tarantules Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Επειδή έχει πέσει πάρα πολύ παραπληροφόρηση και άκρη δεν βγάζω, η αλλαγή διπλώματος είναι υποχρεωτική για όλους τους κατόχους των ροζ χάρτινων διπλωμάτων ή όχι; Το δικό μου έχει εκδοθεί το 1993 και λέει οτι λήγει το 2038.Είναι το κλασικό ροζ-χάρτινο και όχι αυτό που είναι σαν πιστωτική, και είναι και για μηχανή οποιουδήποτε κυβισμού (κατηγορία Α). Κάποιος που ρώτησα που είχε παλιά σχολή οδηγών (πλέον δεν την έχει) μου είπε οτι ισχύει κανονικά αρκεί να μην βγω εκτός Ελλάδας. Τελικά τι ισχύει γνωρίζει κανείς;
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 google is your friend 7. Τα παλαιά έντυπα αδειών οδήγησης μέχρι πότε ισχύουν ; Το παλαιό έντυπο (βιβλιαράκι πράσινο-σιέλ) ισχύει για οδήγηση μόνο στη χώρα μας μέχρι το 2033 και μέχρι την ηλικία των 65 ετών αν βεβαίως δεν συντρέχουν ενδιάμεσα λόγοι ανανέωσής των π.χ. για λόγους υγείας ή ανανέωση λόγω επαγγελματικής χρήσης της άδειας. Το παλαιό έντυπο (ροζ τρίπτυχο) ισχύει για οδήγηση και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι το 2033. Καλό όμως θα είναι εφόσον θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και να ενοικιάσετε αυτ/το, να το αντικαταστήσετε με το νέο έντυπο σε πλαστική μορφή επειδή το όνομα και το επώνυμο είναι εκτυπωμένο και με λατινικούς χαρακτήρες. http://www.yme.gr/index.php?tid=885#q7
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ κατάλαβα ότι απαιτείται αλλαγή στα διπλώματα που έχουν εκδοθεί από την τροχαία (για 50αρακια) μάλλον γιατί θέλουν να τα βάλουν όλα σε ένα. 1
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ κατάλαβα ότι απαιτείται αλλαγή στα διπλώματα που έχουν εκδοθεί από την τροχαία (για 50αρακια) μάλλον γιατί θέλουν να τα βάλουν όλα σε ένα. Αυτο μου ειπαν και εμενα οταν ρωτησα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα