_Cgd_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Και τα controls ήταν λίγο μπέρδεμα (PC): Το "x" για να περάσεις εμπόδια, και να ανεβείς κάπου, το "space" για να κατεβείς! Και αρκετές φορές θα πετάς κάποιο αντικείμενο, όπως κέρμα μακριά στο πάτωμα ενώ είσαι πίσω από εμπόδιο και τα bot αντί να κοιτάξουν προς το κέρμα και να πάνε εκεί που το έριξες θα κοιτάξουν προς τα εσένα που είσαι κρυμμένος πίσω από το εμπόδιο. Άλλα είναι ΒΕΤΑ ακόμα... 11 Μαρτίου το πλήρες!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Άλλα είναι ΒΕΤΑ ακόμα... 11 Μαρτίου το πλήρες! 1
zvarthangalos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αφήνουν κατά μέρος τα cinematics λέω εγώ και να επικεντρωθούν να βγάλουν κανα παιχνίδι της προκοπής να πάει ο κόσμος να το αγοράσει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τουλάχιστον η epic φωνή του 47 είναι ίδια, βασικά το παραπάνω vid άμα βγάλεις τους n00bs είναι καλύτερο από τις ταινίες
zvarthangalos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καμιά ποιο φθηνή τιμή απο το steam που το έχει 49,99 υπάρχει για ρίξτε καμιά πρόταση Αυτά τα εμπιστευόμαστε; http://www.allkeyshop.com/blog/buy-hitman-cd-key-compare-prices/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγώ θα περίμενα να βγει το full game και μέχρι τότε μιση τιμή, άμα τόσο πολύ δεν μπορείς το instant gaming είναι άψογο.
dimyok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω να απογοητευσει , ξερεις τι παιρνεις Αρμεγμα βεβαια με τα κωλοdlc κομματια. Αυτο τα εχει αλλα παει 50 http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/action/hitman-full-experience/#b To http://www.cdkeys.com/ το εχει €37.90
screaming_trees Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ναι αλλα μειων 25% μας κάνει 37.5:) profit? συν ότι μπορείς να ζητήσεις refund υπό όρους πάντα HITMAN25 για όποιον ενδιαφέρεται
zvarthangalos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Το παρήγγειλα τελικά απο instant gaming στα 38.40 όμως έκανα μια μακακία επειδή δεν ήταν δικό μου το paypal έκανα την παραγγελία και επέλεξα για δωράκι κι έβαλα το δικό μου e-mail για να έρθει κατευθείαν σε εμένα όμως μου ήρθε payment verification pending και πρέπει να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του κατόχου του paypal για να ξεκλειδώσουν τον κωδικό, μπήκαμε σε περιπέτειες χωρίς λόγο. Συγγνώμη για το off topic. Edit: Εντάξει έγινε η επικύρωση κάποιος που έχει κανει pre order απο το εν λόγο κατάστημα ας μου πεί τι γίνεται απο που κατεβάζουμε το game απο το steam η απο το ιδιο site; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από zvarthangalos
dimyok Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παντως το Beta 2 αποστολες ηταν οπως το περιμενα προσεγμενο Ηitman ευτυχως καμια σχεση με τη ** ταινια .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 καμια σχεση με τη ** ταινια . Ποια από τις 2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα