Duck Dodgers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω το Moto g μου έχω έρωτα με το note 4 την έκδοση c αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για το νέο τηλ. Έχω καταλήξει να δώσω κάτι λιγότερο από 350 euro σε αυτά τα χρήματα τα μόνα που αξίζουν κατά την γνώμη μου είναι τα Lg G3 16GB Sony Xperia Z2 LTE Ποιο από τα 2 θα περνάτε στην θέση μου?? Υπάρχει κάποιο άλλο που να αξίζει?? Λέτε καλύτερα να περιμένω για κανένα νέο μοντέλο γιατί ακόμα δεν το βιάζομαι! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!
GianniSM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Η άποψη μου, και παρόμοια συζήτηση θα δεις στον πιο κάτω σύνδεσμο Υπέρ G3Οθόνη, αφού σε ίδιες διαστάσεις παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη και ψηλότερη ανάλυσηΛίγο γρηγότερο επεξεργαστή, (2.5-2.3)infrared (κάνεις τηλεχειριστήριο το τηλ σου)Σαφώς καλύτερη κάμερα ειδικά στο σκοτάδι λόγω laser focus και dual led & οπτική σταθεροποίηση. wireless charging supportΠολύ καλή υποστήριξη, ήδη πήρε Lollipop, και procordia serviceΠολύ καλής ποιότητας ηχείοΕμφάνιση (υποκειμενικό αυτό)Αποσπώμενη μπαταρίαΚαλύτερο UIΥπέρ Ζ23.200MA μπαταρία, το ισχυρότερο του σημείο, η καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορείΠιστοποίηση ΙΡ58, για αντοχή στο νερό και στην σκόνη, αν και σε τεστ που έγιναν στο G3 αφήνοντας το 2 ώρες σε νερό μια χαρά δούλευε μετάStereo speakers3G ram, αν και ακριβότερα υπάρχει και στο G3, με 32G αποθηκευτικό χώρο.Η επιλογή δική σουhttp://www.insomnia.gr/topic/555595-lg-g3-vs-xperia-z2/
driverpit Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω το Moto g μου έχω έρωτα με το note 4 την έκδοση c αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για το νέο τηλ. Έχω καταλήξει να δώσω κάτι λιγότερο από 350 euro σε αυτά τα χρήματα τα μόνα που αξίζουν κατά την γνώμη μου είναι τα Lg G3 16GB Sony Xperia Z2 LTE Ποιο από τα 2 θα περνάτε στην θέση μου?? Υπάρχει κάποιο άλλο που να αξίζει?? Λέτε καλύτερα να περιμένω για κανένα νέο μοντέλο γιατί ακόμα δεν το βιάζομαι! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις! LG G3 32 GB λόγο ram 3gb και εφόσον λες ότι δεν βιάζεσαι σε κάνα δίμηνο η τιμή σε αυτά τα χρήματα θα παίζει που διαθέτεις 1
StigmaX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αφού μπορείς να περιμένεις, περίμενε κανένα 6μηνο. Οι αλλαγές στο στρατόπεδο του αντροιντ με την έλευση των 64μπιτ είναι πολλές.
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αυτό σκέφτομαι και εγώ μιας και θα μπουν στην αγορά οι 64μπιτες συσκευές μήπως είναι καλύτερο να περιμένω..
driverpit Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Επίσης πολύ καλή συσκευή και σε καλή τιμή είναι το είναι το zenfone 2 της Asus θα κυκλοφορήσει το 2ο τρίμηνο του 2015 υπάρχει και σχετικό νήμα στο insomnia http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/asus/%CE%B7-asus-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-zenfone-2-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-r8239 1
GianniSM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αυτό σκέφτομαι και εγώ μιας και θα μπουν στην αγορά οι 64μπιτες συσκευές μήπως είναι καλύτερο να περιμένω.. Το θέμα είναι πως θα περιμένεις κάνα 8μηνο γιατί οι 64ες εκδόσεις θα ναι οι νέες ναυαρχίδες και όλες ξεκινάνε από 600. Μέχρι να πάνε σε λογικές τιμές θα φτάσουμε το φθινόπωρο. Μπορείς να περιμένεις τόσο; επιπλέον ενώ το λειτουργικό θα ναι 64 πόσες εφαρμογές θα μπορούν να το εκμεταλλευτούν; μέχρι τότε μάλλον θα ψάχνεις νέο τηλέφωνο...
