nepe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 εχει και 4κ αποτι ειδα..και δεν το γραφεται στην συγκριση.
goubianos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Φοβερο στα χαρτια, αλλα δεν διαβαζω αν θα τρεξει σε λιγο καιρο το 5.1, αφου το 5.0 ειναι τιγκα στο bug, και φυσικα αργοτερα τα 5.2, κλπ. Αλλιως ειναι δωρον αδωρον. Για την ωρα μενουμε με LG, Sam, HTC, Sony και βλεπουμε αργοτερα. Οι Κινεζοι μαλλον ειναι μαλωμενοι με το software. Κάθε Παρασκευή σε φτάνει να παίρνεις ενημέρωση ή θα ήθελες καθημερινές? 3
voulitsakis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Οσοι πιστευεται οτι υπαρχει καλητερο σας προκαλω... Το καλητερο ειναι παντα η αναλογια χαρακτηριστικα- καμερα- τιμη-υποστηριξη-ονομα και φανταζομαι δεν υπαρχει απαντηση..
dali13gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αφου κανω λαθος, πες μου ποιο τρεχον Xiaomi θα παρει 5.0 αναβαθμιση. Η ακομα ποια κινεζικα γενικως θα παρουν 5. Απαντήθηκε ήδη το ερώτημά σου σε παραπάνω απάντηση. Εγώ δεν μίλησα για κινέζικα γενικά, μίλησα για την Xiaomi. Τα "κινέζικα γενικά", τα ανάφερα γιατί είπες ότι οι Κινέζοι είναι μαλωμένοι με το software.
azuli Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Φοβερο στα χαρτια, αλλα δεν διαβαζω αν θα τρεξει σε λιγο καιρο το 5.1, αφου το 5.0 ειναι τιγκα στο bug, και φυσικα αργοτερα τα 5.2, κλπ. Αλλιως ειναι δωρον αδωρον. Για την ωρα μενουμε με LG, Sam, HTC, Sony και βλεπουμε αργοτερα. Οι Κινεζοι μαλλον ειναι μαλωμενοι με το software. μαλλον δεν ξερεις τι παιζει με τις καλες κινεζικες εταιριες και τα updates τους.Εχω coolpad και η εταιρια δινει updates καθε 2 βδομαδες 1
kaliakman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αφου κανω λαθος, πες μου ποιο τρεχον Xiaomi θα παρει 5.0 αναβαθμιση. Η ακομα ποια κινεζικα γενικως θα παρουν 5. Σου απάντησαν τα παιδιά.. Και ανεξάρτητα από αυτό κάθε βδομάδα δίνουν updates... ήταν από τα πολύ πρώτα που πήραν 5 τα κινητά της...και δυο γενιές πίσω..
akatsim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μιλαμε για 5αρια απο τον Ιβαν τον πειρατη?
goubianos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μιλαμε για 5αρια απο τον Ιβαν τον πειρατη? Όχι άλλα μπορείς να έχεις και αυτόν σαν επιλογή.
efkairiakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ξέρει κανείς πότε θα το δούμε Ελλαδίτσα? Φοβερό απλά... 1
free@last Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που λένε και στα χωριά μας..Killer..
dextergsxr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 οχι θα αγορασουμε Note και στον μηνα θα βγει μοντελο με snapdragon 810 (τριτο στη σειρα) ετσι να πεσει λιγο η αξια της συσκευης... τη πατατα καναν
Anorymous Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν εχω χασει κατι αυτο δεν το πρωτο με 4 γιγα ραμ ?
sDGam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μπηκε το 2015 και αρχιζουν πλεον να βγαινουν τα κινητα με snapdragon 810. Μακαρι να δουμε κατι με κοστος-χαρακτηριστηκα παρομοια του LG G3
blanka Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Πάντως βλέπω πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα για την Τρίτη παγκοσμίως σε πωλήσεις Εταιρία . αν ησασταν όλοι τόσο επιφυλακτικοί με τις εξαγγελίες των πολιτικών θα ημασταν αλλού τώρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα