Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι είχε πει κάποιος εκπρόσωπος της Motorola, ότι δεν υπάρχει μέλλον για τις ακριβές "ναυαρχίδες", μάλλον είχε εσωτερική ενημέρωση για τέτοιες κινήσεις και αναμένονται και άλλες.

Η Xiaomi γ@μ***ε πάλι.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ η χρήση του δεύτερου LED σε ζεστό χρώμα, μιας και θα δίνει πολύ πιο φυσικούς τόνους στο ανθρώπινο δέρμα.

Δημοσ.

Μπράβο στην Xiaomi. Συσκευή με πολλές δυνατότητες σε πολύ καλή τιμή. Απλά οι κινέζοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να λες ένα μοντέλο "Note" το οποίο δεν υποστηρίζει input με γραφίδα! Έλεος δηλαδή.

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατόν ρε παιδια, μιλαμε εχει καταντησει αηδεια ολο αυτο, διαβαζω κατι σχολεια τα οποια ειναι πραγματικα αθλια και οι ποιο πολυ απλα δεν ξερουν τη λενε, αλοι λενε για πενακι ,μπαταρια και πολλες βλακιες.

Δεν ειμαι ειδικος ουτε ξερολας απλα εχω να πω κατι πολυ απλο, το κινητο ειναι ενα κτηνος το  οποιο εχει ξεπερασει εδω και παρα πολυ καιρο HTC, Nokia και ακομα και την Samsung, απλα το κινητο τ σπαει, και στην τιμη και στα specs και σε ολα του,

α και οπιος θελει το παιρνει και σιγουρα εγω θα το τσιμπισω γιατι ολα αυτα τ χρονια ειμαι στην XIAOMI και δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα, ειναι ανθεκτικα, γρηγορα, δεν κολανε πουθενα. 

XIAOMI 4EVER ΠΑΙΔΕΣ. ΤΕΛΟς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...