mrmak94 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα συγνωμη παρα πολυ για την ενοχληση αλλα ειναι αναγκη να απαντηθει και εχω κολλησει δεν μπορω με τιποτα να ολοκληρωσω την εργασια μου βοηθηστε με για να μαθω και εγω! η εργασια λεει: Να συνταθεί ένα πρόγραμμα σε γλώσσα C ή C++ που θα χρησιμοποιεί μια συνάρτηση που θα φτιάξετε εσείς [dynAker(basi,dynamh)] η οποία θα επιστρέφει την τιμή: basidynamh π.χ dynAker(2,3)=2*2*2. Υποθέστε ότι το dynamh είναι μη μηδενικός ακέραιος και το basi είναι ένας ακέραιος. Η συνάρτηση πρέπει να χρησιμοποιεί το for και το while για να ελέγχει τον υπολογισμό. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν μαθηματικές συναρτήσεις βιβλιοθήκης. ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη και παλι!
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα; Πού κολλάς;
moukoublen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έλα φίλε, εδώ είσαι: int dynAker(int base, int exp) { int r=1; for (;exp--;r*=base); return r; } Δώσε αυτό όπως είναι στον καθηγητή σου/καθηγήτρια σου. Μην το σκεφτείς καν. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από moukoublen 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα