Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν τα μούτρα του 47, υποθέτω ότι είναι πιο νέος. Το αίμα που είναι? Τα όπλα στην πλάτη απαράδεκτο. Katana?! Seriously?! Ok alpha αλλα δεν μου κάθισε καλά, και προβλέπω delay χαλαρά.

Δημοσ.

Για πάμε να εξιταρόμαστε σιγά σιγάαααα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το καιθυστερουν επειδη την ιδια περιοδο βγαινει το Just Causε 3. Δεν την συμφερει την Sqare enix να βγαλει και τις 2 παιχνιδαρες ταυτοχρονα γιατι τοτε το  ενα θα εχανε πωλησεις απο το αλλο.

Δημοσ.

Το πόσο παιχνιδάρα θα είναι αυτό θα δείξει. Εμένα κάθε βίντεο που έβγαινε έκανε το παιχνίδι στα μάτια μου όλο και πιο αδιάφορο. Τώρα με αυτήν την αναβολή, δεν ξέρω. Υπάρχουν τόσες άλλες παιχνιδάρες που βγαίνουν εκείνη τη περίοδο οπότε αμφιβάλλω αν θα εστιάσω σε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφων ω. Δεν θα το παιξουμε τον Μαρτυιο αλλλα τον Ιουνιο οταν θα ολοκληρωθει. Το ιδιο εγινε και με το Resident evil revelations 2 που βγηκε σε επεισοδια αντι ολοκληρωμενο απο την αρχη.

Δημοσ.

Και τι σου δίνουν? 6 περιοχές. Big deal! Αντί να το κάνουν dealy για Δεκέμβριο του 2016 με 12-14 αποστολές το κάνουν σε κομμάτια. Βγιάζονται να βγάλουν λεφτά κ θα τους βγει σε κακό.

Αλλά ως συνήθως πολλά βλαμένα θα τρέξουν να το πάρουν.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οπως εγινε και με το Resident evil reveltions 2 της capcom.  Περιμενουμε να βγει ολο το παιχνιδι ολοκληρωμενο και τοτε θα το παιξουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...