frozex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει επεξεργασία ήχου. Τι ακριβώς θέλω να κάνει: να παίρνει μια ηχογράφηση ή ένα βίντεο και αυτά που ακούγονται μα τα αναλύει σε διάφορες συχνότητες... παράδειγμα... έχω μια ηχογράφηση στην οποία κάποιος μιλάει ή τραγουδάει, από πίσω ακούγονται αλλες ομιλίες, φωνές χειροκροτήματα και άλλα. Εγώ θέλω να μείνει καθαρά και μόνη της η μια φωνή (χροιά, συχνότητα δεν ξέρω πως να το προσδιορίσω) που θέλω εγώ. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Geosim79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 δοκίμασε το Audacity...νομίζω πως θα κάνει καλή δουλειά για την περίπτωση σου. http://audacity.sourceforge.net/?lang=el 2
frozex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Οκ ευχαριστώ, όταν πάρω τον υπολογιστή μου θα δοκιμάσω και θα σου πω.
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 [...] Εγώ θέλω να μείνει καθαρά και μόνη της η μια φωνή (χροιά, συχνότητα δεν ξέρω πως να το προσδιορίσω) που θέλω εγώ. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Όχι, δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι κάτι εύκολο και αυτόματο. Μπορείς να πειραματιστείς με κάτι σαν το audacity που σου πρότεινε ο geosim αλλά μην περιμένεις πολλά. Παίξε με το equalizer ανεβοκατεβάζοντας συχνώτητες μέχρι να στρώσει κάπως αλλά δεν θα καθαρίσει τελείως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα