tzizzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 η ωρα του σιτε ειναι μια ωρα μπροστα ή μονο σε εμενα? μου λεει "Δημοσίευση σήμερα, 14:35" ενω ειναι 13.35
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αλλάζει από τις ρυθμίσεις, τσέκαρέ το Από τη ζώνη ώρας, βάλε +2
tzizzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 +2 το ειχα απενεργοποιησα το "Η Χρονική μου ζώνη είναι τώρα στη DST" και μου αφαιρεσε μια ωρα και τωρα ειναι κομπλε συμφωνα με το ρολοι μου.. τι ειναι το DST ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 daylight saving time 2
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω το DST πρέπει να μπαίνει το καλοκαίρι που πάμε μία ώρα μπροστά. Στο φόρουμ αυτόματα δε γίνεται αυτό; (δε θυμάμαι να έχω αλλάξει ποτέ εγώ κάτι χειμώνα καλοκαίρι και πάντα ήταν σωστή η ώρα)
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω το DST πρέπει να μπαίνει το καλοκαίρι που πάμε μία ώρα μπροστά. Στο φόρουμ αυτόματα δε γίνεται αυτό; (δε θυμάμαι να έχω αλλάξει ποτέ εγώ κάτι χειμώνα καλοκαίρι και πάντα ήταν σωστή η ώρα) Και σε μένα. Ποτέ δεν έχω αλλάξει κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα