Προς το περιεχόμενο

Noctua NH-U14S Review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια από τις εταιρείες που έρχονται αμέσως στο μυαλό μας όταν αναζητούμε μια καλή, αποδοτική και ταυτόχρονα ποιοτική λύση στον τομέα της ψύξης του επεξεργαστή μας είναι αναμφισβήτητα η Noctua στη γκάμα της οποίας υπάρχουν μερικές από τις πιο πολυβραβευμένες ψύκτρες όλων των εποχών. Εξίσου γνωστή όμως είναι και για τους ιδιαίτερα αποδοτικούς και ασυνήθιστα αθόρυβους ανεμιστήρες της, τους οποίους προτιμά μάλιστα και μεγάλη μερίδα των enthusiast χρηστών ανά τον κόσμο.

Μέρος αυτής της φιλοσοφίας που ακολουθεί η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια είναι και η ψύκτρα NH-U14S, η οποία διαθέτει έξι heapipes και προσφέρει συμβατότητα αφενός με όλα τα σύγχρονα socket επεξεργαστών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και αφετέρου με μνήμες RAM οι οποίες έρχονται με αρκετά ψηλά heatsinks.

front.jpg

H εν λόγω ψύκτρα, συνοδευόμενη από έναν ανεμιστήρα NF-A15 έφτασε πρόσφατα στο εργαστήριό μας (λίγο καιρό μετά την πρόσφατη δοκιμή και της NH-U12S) για δοκιμές προκειμένου να την αξιολογήσουμε και να σας την παρουσιάσουμε.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Noctua NH-U14S

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή φαίνεται, δεν βλέπω καμιά μέτρηση στα επίπεδα θορύβου, οπότε θα πάρω την λόγο σας στο πόσο αθόρυβη είναι :Ρ

Αν σκέφτεστε κάποια καινούρια κριτική για το μέλλον θα ήθελα να προτίνω καμιά από τις ψύκτρες της Raijintek. Έχω διαβάσει πολλά καλά, και από πλευρά επιδόσεων, και από θορύβου και τιμής

Ωραία φαίνεται η ψυχτρουλα ,το review ηταν λιγο mini .

Καμια συγκεκριμένη αναφορά πάνω στο θόρυβο ,νούμερο 1 παράγοντας στην επιλογή ψυχτρας σε ενα τεράστιο ποσοστό εν δυνάμει αγοραστών,,μια απλη δηλωση οτι "ειναι αθορυβη",μου φαίνεται πολυ περίεργο.
Καμια άποψη του συντάκτη για το κατά ποσο αξίζει να αγοραστεί αυτή η ψυχτρα.
Πηρατε χαμπάρι οτι με δευτερο ανεμιστήρα κοστίζει 100€?
Γιατί να μην παρω τη nh-d15 η ακομα και υγροψυξη ;
Υπερτερεί σε κάτι ας πουμε (wink wink) ;

Καμια αναφορα στον ανταγωνισμο και τι προσφερεται σε αυτη την κατηγορια χρηματων η ποσο μακρια ειναι απο μια φτηνη αεροψυχτρα.

Κανένας σχολιασμός για το αν αξίζει να μπει δεύτερος ανεμιστήρας , μιλάμε για μια πανάκριβη ψυχτρα ,με τον επίσης πανάκριβο επιπλεον ανεμιστηρα ποσο αυξάνεται ο θόρυβος; αξίζει εντέλει για τη διαφορα θερμοκρασίας που εκανε ;

Τα διαγράμματα ειναι σε τέσσερις αποχρώσεις του ιδιου χρώματος .

Πιο πολυ για unboxing μιλάμε συν μια δυο μετρήσεις.

Καθε αρχή και δύσκολη ,εύχομαι ο συντάκτης να επιστρέψει δριμύτερος.

• Like 1

• 2 χρόνια αργότερα...

Ωραία παρουσίαση και εκπληκτικές φώτο !!!  .. μόνο τα χρώματα στις μετρήσεις -όπως επισήμανε πιο πάνω κι ο "vagelisda"  θα έπρεπε να διαφέρουν περισσότερο  μεταξύ τους .

Την ψήκτρα την έχω στην κατοχή μου και είμαι υπερευχαριστημένος  απ την φοβερή ποιότητα της (ψήκτρα ανεμιστήρας),απ τον ανύπαρκτο θόρυβο κι απ τις επιδόσεις της πάνω σε έναν intel i7 4790k (s1150) ..το μόνο μειονέκτημα της είναι η τιμή της,όμως μόλις την πιάσεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις ότι τα αξίζει τα χρήματά της ,συν ότι είναι κι εύκολη στην  τοποθέτηση . 

πρόσφατα αγόρασα άλλον έναν ίδιο ανεμιστήρα   στα 26+ ευρώ πιο πολύ για λόγους αισθητικής και συμμετρίας παρά για να πετύχω χαμηλότερες θερμοκρασίες (δεν τον πολυχρειάζεται εκτός και θέλεις ψηλά overclocks).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...