Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξεις laptop: 

DELL Inspiron 3542 i5-4210U/8GB/1TB/ Κάρτα Γραφικών 2GB

και αναρωτιεμαι αν γινεται να αντικαταστησω τον cpu μου με εναν i5 κλασης M ομως αν γνωριζεται αν γινεται,το κοστος και το που να απευθηνθω με σωζεται!(δεν ξερω πολλα πραγματα απο υπολογιστες ακομα και αυτο για τις κατηγοριες cpu (U/M) εμαθα απο ενα φιλο χτες )

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-3542-i5-4210U-8GB-1TB--%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2GB,99452,480508,1434583.html?langId=-18

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν γίνεται και κατα την γνώμη μου δεν αξίζει κιόλας αν θέλεις να δείς βελτίωση μεγάλωσε την μνήμη και βάλε εναν ssd , το laptop ειναι καινούργιο ή σε εγγύηση ακομα ?

• Like 1
Δημοσ.

εεμμμμ..θα σε στεναχωρησω..δεν γινεται να βαλεις αλλο cpu...

μονο να προσθεσεις η να αντικαταστησεις την ραμ με λιγη περισσοτερη...

οτι λεει ο spank απο πανω βασικα..

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις επεξεργαστή και αν έπαιρνε αλλο γιατι θα έχανες την εγγύηση , εγω θα σου έλεγα να το δουλέψεις λιγο ακομα και οταν δείς και δεν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις του κανεις τις παραπάνω αλλαγές

Δημοσ.

Η μονη αναβαθμιση που το πιθανοτερο να δεχεται, ειναι ενας i7-4510u.

Αφενος δεν σε συμφερει οικονομικα. Κατα δευτερον λογω της εγγυησης και κατα τριτον παρε εναν ssd και θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.

οι U συνηθως ειναι κολλημενοι στην μητρικη...και παιζουν σε χαμηλες συχνοτητες για να μην καταναλωνουν πολλη ενεργεια...

Ειναι της ταξης των 10-20watts ενω οι Μ ειναι των 30++ watts...Δηλαδη και να μπορουσε να αλλαχτει ο επεξεργαστης με εναν Μ θα υπηρχε θεμα υπερθερμανσης του φορητου μιας και εχει φτιαχτει (το σασι) να εκλυει λιγοτερη θερμοτητα απο οτι θα παραγει ο Μ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...