Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι 500Μbit δε φτάνουν για 1080p streaming ε;

Ρε φιλε.... τι λες;

Οσα Mbps και να ειναι το θεωρητικο μεγιστο δεν προκειται να δεις προκοπη, με 100 δικτυα στη γειτονια σου να εχουν κανει καταληψη στις συχνοτητες.

Το ethernet η μονη αξιοπιστη λυση

• Like 2
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να ρωτησω γιατι δεν το εχω ψαξει..Αυτο σε τι χρησιμευει? Μπορεις πχ να το παρεις και να το εχεις σαν μικρο home theater με την TV? Aλλα εχει πολυ λιγη μνημη...Ποιος ειναι ο σκοπος?

Δημοσ.

Κάτσε να χωρέσει τα plugins του xbmc και μετά συζητάμε για streaming!

Με 4gb όσο και χωράει το os και χωρίς sd και USB,δε ξέρω τι μπορείς να κανείς μ'αυτο.Μαλλον browsing και YouTube!

Δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Πόσα plugins να βάλεις πλέον... Ένα genesis θέλεις, subtitles αντε και κανα δυο ακόμα...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε φιλε.... τι λες;

Οσα Mbps και να ειναι το θεωρητικο μεγιστο δεν προκειται να δεις προκοπη, με 100 δικτυα στη γειτονια σου να εχουν κανει καταληψη στις συχνοτητες.

Επιτέλους, βγάλαμε άχρηστο και το WiFi, άντε και πολύ αργήσαμε.

• Like 2
Δημοσ.

Επιτέλους, βγάλαμε άχρηστο και το WiFi, άντε και πολύ αργήσαμε.

Δεν είναι θέμα ότι το wifi είναι άχρηστο αλλά το πόσα δίκτυα και σε ποιες συχνότητες εκπέμπουν μαζί με το δικό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς, αλλά έχουμε κανάλια, μικρορυθμιζόμενες συχνότητες και άλλες μπάντες, δηλαδή που ζούμε πια με τόσες παρεμβολές ώστε το 802.11n να είναι πιο αργό απ το 100αρι ethernet που έχει η πλειοψηφία;

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Πόσα plugins να βάλεις πλέον... Ένα genesis θέλεις, subtitles αντε και κανα δυο ακόμα...

Το πολύ περιμένουμε τα πρώτα reviews να δούμε τι παίζει με τον ελευθερο χώρο και κρίνουμε,για ποιο σκοπό μπορει να χρησιμοποιηθεί.
Δημοσ.

Ρε φιλε.... τι λες;

Αν ειναι τοσο μεγαλο το πρόβλημα (που φυσικα δεν ειναι) "με τα 100 δικτυα στην γειτονια σου" και δεν σου κανει ουτε το 802.11n, παιξε σε 5ghz.

Πιανω πανω απο 300mbps σε πραγματικη χρηση, οταν ενα 1080p mkv σπανια ξεπερναει τα 20mbps..

Τα 300mbps σε πραγματικη χρηση ειναι πολυ παραπανω απο το ethernet(που προτεινεις) που τα περισσότερα ρουτερ των χρηστών στην Ελλάδα ειναι 100mbps .

----------

Καμμια 50MB πιανει το popcorn time και βλεπεις ετσι αμεσα οποια σχεδον ταινια/σειρα θελεις.

Δημοσ.

Δεν έχω λόγια. Απλά καταπληκτικό. Μαζί με το ρουτερ http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-mi-mini-wifi-wireless-router.html(για όποιον ξέρει τι κάνει το συγκεκριμένο) δεν νομίζω να χρειάζεται κάνεις κάτι παραπάνω για την Tv του . Όσο για το WiFi απλά δοκιμάστε τα 5gh και θα καταλάβετε.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι media streamer, δεν είναι ο σκοπός του να αποθηκεύει/αναπαράγει πράγματα από τη συσκευή αυτή. 

ναι φίλε αλλά αν θέκω να συνδέσω το airmouse που έχω (και είναι πάρα πολύ χρήσιμο τουλάχιστον για εμένα) δεν μπορώ ... εδώ το δικό μου έχει 2 και μερικές φορές ψάχνω για 3ο ....

Δημοσ.

Προφανώς, αλλά έχουμε κανάλια, μικρορυθμιζόμενες συχνότητες και άλλες μπάντες, δηλαδή που ζούμε πια με τόσες παρεμβολές ώστε το 802.11n να είναι πιο αργό απ το 100αρι ethernet που έχει η πλειοψηφία;

Δεν ειπα οτι ειναι αργο, ειπα οτι ειναι αναξιοπιστο, τι δεν καταλαβαινεις;

Αν ειναι τοσο μεγαλο το πρόβλημα (που φυσικα δεν ειναι) "με τα 100 δικτυα στην γειτονια σου" και δεν σου κανει ουτε το 802.11n, παιξε σε 5ghz.

Πιανω πανω απο 300mbps σε πραγματικη χρηση, οταν ενα 1080p mkv σπανια ξεπερναει τα 20mbps..

Τα 300mbps σε πραγματικη χρηση ειναι πολυ παραπανω απο το ethernet(που προτεινεις) που τα περισσότερα ρουτερ των χρηστών στην Ελλάδα ειναι 100mbps .

----------

Καμμια 50MB πιανει το popcorn time και βλεπεις ετσι αμεσα οποια σχεδον ταινια/σειρα θελεις.

Την δικη σου εμπειρια χρησης, μπορεις να την κρατησεις για τον εαυτο σου και μονο, γιατι το WiFi επηρεαζεται απο πολλους ασταθμητους παραγοντες που στη δικη σου περιπτωση μπορει να μην υφιστανται.

Τα 5Ghz ειναι πολυ πιο ακριβη λυση απο το Ethernet.

Για τετοιες εφαρμογες δεν ειναι παντα αξιοπιστο το WiFi.

Δημοσ.

σορρυ για το hijack αλλα ποιος ΧBMC,εβαλα το τελευταιο kodi σε τετραπυρηνο υπολογιστη να δω καμμια ταινια και οι αναλυσεις 1080p ειναι ενα χάλι.

Επεστρεψα στα τορρεντς αβλεπι και ας το περιμενω να κατεβει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σορρυ για το hijack αλλα ποιος ΧBMC,εβαλα το τελευταιο kodi σε τετραπυρηνο υπολογιστη να δω καμμια ταινια και οι αναλυσεις 1080p ειναι ενα χάλι.

Επεστρεψα στα τορρεντς αβλεπι και ας το περιμενω να κατεβει

Ειναι χαλι γιατι προφανως παρακολουθεις αρχεια μεγεθους 750MB και 1,5GB αντιστοιχα για αναλυσεις 720p και 1080p!

Το ειχα ψαξει κι εγω για καποιο διαστημα αλλα τα παρατησα. Αλλωστε δεν βρηκα καλυτερους providers για το streaming των ταινιων.

Επεξ/σία από Hetfield

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...