και έχει εγγύηση δεν νομίζω να είναι ελαττωματική ,αν μου το ξανακάνει θα επανέλθω

Δημοσ.

τι να σου πω δεν ξέρω αν και δεν το νομίζω ,επειδή παιδιά μου το ξανάκανε βγάζω την κάρτα γραφικών και ξαναποστάρω ,μάλλον με βλέπω να πηγαίνω σε καινούριο σύστημα

edit:παιδιά την έβγαλα καλού κακού ,η κάρτα είναι μόλις 1 χρόνου και έχει εγγύηση δεν νομίζω να είναι ελαττωματική ,αν μου το ξανακάνει θα επανέλθω

Απο αυτά που λές δύσκολο να είναι η κάρτα γραφικών ... Αν έχεις αλλο μονιτορ σπίτι κάνε ένα κοπο και βάλτο ή ακόμα και στην τηλεόραση... Αν το κάνει πάλι μετά λογικά πάμε για τροφοδοτικό ..

Περίμενε όμως να ακούσεις και καμιά απάντηση απο πιο έμπειρα μέλη !

Δημοσ.

Από την στιγμή που έβγαλα την κάρτα γραφικών (AMD Radeon R9280X) σταμάτησε το πρόβλημα.Υποπτεύομαι ότι υπολειτουργεί μάλλον η θύρα pci express της μητρικής ,τώρα είμαι με την onboard της motherboard..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...