Προς το περιεχόμενο

G3 vs z2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω το Moto g μου έχω έρωτα με το note 4 την έκδοση c αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για το νέο τηλ. Έχω καταλήξει να δώσω κάτι λιγότερο από 350 euro σε αυτά τα χρήματα τα μόνα που αξίζουν κατά την γνώμη μου είναι τα

Lg G3 16GB

Sony Xperia Z2 LTE

Ποιο από τα 2 θα περνάτε στην θέση μου??

Υπάρχει κάποιο άλλο που να αξίζει??

Λέτε καλύτερα να περιμένω για κανένα νέο μοντέλο γιατί ακόμα δεν το βιάζομαι!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις! :)

Δημοσ.

Η άποψη μου, και παρόμοια συζήτηση θα δεις στον πιο κάτω σύνδεσμο

Υπέρ G3
Οθόνη, αφού σε ίδιες διαστάσεις παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη και ψηλότερη ανάλυση
Λίγο γρηγότερο επεξεργαστή, (2.5-2.3)
infrared (κάνεις τηλεχειριστήριο το τηλ σου)
Σαφώς καλύτερη κάμερα ειδικά στο σκοτάδι λόγω laser focus και dual led & οπτική σταθεροποίηση.

wireless charging support
Πολύ καλή υποστήριξη, ήδη πήρε Lollipop, και procordia service
Πολύ καλής ποιότητας ηχείο
Εμφάνιση (υποκειμενικό αυτό)
Αποσπώμενη μπαταρία
Καλύτερο UI

Υπέρ Ζ2
3.200MA μπαταρία, το ισχυρότερο του σημείο, η καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορεί
Πιστοποίηση ΙΡ58, για αντοχή στο νερό και στην σκόνη, αν και σε τεστ που έγιναν στο G3 αφήνοντας το 2 ώρες σε νερό μια χαρά δούλευε μετά
Stereo speakers
3G ram, αν και ακριβότερα υπάρχει και στο G3, με 32G αποθηκευτικό χώρο.

Η επιλογή δική σου

http://www.insomnia.gr/topic/555595-lg-g3-vs-xperia-z2/

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω το Moto g μου έχω έρωτα με το note 4 την έκδοση c αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για το νέο τηλ. Έχω καταλήξει να δώσω κάτι λιγότερο από 350 euro σε αυτά τα χρήματα τα μόνα που αξίζουν κατά την γνώμη μου είναι τα

Lg G3 16GB

Sony Xperia Z2 LTE

Ποιο από τα 2 θα περνάτε στην θέση μου??

Υπάρχει κάποιο άλλο που να αξίζει??

Λέτε καλύτερα να περιμένω για κανένα νέο μοντέλο γιατί ακόμα δεν το βιάζομαι!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις! :)

LG G3 32 GB λόγο ram 3gb και εφόσον λες ότι δεν βιάζεσαι σε κάνα δίμηνο  η τιμή σε αυτά τα χρήματα θα παίζει που διαθέτεις  

• Confused 1
Δημοσ.

Αφού μπορείς να περιμένεις, περίμενε κανένα 6μηνο. Οι αλλαγές στο στρατόπεδο του αντροιντ με την έλευση των 64μπιτ είναι πολλές.

Δημοσ.

Επίσης πολύ καλή συσκευή και σε καλή τιμή είναι το είναι το zenfone 2 της Asus θα κυκλοφορήσει το 2ο τρίμηνο του 2015 υπάρχει και σχετικό νήμα στο insomnia http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/asus/%CE%B7-asus-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-zenfone-2-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-r8239

• Confused 1
Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ μιας και θα μπουν στην αγορά οι 64μπιτες συσκευές μήπως είναι καλύτερο να περιμένω..

Το θέμα είναι πως θα περιμένεις κάνα 8μηνο γιατί οι 64ες εκδόσεις θα ναι οι νέες ναυαρχίδες και όλες ξεκινάνε από 600. Μέχρι να πάνε σε λογικές τιμές θα φτάσουμε το φθινόπωρο. Μπορείς να περιμένεις τόσο; επιπλέον ενώ το λειτουργικό θα ναι 64 πόσες εφαρμογές θα μπορούν να το εκμεταλλευτούν; μέχρι τότε μάλλον θα ψάχνεις νέο τηλέφωνο...

Δημοσ.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί..

Πιστεύω μέσα σε κάνα 2ρι μήνες να έχω πάρει ένα από τα 2 απλά πάω ελαφρός προς το G3 λόγο σχεδιασμού άρα να πάω στην 32ρα έκδοση για πιο futureproof κατααταση??

Δημοσ.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί..

Πιστεύω μέσα σε κάνα 2ρι μήνες να έχω πάρει ένα από τα 2 απλά πάω ελαφρός προς το G3 λόγο σχεδιασμού άρα να πάω στην 32ρα έκδοση για πιο futureproof κατααταση??

Είχα την ίδια σκέψη όταν θα επέλεγα τηλ. Αφού διάβασα ένα κάρο reviews και αφού το S3 το είχα χωρίς έξτρα κάρτα κατέληξα πως ποιο συμφέρουσα αγορά ήταν το 16αρι. Σε επιδόσεις είναι 4-7% καλύτερο το 32, και αφού δεν χρειαζόμουν την μεγάλη εσωτερική μνήμη έκρινα πως δεν το είχα ανάγκη. Θεωρώ λοιπόν πως περισσότερο αφορά ψυχολογικούς λόγους παρά πρακτικούς.

Έτσι και αλλιώς στo android φορτώνει στην ραμ κάμποσες εφαρμογές για να τις έχεις πρόχειρες όταν τις ζητήσεις. Αν χρειαστείς παραπάνω απλά θα κλείσει την παλαιότερη. Μάλλον σε gimmik μου φαίνεται παρά πρακτικής αξίας.Λάβε υπόψη πως μετά το kit kat το android έγινε optimized για να τρέχει με 1, αφού δεν μπαίνει μόνο σε ναυαρχίδες αλλά και σε τηλ των 100Ε. Αυτό συνεχίζει και με το lollipop. Αν βέβαια δεν σε νοιάζει να πληρώσεις κάτι τις παραπάνω κάνε το κέφι σου. Η απόφαση δική σου :)

Δημοσ.

Είχα την ίδια σκέψη όταν θα επέλεγα τηλ. Αφού διάβασα ένα κάρο reviews και αφού το S3 το είχα χωρίς έξτρα κάρτα κατέληξα πως ποιο συμφέρουσα αγορά ήταν το 16αρι. Σε επιδόσεις είναι 4-7% καλύτερο το 32, και αφού δεν χρειαζόμουν την μεγάλη εσωτερική μνήμη έκρινα πως δεν το είχα ανάγκη. Θεωρώ λοιπόν πως περισσότερο αφορά ψυχολογικούς λόγους παρά πρακτικούς.

Έτσι και αλλιώς στo android φορτώνει στην ραμ κάμποσες εφαρμογές για να τις έχεις πρόχειρες όταν τις ζητήσεις. Αν χρειαστείς παραπάνω απλά θα κλείσει την παλαιότερη. Μάλλον σε gimmik μου φαίνεται παρά πρακτικής αξίας.Λάβε υπόψη πως μετά το kit kat το android έγινε optimized για να τρέχει με 1, αφού δεν μπαίνει μόνο σε ναυαρχίδες αλλά και σε τηλ των 100Ε. Αυτό συνεχίζει και με το lollipop. Αν βέβαια δεν σε νοιάζει να πληρώσεις κάτι τις παραπάνω κάνε το κέφι σου. Η απόφαση δική σου :)

Δεν είναι gimmick. Αντί να έχεις 10 εφαρμογές να μένουν αποθηκευμένες και συνεχώς να εναλλάσσονται(=καθυστέρηση εκκίνησης εφαρμογών) δεν θα ταν καλύτερο να έχεις 20 εφαρμογές; Σε G3 16GB με stock rom δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, μόνο μερικά redrew στο launcher μερικές φορές.

Δημοσ.

φιλε μου πανε δοκιμασε τα απο κοντα αν εχεις προσβαση να δεις ποιο θα σου κανει κλικ! και τα δυο προφανως πολυ καλες συσκευες!

προσωπικα θα πηγαινα σε Z2 καθως αμα το πιασεις λιγο και το τσεκαρεις μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι πιο γρηγορο απο G3 τουλαχιστον με μια πρωτη ματια! το G3 μου φανηκε απειρα βαρυ το UI του! ωστοσο εχει καλυτερα καμερα αλλα δεν νομιζω να θες να γινεις φωτογραφος με κινητο ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...