Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρασκευή 19:00 ώρα Ελλάδος ξεκλειδώνει σε εμάς.

Για όσους έχουν μπερδευτεί με το μοντέλο χρέωσης στο καινούργιο Hitman:

To Hitman θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια. 

Το intro pack περιλαμβάνει μόνο τον πρόλογο και τον χάρτη στο Παρίσι.

Νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει σε μηνιαία βάση, (οι χάρτες Sapienza και Μαρακές τον Απρίλιο και τον Μάιο 2016 αντίστοιχα), και οι χάρτες στην Ταϊλάνδη, ΗΠΑ και Ιαπωνία μέχρι το τέλος του 2016, καθώς και εβδομαδιαία challenges/events. Οι επεκτάσεις θα είναι διαθέσιμες χωρίς κόστος για εκείνους που αγοράζουν το "full experience".

Θα υπάρξει Upgrade Pack από Intro σε Full Experience, το κόστος δεν το έχω βρει.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το καλημέρα 2GB update

Edit: ¨Όταν το ξεκινάω με directX 12 μου βγάζει μια ασπρίλα στην οθόνη με το 11 τρέχει πολύ καλα με αρκετές ρυθμήσεις σε ultra (όσες σηκώνει η κάρτα βεβαία) είμαι ακόμη στο tutorial.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Θα υπάρξει Upgrade Pack από Intro σε Full Experience, το κόστος δεν το έχω βρει.

Full Experience = 50€

Intro Pack = 13€

Upgrade Pack = 40€

Οπότε εάν αγοράσεις το Intro και μετά το Upgrade Pack θα κοστίσει μόνο 3€  παραπάνω από το τo Full Experience.

Πηγή: http://store.steampowered.com/app/236870/

Με το καλημέρα 2GB update

Είναι το Paris map.

Θα πρέπει να κάνεις restart το steam για να το κατεβάσει, εγώ αλλιώς δεν μπορούσα να παίξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Full Experience = 50€

Intro Pack = 13€

Upgrade Pack = 40€

Οπότε εάν αγοράσεις το Intro και μετά το Upgrade Pack θα κοστίσει μόνο 3€  παραπάνω από το τo Full Experience.

Πηγή: http://store.steampowered.com/app/236870/

Είναι το Paris map.

Θα πρέπει να κάνεις restart το steam για να το κατεβάσει, εγώ αλλιώς δεν μπορούσα να παίξω.

Με directX 12 μπορεσε να το παιξει κανεις εγω οταν το ενεργοποιω μου ασπριζει την οθονη κατι σαν να σε ζαλιζει ο ηλιος ειναι unplayable

Edit: Εγκατέστησα τους 16.3 και λύθηκε το θέμα με το directX 12.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Το παιχνίδι είναι μια χαρά - όπως πρέπει να είναι ένα παιχνίδι Hitman. Ο χάρτης είναι μεγαλύτερος (μακράν) και πιο καλοδουλεμένος από κάθε προηγούμενο Hitman παιχνίδι, και το gameplay είναι λίγο πολύ το ίδιο. Δηλαδή εάν είσαι fan της σειράς, το παιχνίδι είναι must.

Το πρόβλημα: θέλει ΣΥΝΕΧΗ online σύνδεση για να παίξεις. Εάν πέσει η σύνδεση, σε αποσυνδέει επιτόπου.

Το αποτέλεσμα: Οι χρήστες (δικαιολογημένα) προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στους devs μέσω των review για να απενεργοποιήσουν το online dependance.

Ωστόσο, και οι devs είναι δικαιολογημένοι διότι πρίν όλοι τα κατεβάζανε και η εταιρία σχεδόν φαλίρισε  [1], [2], [3]. To μισό προσωπικό έχασε την δουλειά του...

Δεν τους άφησαν πολλές επιλογές, ακυρώσανε όλα τα άλλα projects που δεν ήταν Hitman και το κυκλοφορούν σε επεισόδια και με online dependancy για να αποθαρρυνθεί η πειρατεία, να βγάλουν τα δεδουλευμένα και να τους περισσέψουν για further development.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...