Προς το περιεχόμενο

Oscars 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή είπαν 50 λακαμαδες "είναι καλή" και στην ακαδημία αποφάσισαν να του δώσουν 7? είναι κάτι που δεν κατάλαβα από την ταινία? νομίζω είναι fail σε όλα τα aspects

και βασικά people has spoken, 8.9 το ένα 8 το άλλο, με μικρές εξαιρέσεις τύπου Killik που δεν τους άρεσε

• Like 1
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλαδή είπαν 50 λακαμαδες "είναι καλή" και στην ακαδημία αποφάσισαν να του δώσουν 7? είναι κάτι που δεν κατάλαβα από την ταινία? νομίζω είναι fail σε όλα τα aspects

Και μένα με έχει προβληματίσει το ότι 50 λακαμάδες και κανένας δε σε πήρε τηλέφωνο πριν γράψει τη κριτική του.

Και εδώ όλα τα βραβεία που κέρδισε η μαλακιάρα. http://www.imdb.com/title/tt1454468/awards?ref_=tt_awd

Δημοσ.

Τέλος πάντων, το ξαναλέω people has spoken, εκτος κι αν το cinema το συντηρούνε οι κριτικοί ταινιών και όχι οι θεατές.

επίσης το ένα κάθεται περήφανα στο #17 του Top 250, αλλα είπαμε, αυτοί που πληρώνονται ξέρουν καλύτερα :whistle:

Δημοσ.

Οσα βραβεια και να πηρε το gravity δεν παυει να ειναι η μαλακια του 2013.Συγκρινετε δηλαδη το εξαιρετικο interstellar με τη φολα gravity που παιζουν 2 απο τους πιο αταλαντους ηθοποιους που εχει βγαλει το hw?To gravity ειχε καλα εφε και σε 3D ελεγε αλλα περα απο αυτα σε ολα τα αλλα περνει 0.Το τι λενε ενα σωρο πληρωμενοι τελειωμενοι κριτικοι λιγο ενδιαφερει τον κοσμο.Οσο μας ενδιαφερουν τι λενε αυτοι αλλο τοσο περνουμε σοβαρα και τα πουλημενα οσκαρ εδω και ποσα χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Να σας πω την αμαρτια μου το Grand Budapest Hotel δεν με κερδισε. Ξερω πως στους περισσοτερους αρεσε πολυ αλλα εγω ειμαι υπερ του Βoyhood.

Ειπα απλα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

Τέλος πάντων, το ξαναλέω people has spoken, εκτος κι αν το cinema το συντηρούνε οι κριτικοί ταινιών και όχι οι θεατές.

επίσης το ένα κάθεται περήφανα στο #17 του Top 250, αλλα είπαμε, αυτοί που πληρώνονται ξέρουν καλύτερα :whistle:

Και οι θεατές ψηλά την έχουν την ταινία. Αλλά όταν επικαλούμαστε τη γνώμη του κόσμου, "τί ξέρει ο κόσμος;". Όταν επικαλούμαστε τη γνώμη των κριτικών, "τί ξέρουν οι κριτικοί;". Πουθενά δε σας βρίσκουμε μερικούς.

Δημοσ.

δεν προκειται να το παρει,δυστυχως.

δηλαδή θεωρείς κι εσύ αυτές τις 2 καλύτερες από το Interstellar? κι άντε εισαι fan τον στρουμφακιων, το Gravity δηλαδή το θεωρείς καλύτερο?

δεν ξερω αν ειναι χειροτερη απο αυτες, αλλα σιγουρα δεν ειναι "το μεγαλυτερο scifi αριστουργημα της τελευταιας 20ετιας, το νεο 2001,η ταινια που αλλαξε την φορμα και το περιεχομενο του κινηματογραφου".

κατι που απο οτι φαινεται αναγνωριζει και η Ακαδημια με τις υποψηφιοτητες που του εδωσε, αφου παραπανω δεν αξιε.

Δημοσ.

δεν μου έρχεται καμια απόλυτος ταινία τα τελευταία 20 χρονια που να είναι τόσο απίστευτα ρεαλιστική sci-fi

μακράν η μονη ταινία που μπόρεσε έστω κάπως να ακουμπήσει το έπος του 2001: A Space Odyssey

• Like 1
Δημοσ.

τι από το video που πόσταρα πιο πριν δεν κατάλαβες?

και το αστείο είναι ότι ένας υπερμαχητής του Avatar κράζει το Interstellar, κλαίνε οι πέτρες.

• Like 1
Δημοσ.

Avatar-gravity σαν ταινιες εχουν κατι μοναδικο.Το μεν πρωτο σε μεταφερει σε εναν τελειως διαφορετικο κοσμο και το δευτερο προσπαθει να σε μεταδωσει το survival στοιχειο του να εισαι στο διαστημα αβοηθητος.Σε αυτα ειναι οι καλυτερες.Στο σεναριο/ηθοποιοι ομως πιανουν πατο.Το μεν πρωτο εχει ενα σωρο κλισε και το δευτερο εχει 2 αθλιους ηθοποιους και απο σεναριο βραστα χειροτερο του avatar.Σε 3D και τα 2 ανεβαινουν πολυ αλλα στα στοιχεια που προειπα(στο avatar μπαινεις στον κοσμο της pandora και στο gravity χανεσε στο διαστημα με το εξαιρετικο 3D.Δικαιως πηρε τα οσκαρ για το τεχνικο κομματι.Τωρα αν ψαχνετε τα παραπανω απο μια ταινια περνουν 10.Αν θελετε νοηματα/σεναριο/σοβαρουα ηθοποιους δειτε κατι αλλο εκει περνουν 0.

Δημοσ.

Να σας πω την αμαρτια μου το Grand Budapest Hotel δεν με κερδισε. Ξερω πως στους περισσοτερους αρεσε πολυ αλλα εγω ειμαι υπερ του Βoyhood.

Ειπα απλα τη γνωμη μου.

Σε σενάριο έχεις μαλλον δικιο παραείναι απλοικό σε αντίθεση με το boyhood που είναι εργο ζωής, από εκεί και πέρα καθε σκηνή του Αντερσον είναι ένα μικρό έγχρωμο έργο τέχνης μελετημένη στην τελευταία λεπτομέρεια. ΑΝ πάρει το καλύτερης ταινίας θα είναι απόλυτα δικαιολογημένο

• Like 1
Δημοσ.

Το sci fi σαν ειδος ειναι δυσκολο και δεν ασχολουνται ευκολα γνωστοι σκηνοθετες/ηθοποιοι.Οποτε ειναι δυσκολο να βρεθει ταινια που να πλησιαζει το 2001.

Μην κοιτας που τα τελευταια χρονια γεμισε η μεγαλη οθονη με σουπερ ηρωες,αυτα δεν ειναι sci fi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...