Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Φοβερο στα χαρτια, αλλα δεν διαβαζω αν θα τρεξει σε λιγο καιρο το 5.1, αφου το 5.0 ειναι τιγκα στο bug, και φυσικα αργοτερα τα 5.2, κλπ. Αλλιως ειναι δωρον αδωρον. Για την ωρα μενουμε με LG, Sam, HTC, Sony και βλεπουμε αργοτερα. Οι Κινεζοι μαλλον ειναι μαλωμενοι με το software.

Κάθε Παρασκευή σε φτάνει να παίρνεις ενημέρωση ή θα ήθελες καθημερινές?

• Like 3
Δημοσ.

Οσοι πιστευεται οτι υπαρχει καλητερο σας προκαλω... Το καλητερο ειναι παντα η αναλογια χαρακτηριστικα- καμερα- τιμη-υποστηριξη-ονομα και φανταζομαι δεν υπαρχει απαντηση..

Δημοσ.

Αφου κανω λαθος, πες μου ποιο τρεχον Xiaomi θα παρει 5.0 αναβαθμιση. Η ακομα ποια κινεζικα γενικως θα παρουν 5.

Απαντήθηκε ήδη το ερώτημά σου σε παραπάνω απάντηση. Εγώ δεν μίλησα για κινέζικα γενικά, μίλησα για την Xiaomi. Τα "κινέζικα γενικά", τα ανάφερα γιατί είπες ότι οι Κινέζοι είναι μαλωμένοι με το software.

Δημοσ.

Φοβερο στα χαρτια, αλλα δεν διαβαζω αν θα τρεξει σε λιγο καιρο το 5.1, αφου το 5.0 ειναι τιγκα στο bug, και φυσικα αργοτερα τα 5.2, κλπ. Αλλιως ειναι δωρον αδωρον. Για την ωρα μενουμε με LG, Sam, HTC, Sony και βλεπουμε αργοτερα. Οι Κινεζοι μαλλον ειναι μαλωμενοι με το software. 

μαλλον δεν ξερεις τι παιζει με τις καλες κινεζικες εταιριες και τα updates τους.Εχω coolpad και η εταιρια δινει updates καθε 2 βδομαδες

• Like 1
Δημοσ.

Αφου κανω λαθος, πες μου ποιο τρεχον Xiaomi θα παρει 5.0 αναβαθμιση. Η ακομα ποια κινεζικα γενικως θα παρουν 5.

Σου απάντησαν τα παιδιά.. Και ανεξάρτητα από αυτό κάθε βδομάδα δίνουν updates... ήταν από τα πολύ πρώτα που πήραν 5 τα κινητά της...και δυο γενιές πίσω..

Δημοσ.

οχι θα αγορασουμε Note  και στον μηνα θα βγει μοντελο με  snapdragon 810 (τριτο στη σειρα) ετσι να πεσει λιγο η αξια της συσκευης... τη πατατα καναν

Δημοσ.

Μπηκε το 2015 και αρχιζουν πλεον να βγαινουν τα κινητα με snapdragon 810. Μακαρι να δουμε κατι με κοστος-χαρακτηριστηκα παρομοια του LG G3

Δημοσ.

Πάντως βλέπω πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα για την Τρίτη παγκοσμίως σε πωλήσεις Εταιρία . αν ησασταν όλοι τόσο επιφυλακτικοί με τις εξαγγελίες των πολιτικών θα ημασταν αλλού τώρα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...