DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνώ για το Ρόκυ. Απλά τώρα το κρίνουμε με βάση και το τι επακολούθησε (Ρόκυ 15) και το τι συμβολίζει ο Σταλόνε μετά από μια γεμάτη καριέρα. Την εποχή που βγήκε ήταν underdog διαμαντάκι. Και πολύ ποιοτική ταινία. Κι εγώ προτιμώ τον Ταξιτζή αλλά δε το θεωρώ και σκάνδαλο. 2
alex_000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το κρίνουμε επίσης με βάση το τι έχουμε δει τα τελευταία 30 χρόνια. Το rocky βγήκε το 1976. Σήμερα (40 χρόνια μετά!!) όχι μόνο βλέπεται άνετα αλλά είναι ξεκάθαρο πόσο καλοδουλεμένες είναι οι σκηνές δράσης στο ring, πώς "παντρεύει" άριστα 3 genre (drama / action / sports), πόσο άριστα αποδίδονται οι σκηνές εκτός ring ktl, δεν ήταν έτσι οι ταινίες το '76. Το rocky παρόλο το χαμηλό budget και το γεγονός ότι γυρίστηκε πολύ σύντομα ήταν από τις πρώτες 2 ταινίες που χρησιμοποιήθηκε steadycam με αποτέλεσμα να έχουμε τις ιστορικές σκηνές του jogging στην philadelphia. Για την εποχή αυτά ήταν πρωτοποριακά γιατί δεν μπορούσαν να γυριστούν αντίστοιχες σκηνές χωρίς dolly με πολύ χειρότερο αποτέλεσμα φυσικά. Όσο για τις ερμηνείες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να θεωρούνται δευτέρας διαλογής λόγω του είδους της ταινίας. Λες και κάποιος θα μπορούσε να φανταστεί το rocky χωρίς την ερμηνεία του Stallone της Talia Shire η του Burt Young. 'Όσο για την μουσική, έλα μωρέ ποιος θυμάται το score... Μην κολλάτε στο ότι οι περισσότεροι είδατε το rocky όταν είσασταν 10-12 και μας έχει μείνει σαν κάποιου είδους παιδική / action ταινία Σάββατο μεσημέρι. Επίσης για τον ίδιο λόγο ο περισσότερος κόσμος θεωρεί όλα τα rocky το ίδιο (όπως πχ το Rocky III με τον mister T). Καθίστε αράξτε και ξαναδείτε το χωρίς προκατάληψη, με ανοιχτό μυαλό ως ενήλικες. Θα εκπλαγείτε. Documentary για τα rocky (το μεγαλύτερο μέρος του είναι φυσικά για το "Rocky") εδώ, όποιος το δει θα εκτιμήσει ότι η ίδια η ταινία και ο σταλλόνε ήταν ένας "rocky" με τον τρόπο που φέρθηκε και αυτά που κατάφερε. Ultimate respect. https://www.youtube.com/watch?v=1tEbIMbKk_c Video για το steadycam στο rocky εδώ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2015 από alex_000 4
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Eτσι. Ας πουμε ότι δεν υπήρχε η σειρά Ροκι και εβγαινε φέτος μια σχετικά φθηνή ταινία με την ίδια ιστορία παλι παταγο θα έκανε.
Gtr34 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το Rocky 1, θεωρω οτι ειναι η καλυτερη ταινια του Σταλλονε.
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ναι και εμενα μου αρεσε το ροκι εμενα μου αρεσει το 4. "I must break you." Το μόνο απαράδεκτο με τα φετινά oscar ήταν ότι το interstellar ήταν υποψήφιο μόνο για 4, και πήρε μετά βίας ένα. ηδονη. 1
capten- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Η τελετή ήταν πολύ χάλια. Για τις ταινίες δεν έχω άποψη.Τισ περισσότερες δεν τις είδα και δεν ξέρω. Ο Ιναριτου από τους πιο ενδιαφέρον στους λόγους του όταν επαιρνε τα Όσκαρ αλλά ο πιο ενδιαφέρον ΄΄ηταν αυτού που κέρδισε το Όσκαρ α ανδρικού ρόλου. Η Μουρ για μένα σαν γυναίκα αλλά και οι ταινίες της είναι αδιάφορες.
Gtr34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλύτερη και από First Blood; Ναι και απο το First Blood, που ειναι πολυ καλη ταινια και αυτη. Στο πρωτο Rocky, σαν ηθοποιος, επιασε ταβανι. Προσωπικη γνωμη παντα. 2
pappao Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Γεια σας, μήπως ξέρετε αν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για το show ή αν υπάρχει το μαγνητοσκοπημένο με τους υπότιτλους της Nova ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα