dimyok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 http://www.metacritic.com/movie/hitman-agent-47 μιλαμε για ερμηνειες
_Cgd_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Άρχισε το preload! Είναι 5.8Gb μόνο, οπότε περιορισμένες πίστες προς το παρόν..
JohnVani18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Λέει τιποτα το παιχνίδι? Γιατί η beta δεν με τρέλανε..
zvarthangalos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ήρθε και σε μένα το preload ξέρουμε τι ώρα ξεκλειδώνει σε εμάς;
_Cgd_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Παρασκευή 19:00 ώρα Ελλάδος ξεκλειδώνει σε εμάς. Για όσους έχουν μπερδευτεί με το μοντέλο χρέωσης στο καινούργιο Hitman: To Hitman θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια. Το intro pack περιλαμβάνει μόνο τον πρόλογο και τον χάρτη στο Παρίσι. Νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει σε μηνιαία βάση, (οι χάρτες Sapienza και Μαρακές τον Απρίλιο και τον Μάιο 2016 αντίστοιχα), και οι χάρτες στην Ταϊλάνδη, ΗΠΑ και Ιαπωνία μέχρι το τέλος του 2016, καθώς και εβδομαδιαία challenges/events. Οι επεκτάσεις θα είναι διαθέσιμες χωρίς κόστος για εκείνους που αγοράζουν το "full experience". Θα υπάρξει Upgrade Pack από Intro σε Full Experience, το κόστος δεν το έχω βρει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Hitman 2016 PC: DirectX 11 vs. DirectX 12 - Performance Σε 1080P υπάρχει boost με DX12, από 1440P και πάνω πέφτει..
zvarthangalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μιας και ανέφερες για το DirectX 12 τί παίζεται θα βγει αργότερα σε μορφή patch από την AMD η R9 270X που έχω λογικά το υποστηρίζει εε;
zvarthangalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Με το καλημέρα 2GB update Edit: ¨Όταν το ξεκινάω με directX 12 μου βγάζει μια ασπρίλα στην οθόνη με το 11 τρέχει πολύ καλα με αρκετές ρυθμήσεις σε ultra (όσες σηκώνει η κάρτα βεβαία) είμαι ακόμη στο tutorial. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από zvarthangalos
_Cgd_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Θα υπάρξει Upgrade Pack από Intro σε Full Experience, το κόστος δεν το έχω βρει. Full Experience = 50€ Intro Pack = 13€ Upgrade Pack = 40€ Οπότε εάν αγοράσεις το Intro και μετά το Upgrade Pack θα κοστίσει μόνο 3€ παραπάνω από το τo Full Experience. Πηγή: http://store.steampowered.com/app/236870/ Με το καλημέρα 2GB update Είναι το Paris map. Θα πρέπει να κάνεις restart το steam για να το κατεβάσει, εγώ αλλιώς δεν μπορούσα να παίξω.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Οι promo codes απο υλικο AMD δινουν το full παιχνιδι ετσι?
zvarthangalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Full Experience = 50€ Intro Pack = 13€ Upgrade Pack = 40€ Οπότε εάν αγοράσεις το Intro και μετά το Upgrade Pack θα κοστίσει μόνο 3€ παραπάνω από το τo Full Experience. Πηγή: http://store.steampowered.com/app/236870/ Είναι το Paris map. Θα πρέπει να κάνεις restart το steam για να το κατεβάσει, εγώ αλλιώς δεν μπορούσα να παίξω. Με directX 12 μπορεσε να το παιξει κανεις εγω οταν το ενεργοποιω μου ασπριζει την οθονη κατι σαν να σε ζαλιζει ο ηλιος ειναι unplayable Edit: Εγκατέστησα τους 16.3 και λύθηκε το θέμα με το directX 12. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από zvarthangalos
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 HITMAN – DirectX 12 Mode Is Unstable, Causes Crashes
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αξίζει το παιχνίδι ; Ήθελα κάτι σαν το Absolution αλλά η BETA μου φάνηκε αρκετά διαφορετική.
_Cgd_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Η κατάσταση έχει ως εξής: Το παιχνίδι είναι μια χαρά - όπως πρέπει να είναι ένα παιχνίδι Hitman. Ο χάρτης είναι μεγαλύτερος (μακράν) και πιο καλοδουλεμένος από κάθε προηγούμενο Hitman παιχνίδι, και το gameplay είναι λίγο πολύ το ίδιο. Δηλαδή εάν είσαι fan της σειράς, το παιχνίδι είναι must. Το πρόβλημα: θέλει ΣΥΝΕΧΗ online σύνδεση για να παίξεις. Εάν πέσει η σύνδεση, σε αποσυνδέει επιτόπου. Το αποτέλεσμα: Οι χρήστες (δικαιολογημένα) προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στους devs μέσω των review για να απενεργοποιήσουν το online dependance. Ωστόσο, και οι devs είναι δικαιολογημένοι διότι πρίν όλοι τα κατεβάζανε και η εταιρία σχεδόν φαλίρισε [1], [2], [3]. To μισό προσωπικό έχασε την δουλειά του... Δεν τους άφησαν πολλές επιλογές, ακυρώσανε όλα τα άλλα projects που δεν ήταν Hitman και το κυκλοφορούν σε επεισόδια και με online dependancy για να αποθαρρυνθεί η πειρατεία, να βγάλουν τα δεδουλευμένα και να τους περισσέψουν για further development. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα