Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την ανακοίνωση του R1C, η γνωστή Κινέζικη εταιρεία Oppo ανακοίνωσε το Mirror 3, το οποίο βασίζεται στο τετραπύρηνο 64-bit SoC της Qualcomm, Snapdragon 410 με συχνότητα λειτουργίας 1,2GHz.

Το Snapdragon 410 συνοδεύεται από 1GB RAM και από 8GB -επεκτάσιμου μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου. Το κινητό διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 4,7 ιντσών ανάλυσης 720p (312ppi).

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος ενσωματώνει κάμερα 8,0 Megapixels που βασίζεται στον αισθητήρα της Sony, IMX219 (1/3.2").

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2000mAh και σύμφωνα με την εταιρεία φορτίζει στο 100% μέσα σε 90 λεπτά. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 137 x 68 x 8,95 χιλιοστά και το βάρος της είναι 126 γραμμάρια.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4 KitKat, ωστόσο πάνω από αυτό, η Oppo έχει προσαρμόσει το δικό της Color OS UI (2.0.1). Το κόστος του νέου κινητού της Oppo είναι περίπου $280

gallery_286955_1595_125914.jpg

gallery_286955_1595_48081.jpg

Link.png Site: GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Mου φαίνεται λιγο περίεργο να γεμίζει στο 60% σε 90 λεπτά, δλδ και μαθηματικά δε βγαίνει. Σίγουρα δεν υπαρχει καποιο ορθογραφικό λάθος?

Απο'κει και πέρα σαν συσκευή δεν νομίζω οτι ειναι τρελλό VFM.

Δημοσ.

Mου φαίνεται λιγο περίεργο να γεμίζει στο 60% σε 90 λεπτά, δλδ και μαθηματικά δε βγαίνει. Σίγουρα δεν υπαρχει καποιο ορθογραφικό λάθος?

ποιο ειναι το λαθος;

Δημοσ.

http://www.oppomobile.vn/oppo-mirror-3.html

Μπορεί και να υπάρχει. Μπορεί και όχι. Αν γνωρίζεις βιετναμέζικα, παρακαλώ να μας βοηθήσεις να "διορθώσουμε".

Δημοσ.

To Nexus 6 μου φορτίζει στο μισό σε 15-20 λεπτά με Super charge 2.0 φορτιστή... το άλλο μισό σε 2 ώρες... 

Δημοσ.

Υπερβολικα πολυς χρονος μου φαινεται για το 60% σε 2000mah μπαταρια. Δλδ με φορτιστη 1AH θα επρεπε να ειναι full σε 2 ωρες, και οχι 1.3 ωρα για 60%. Δλδ δε μου φαινεται επιτυχια ωστε να αναφερεται εκτος αν υπαρχει λαθος στο κειμενο που γραψατε. Αυτο ρωταω. 

Δε καταλαβαινω το λογο που μου την πέσατε ολη με τα μουτρα!

Βιετναμεζικα δε γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει πραγματικα να μαθω.

Δημοσ.

Υπερβολικα πολυς χρονος μου φαινεται για το 60% σε 2000mah μπαταρια. Δλδ με φορτιστη 1AH θα επρεπε να ειναι full σε 2 ωρες, και οχι 1.3 ωρα για 60%. Δλδ δε μου φαινεται επιτυχια ωστε να αναφερεται εκτος αν υπαρχει λαθος στο κειμενο που γραψατε. Αυτο ρωταω. 

Δε καταλαβαινω το λογο που μου την πέσατε ολη με τα μουτρα!

Βιετναμεζικα δε γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει πραγματικα να μαθω.

Κανείς δεν σου την έπεσε! Στο 100% είναι το σωστό. Έγινε διόρθωση. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Επιτέλους να βγαίνουν κινητά σε αυτήν, την ιδανική για μένα, διάσταση. 4.7.

Και για εμένα αυτή η διάσταση οθόνης είναι ιδανική, αλλά πολύ σημαντικά είναι και τα bezels. Σε αυτό εδώ δεν υπάρχει καμία φροντίδα σε αυτό το θέμα, τεράστια bezels και low end hardware. Ασήμαντο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...