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.. Πιστεύω μέσα σε κάνα 2ρι μήνες να έχω πάρει ένα από τα 2 απλά πάω ελαφρός προς το G3 λόγο σχεδιασμού άρα να πάω στην 32ρα έκδοση για πιο futureproof κατααταση??
GianniSM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.. Πιστεύω μέσα σε κάνα 2ρι μήνες να έχω πάρει ένα από τα 2 απλά πάω ελαφρός προς το G3 λόγο σχεδιασμού άρα να πάω στην 32ρα έκδοση για πιο futureproof κατααταση?? Είχα την ίδια σκέψη όταν θα επέλεγα τηλ. Αφού διάβασα ένα κάρο reviews και αφού το S3 το είχα χωρίς έξτρα κάρτα κατέληξα πως ποιο συμφέρουσα αγορά ήταν το 16αρι. Σε επιδόσεις είναι 4-7% καλύτερο το 32, και αφού δεν χρειαζόμουν την μεγάλη εσωτερική μνήμη έκρινα πως δεν το είχα ανάγκη. Θεωρώ λοιπόν πως περισσότερο αφορά ψυχολογικούς λόγους παρά πρακτικούς. Έτσι και αλλιώς στo android φορτώνει στην ραμ κάμποσες εφαρμογές για να τις έχεις πρόχειρες όταν τις ζητήσεις. Αν χρειαστείς παραπάνω απλά θα κλείσει την παλαιότερη. Μάλλον σε gimmik μου φαίνεται παρά πρακτικής αξίας.Λάβε υπόψη πως μετά το kit kat το android έγινε optimized για να τρέχει με 1, αφού δεν μπαίνει μόνο σε ναυαρχίδες αλλά και σε τηλ των 100Ε. Αυτό συνεχίζει και με το lollipop. Αν βέβαια δεν σε νοιάζει να πληρώσεις κάτι τις παραπάνω κάνε το κέφι σου. Η απόφαση δική σου
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το να περιμένεις δεν έχει νόημα. εκτος αν αλλάζεις κινητό κάθε χρόνο. 1
Duck Dodgers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις!
Meraklis56 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Είχα την ίδια σκέψη όταν θα επέλεγα τηλ. Αφού διάβασα ένα κάρο reviews και αφού το S3 το είχα χωρίς έξτρα κάρτα κατέληξα πως ποιο συμφέρουσα αγορά ήταν το 16αρι. Σε επιδόσεις είναι 4-7% καλύτερο το 32, και αφού δεν χρειαζόμουν την μεγάλη εσωτερική μνήμη έκρινα πως δεν το είχα ανάγκη. Θεωρώ λοιπόν πως περισσότερο αφορά ψυχολογικούς λόγους παρά πρακτικούς. Έτσι και αλλιώς στo android φορτώνει στην ραμ κάμποσες εφαρμογές για να τις έχεις πρόχειρες όταν τις ζητήσεις. Αν χρειαστείς παραπάνω απλά θα κλείσει την παλαιότερη. Μάλλον σε gimmik μου φαίνεται παρά πρακτικής αξίας.Λάβε υπόψη πως μετά το kit kat το android έγινε optimized για να τρέχει με 1, αφού δεν μπαίνει μόνο σε ναυαρχίδες αλλά και σε τηλ των 100Ε. Αυτό συνεχίζει και με το lollipop. Αν βέβαια δεν σε νοιάζει να πληρώσεις κάτι τις παραπάνω κάνε το κέφι σου. Η απόφαση δική σου Δεν είναι gimmick. Αντί να έχεις 10 εφαρμογές να μένουν αποθηκευμένες και συνεχώς να εναλλάσσονται(=καθυστέρηση εκκίνησης εφαρμογών) δεν θα ταν καλύτερο να έχεις 20 εφαρμογές; Σε G3 16GB με stock rom δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, μόνο μερικά redrew στο launcher μερικές φορές.
dieccast Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου πανε δοκιμασε τα απο κοντα αν εχεις προσβαση να δεις ποιο θα σου κανει κλικ! και τα δυο προφανως πολυ καλες συσκευες! προσωπικα θα πηγαινα σε Z2 καθως αμα το πιασεις λιγο και το τσεκαρεις μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι πιο γρηγορο απο G3 τουλαχιστον με μια πρωτη ματια! το G3 μου φανηκε απειρα βαρυ το UI του! ωστοσο εχει καλυτερα καμερα αλλα δεν νομιζω να θες να γινεις φωτογραφος με κινητο !
fatals Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Το G3 lagαρει και λόγω οθόνης και λόγω UI. Ζ2 και από μένα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα