Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει λύση για το πρόβλημα με τα offline saves?

Κάνω save, φαίνεται σαν να το σώζει αλλά όταν πάω να κάνω load δεν κρατάει τίποτα, ούτε τα autosaves.   Ο φάκελος με τα saves και τα autosaves υπάρχει κανονικά στον δίσκο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την "confused" αντίδραση @{TDi}Dj2k..infc 😛 

Και εγώ σε λίγο καιρό θα το ξεκινήσω. Το αγόρασα 12€ GOTY πριν λίγες ημέρες. Και μετά θα ξαναπιάσω το Dishonored 2 alongside SOTTR. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειωσα τα main episodes του παιχνιδιου,μ'αρεσαν γενικα και εχουν και πολυ replayability αποτι βλεπω. Οποτε σε καποια φαση στο μελλον θα τα ξαναπαρω σερι με διαφορετικο τροπο εκτελεσης των αποστολων

Τωρα θα παιξω και το mini campaign Patient Zero. Για τα 14€ που εδωσα,ειναι εξαιρετικο το content. Βεβαια το "main game" παραμενει μικρο κατα την αποψη μου για το κοστος των επεισοδιων μεμονομενα οταν ειχαν βγει,αρα στα χρηματα του sale ειναι εξαιρετικη επιλογη για οποιον ενδιαφερεται,οταν ξαναβγει 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Τελειωσα τα main episodes του παιχνιδιου,μ'αρεσαν γενικα και εχουν και πολυ replayability αποτι βλεπω. Οποτε σε καποια φαση στο μελλον θα τα ξαναπαρω σερι με διαφορετικο τροπο εκτελεσης των αποστολων

Τωρα θα παιξω και το mini campaign Patient Zero. Για τα 14€ που εδωσα,ειναι εξαιρετικο το content. Βεβαια το "main game" παραμενει μικρο κατα την αποψη μου για το κοστος των επεισοδιων μεμονομενα οταν ειχαν βγει,αρα στα χρηματα του sale ειναι εξαιρετικη επιλογη για οποιον ενδιαφερεται,οταν ξαναβγει 

Αν το παιξεις με στοχο μηδενικα kills κλπ ειναι παλουκακι, οποτε μοιραια θα αυξηθει κατακορυφα και ο χρονος ολοκληρωσης..

Αν απενεργοποιησεις και τις βοηθειες αυξανεται περαιτερω. ΚΙ εγω με αυτο ασχολουμαι αυτες τις ημερες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostiger είπε

Αν το παιξεις με στοχο μηδενικα kills κλπ ειναι παλουκακι, οποτε μοιραια θα αυξηθει κατακορυφα και ο χρονος ολοκληρωσης..

Αν απενεργοποιησεις και τις βοηθειες αυξανεται περαιτερω. ΚΙ εγω με αυτο ασχολουμαι αυτες τις ημερες.

Με μηδενικα kills το παιξα και βοηθειες στο minimal,βεβαια οποτε κατι πηγαινε στραβα εκανα reload. Για τα λεφτα του sale ειναι πολυ καλο παιχνιδακι παντως. Επισης ενα ωραιο HD Remaster των προηγουμενων θα ταν οτι πρεπει,εξαιρετικο level design και τα παλιοτερα παιχνιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...