voltmod Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Box Mini, ένα Android set-top box τόσο μικρό σε μέγεθος, που θα μπορούσε κάποιος εύκολα να το μπερδέψει με ένα απλό... φορτιστή για κινητό.Παρά το ιδιαίτερα μικρό μέγεθος, η συσκευή που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2 KitKat της Google ενσωματώνει τετραπύρηνο SoC της MediaTek, 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου ενώ επιπλέον διαθέτει dual-band WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0 (για το τηλεχειριστήριο που το συνοδεύει και άλλα αξεσουάρ) και υποστηρίζει ήχο Dolby Digital Plus και DTS 2.0. Το Mi Box Mini διαθέτει έξοδο HDMI 1.4a για να βγάζει εικόνα 1080p αλλά σε αντίθεση με το μεγάλο του αδερφάκι, το 4K-enabled Mi Box, δεν διαθέτει microSD ή κάποια USB θύρα. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Κίνα (αρχικά) στις 20 Ιανουαρίου με κόστος $30. Site: Engadget
angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Να μη το πάρετε παιδία, φτιάξτε καλύτερο μόνοι σας και με λιγότερα λεφτά, φαίνεται ότι το έχετε. Θα μείνουν και περισσότερα για εμάς. 5
mordred Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ναι το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη usb. Αλλά 25€? Δε θα το έλεγα και άχρηστο... Ότι πρέπει για streaming 11
Conan2046 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως μπορεί και να το αγόραζα αν μπορώ να το βρω όντως στα 30$. Από την στιγμή που έχει usb η τηλεόραση δεν μου χρειάζεται ιδιαίτερα και γλυτώνω τον κόπο αν θέλω να δω live streaming στην τηλεόραση να φέρνω τον laptop να συνδέω με καλώδιο κλπ. Έχω αυτό και τελείωσε.
ektor7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ναι το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη usb. Αλλά 25€? Δε θα το έλεγα και άχρηστο... Ότι πρέπει για streamingΚάτσε να χωρέσει τα plugins του xbmc και μετά συζητάμε για streaming!Με 4gb όσο και χωράει το os και χωρίς sd και USB,δε ξέρω τι μπορείς να κανείς μ'αυτο.Μαλλον browsing και YouTube!
DhZou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Streaming 1080p και DTS over WIFI λίγο δύσκολο μου φαίνεται... Δε μπορούσαν να του βάλουν ένα ethernet τουλάχιστον; Προορίζεται για online υπηρεσίες λογικά; Αλλά και πάλι κάτι δεν μου πάει καλά... 1
angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ότι 500Μbit δε φτάνουν για 1080p streaming ε;
Havik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Να μη το πάρετε παιδία, φτιάξτε καλύτερο μόνοι σας και με λιγότερα λεφτά, φαίνεται ότι το έχετε. Θα μείνουν και περισσότερα για εμάς. Κάποιος ξύπνησε κάπως? δεν σε είπαμε καμπούρη, το ότι δεν έχει usb το θεωρώ σημαντικό μειονέκτημα και σίγα το κόστος που θα είχε μια Usb.. παίζει να τους κόστιζε και 20 ολόκληρα λεπτά…. Και ναι αν μπορούσα να το συνθέσω μόνος μου σε χαμηλο κόστος ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Προχτές χάζευα στο ebay διάφορα android box, δεν τα θεωρώ άχρηστα το αντίθετο μάλιστα για media players είναι ιδανικά, αλλά αυτό απαιτεί usb για να συνδέσεις ένα σκληρό ή ένα flasaki , τα 4gb που έχει είναι πάρα πολύ λίγα, δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει το browsing ή τα “games” που διαφημίζουν μερικοί πωλητές πάντως για μουσική και ταινίες πιστεύω αξίζει. 1
angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Είναι media streamer, δεν είναι ο σκοπός του να αποθηκεύει/αναπαράγει πράγματα από τη συσκευή αυτή. Και πραγματικά με βάση αυτή την τιμή και το όνομα του κατασκευαστή, είναι αριστούργημα, τι να κάνουμε; Το apple tv με $29, πάμε καλά; Αυτό το πράγμα που τα βγάζουμε όλα άχρηστα απ το 1ο post με ξεπερνά. Μαγεία. 4
tara493 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν είχε usb, sd support και τα λοιπά.... Τότε γιατί να μην το προτιμήσεις από το "αδερφάκι" του που είναι πιο ακριβό? Τροφή για σκέψη? Δεν ξέρω, ίσως απλή λογική....
angmar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία για να τσιμπήσεις και 4K monitor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα