Προς το περιεχόμενο

Blown Pixel σε Dell U2312HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες, μετά από περίπου 2 χρόνια λειτουργίας (~ νομίζω, θα βρω πότε την είχα αγοράσει και θα σας πω), καθώς πήγα να καθαρίσω την οθόνη, παρατήρησα ένα σαν "σπυράκι" στο πάνελ, άρχισα να τρίβω και δεν έφευγε, νόμιζα πως ήταν βρομίτσα ξέρω γω.. Με λίγο ζόρι έφυγε, και απλά έμεινε ένας μικρός "κρατήρας" σε μέγεθος 1 pixel (δηλαδή σαν τρυπίτσα όσο είναι το κεφάλι καρφίτσας) και το pixel από πίσω πλέον είναι πάντα λευκό.

Κάπου με μια ψαχτική στον γούγλη είχα δει αναφορά του προβλήματος ως "blown pixel" γι'αυτό και ο τίτλος.

Έχετε καμιά ιδέα από το πρόβλημα αυτό? Μπορεί να το καλύψει εγγύηση? (σε περίπτωση που ισχύει ακόμα, αλλά δεν νομίζω..)

thankies

Δημοσ.

Απο οσο καταλαβα, με το τριψιμο ξεκολησε το Antiglaire Coating μαζι με το Polarizer Filter απο το μονιτορ. Αν βγει το Polarizer Filter απο το μοντορ, βλεπεις μονο ασπρη οθονη. Θυμαμαι καποιος που το εχει ξεκολισει ολο. Μετα εκοψε 2 κοματακια απο Polarizer Filter και το εβαλε πανω σε γυαλια. Μονο με τα γυαλια φορεμενα μπορουσες να δεις εικονα. Χωρις οπως ειπα δειχνει μονο ασπρο.

Στο θεμα μας τωρα. Πολυ δυσκολο να επισκευαστει και δεν νομιζω να σε καλυπτει η εγγυηση κιολας. Παντως επειδη ψαχνω ενα μονιτορ 23αρι, αν ποτε το πουλησεις σφυρα μου.

Βρηκα και το Βιντεακι!

Δημοσ.

Έχω δει το βίντεο που λες. Λογικό ακούγετε να έχει φύγει το filter.

Έχω ξενερώσει ρε γαμώτο, γιατί γενικά η οθόνη είναι σε τέλεια κατάσταση...

Και απλά έχω ένα άσπρο pixel να μου σπάει τα νεύρα..

Αν βρω κάνα monitor ίσως την δώσω. Θα σε έχω στα υπ'όψιν.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...