Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Despotas είπε

Έχω καιρό να φωνάξω και αφού τα θέλεις όλα έτοιμα:

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ GOTY ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ:

https://www.indiegala.com/store/product/4854

https://uk.gamesplanet.com/game/hitman-game-of-the-year-edition-steam-key--2858-2

ΥΓ. Αν δούλευα στην ΙΟΙ θα σου είχα δώσει ήδη Steam key..

αν θες τόσο πολύ κανε μου ως δώρο και εγώ σαν ευχαριστώ δεν θα ξαναγράψω στο topic ή στο forum

σήμερα κατέβασα την trial έκδοση με την paris και sapienza με συμφέρει να πάρω ενα ένα τα dlc με τα καινούρια missions η ολόκληρο το games?αυτά τα λινκ που παρέθεσα στην προηγούμενη σελίδα

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλο το πακέτο συμφέρει ασφαλώς. Δε πωλούνται πλέον ξεχωριστά επεισόδια.

Γιατί επιμένεις με τα link που είναι παλαιότερες εκδόσεις και δεν έχουν όλο το περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει?

Αφού έχεις ήδη το demo, μπες στο Steam και δοκίμασε να το αγοράσεις μέσω αυτού.

Εγώ που είχα ήδη Paris-Sapienza μου έκανε αυτόματα λίγο καλύτερη τιμή πριν από 1 μήνα που το πήρα και ήταν πάλι σε προσφορά.

• Moderators
Δημοσ.

@jimis98 το τελευταίο βήμα στην απορία σου, το τί σε συμφέρει δηλαδή, θα το αποφασίσεις μόνος σου. 

Αν εξακολουθείς να έχεις ερωτηματικά μπορείς να ξαναδιαβάσεις τα μηνύματα των μελών που σου απάντησαν για να σε βοηθήσουν και το έκαναν επί εβδομάδες. Στην ίδια ουσιαστικά απορία. 

Αρκετά. 

• Thanks 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γινεται καπως να παρουμε το Patient Zero DLC μεμονωμενα? 

Εχω τα παρακατω απο το παιχνιδι αλλα το steam δεν μου δινει επιλογη για να παρω μονο το patient zero το outfit pack δεν το θελω.

Spoiler

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

Spoiler

Screenshot-3.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Despotas είπε

Δοκίμασες απευθείας με το link?

https://store.steampowered.com/app/725353/HITMAN__Bonus_Campaign_Patient_Zero/

Ναι πάλι δεν μου το δίνει σκέτο αλλά σε πακέτο. Μόνο τη legacy δίνει βγαίνει στα 18 αλλά δεν θέλω το outfit μόνο τις αποστολές που έχουν 10 ευρώ. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκίνησα να το παίζω πρόσφατα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν σου δίνει πολλά hint για τις side mission.

Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις με τον κάθε χαρακτήρα. Πρέπει να  πάρεις την στολή του; να τον ακολουθήσεις; Πολλές φορές αν αργήσεις να πάρεις απόφαση χάνεις ευκαιρίες γιατί μπορεί να φύγει από την κατάλληλη θέση.

Οπότε αναγκαστικά πρέπει να μαντεύεις ή να κάνεις save κάθε ένα λεπτό για να καταλάβεις τι είναι καλύτερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Ξεκίνησα να το παίζω πρόσφατα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν σου δίνει πολλά hint για τις side mission.

Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις με τον κάθε χαρακτήρα. Πρέπει να  πάρεις την στολή του; να τον ακολουθήσεις; Πολλές φορές αν αργήσεις να πάρεις απόφαση χάνεις ευκαιρίες γιατί μπορεί να φύγει από την κατάλληλη θέση.

Οπότε αναγκαστικά πρέπει να μαντεύεις ή να κάνεις save κάθε ένα λεπτό για να καταλάβεις τι είναι καλύτερο.

Ισχύει αυτό θέλει όταν βρεις ευκαιρία να την εκμεταλλευτεις άμεσα. Θέλει σκέψη είναι αυθεντικό stealth παιχνίδι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ισχύει αυτό θέλει όταν βρεις ευκαιρία να την εκμεταλλευτεις άμεσα. Θέλει σκέψη είναι αυθεντικό stealth παιχνίδι. 

ναι αυτό ισχύει με όλα τα θετικά και τα αρνητικά.

Οπότε το παίζεις μια φορά όπως σου βγει και όταν ξαναπαίξεις την ίδια πίστα δοκιμάζεις εναλλακτικά σενάρια.

Επεξ/σία από The_Judas
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να εκπληρώσεις όλα τα mission stories με τη μία;

Ξεκινάω σε κάθε αποστολή να κάνω follow κάποιo Mission story και αφού το ολοκληρώσω, βλέπω ότι 2-3 σενάρια δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Υπάρχει τρόπος να εκπληρώσεις όλα τα mission stories με τη μία;

Ξεκινάω σε κάθε αποστολή να κάνω follow κάποιo Mission story και αφού το ολοκληρώσω, βλέπω ότι 2-3 σενάρια δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Όχι θέλει πολλαπλά plays. 

• Like 2
  • Sad 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και λέμε για hitman, έβαλα το 1ο... Δεν το είχα τελειώσει, το ολοκλήρωσα μέσα από το 2ο.

Η ερώτηση μου είναι, αν και βλέπω την απάντηση ήδη, θέλω να βεβαιωθώ.
Steam achievements δεν παίρνεις στο 1ο, εαν το παίζεις μέσω του 2, σωστά?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μιας και λέμε για hitman, έβαλα το 1ο... Δεν το είχα τελειώσει, το ολοκλήρωσα μέσα από το 2ο.

Η ερώτηση μου είναι, αν και βλέπω την απάντηση ήδη, θέλω να βεβαιωθώ.
Steam achievements δεν παίρνεις στο 1ο, εαν το παίζεις μέσω του 2, σωστά?

Νομίζω ότι υπάρχουν τα achievements του 1 μέσα στο 2 κανονικά. Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Arkin είπε

Νομίζω ότι υπάρχουν τα achievements του 1 μέσα στο 2 κανονικά. Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως. 

Ναι υπάρχουν! Εννοούσα απλώς στον τίτλο μέσα στο library να φαίνονται. Αλλά δε φαίνονται, νταξ μικρό το κακό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...