jimis98 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 καθε ποτε ανεβαζουν καινουριο δωρεαν επεισοδιο?
Despotas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Κανείς δε ξέρει. Μένει να δούμε αν θα δώσουν και άλλα. Κυκλοφορεί και το 2 στις 13/11.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει λύση για το πρόβλημα με τα offline saves? Κάνω save, φαίνεται σαν να το σώζει αλλά όταν πάω να κάνω load δεν κρατάει τίποτα, ούτε τα autosaves. Ο φάκελος με τα saves και τα autosaves υπάρχει κανονικά στον δίσκο. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
jimis98 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 το κατεβασε κανεις?γιατι εγω δεν μπορω https://steamcommunity.com/games/236870/announcements/detail/1703942864382771875
Despotas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπες στο παρακάτω και πάτα Install πάνω δεξιά: https://steamdb.info/app/440961/ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Despotas
Alastor192 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Σημερα το ξεκιναω λογικα. Για να δουμε..... 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δεν καταλαβαίνω την "confused" αντίδραση @{TDi}Dj2k..infc 😛 Και εγώ σε λίγο καιρό θα το ξεκινήσω. Το αγόρασα 12€ GOTY πριν λίγες ημέρες. Και μετά θα ξαναπιάσω το Dishonored 2 alongside SOTTR.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Δεν καταλαβαίνω την "confused" αντίδραση @{TDi}Dj2k..infc 😛 Το reaction ήταν για το "status update" type post του φίλου. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Alastor192 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Τελειωσα τα main episodes του παιχνιδιου,μ'αρεσαν γενικα και εχουν και πολυ replayability αποτι βλεπω. Οποτε σε καποια φαση στο μελλον θα τα ξαναπαρω σερι με διαφορετικο τροπο εκτελεσης των αποστολων Τωρα θα παιξω και το mini campaign Patient Zero. Για τα 14€ που εδωσα,ειναι εξαιρετικο το content. Βεβαια το "main game" παραμενει μικρο κατα την αποψη μου για το κοστος των επεισοδιων μεμονομενα οταν ειχαν βγει,αρα στα χρηματα του sale ειναι εξαιρετικη επιλογη για οποιον ενδιαφερεται,οταν ξαναβγει
jimis98 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 η collectors edition με την gold διαφερουν?
kostiger Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Alastor192 είπε Τελειωσα τα main episodes του παιχνιδιου,μ'αρεσαν γενικα και εχουν και πολυ replayability αποτι βλεπω. Οποτε σε καποια φαση στο μελλον θα τα ξαναπαρω σερι με διαφορετικο τροπο εκτελεσης των αποστολων Τωρα θα παιξω και το mini campaign Patient Zero. Για τα 14€ που εδωσα,ειναι εξαιρετικο το content. Βεβαια το "main game" παραμενει μικρο κατα την αποψη μου για το κοστος των επεισοδιων μεμονομενα οταν ειχαν βγει,αρα στα χρηματα του sale ειναι εξαιρετικη επιλογη για οποιον ενδιαφερεται,οταν ξαναβγει Αν το παιξεις με στοχο μηδενικα kills κλπ ειναι παλουκακι, οποτε μοιραια θα αυξηθει κατακορυφα και ο χρονος ολοκληρωσης.. Αν απενεργοποιησεις και τις βοηθειες αυξανεται περαιτερω. ΚΙ εγω με αυτο ασχολουμαι αυτες τις ημερες.
Alastor192 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, kostiger είπε Αν το παιξεις με στοχο μηδενικα kills κλπ ειναι παλουκακι, οποτε μοιραια θα αυξηθει κατακορυφα και ο χρονος ολοκληρωσης.. Αν απενεργοποιησεις και τις βοηθειες αυξανεται περαιτερω. ΚΙ εγω με αυτο ασχολουμαι αυτες τις ημερες. Με μηδενικα kills το παιξα και βοηθειες στο minimal,βεβαια οποτε κατι πηγαινε στραβα εκανα reload. Για τα λεφτα του sale ειναι πολυ καλο παιχνιδακι παντως. Επισης ενα ωραιο HD Remaster των προηγουμενων θα ταν οτι πρεπει,εξαιρετικο level design και τα παλιοτερα παιχνιδια 1
Despotas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, jimis98 είπε η collectors edition με την gold διαφερουν? Πάρε τη GOTY που τα έχει όλα. Παρακάτω τιμές: https://isthereanydeal.com/game/hitmangameofyearedition/info/ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Despotas
jimis98 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Despotas είπε Πάρε τη GOTY που τα έχει όλα. Παρακάτω τιμές: https://isthereanydeal.com/game/hitmangameofyearedition/info/ η collector δεν εχει περισσοτερο περιεχομενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα