Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι σε σκέψεις να πάρω το complete first season (μιας και βλέπω ότι παίζει στα 25 σε Steam - καλύτερη τιμή και από τα λίγα κλειδάδικα που τσέκαρα).

Όμως, θέλω να ρωτήσω: απ'όσο τσέκαρα, η συνολική διάρκεια όλων των επεισοδίων (και άρα του παιχνιδιού), είναι ~7-10 ώρες (τα επεισόδια ξεχωριστά, στη βασική τους ιστορία, τα δείχνει ~40 λεπτά με 1 ώρα). Το αξίζει το 25ρι του; Ή να κοιτάξω μην τυχόν παίζει σε κανένα Seven για ενοικίαση όλη η Season για PS;

Ακόμη, τι είναι οι elusive targets; Απ'όσο έχω καταλάβει, αν μπω τώρα, δε θα τους βρω διότι εμφανίζονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έχω καταλάβει λάθος; Μάλλον όχι, απλά μου φαίνεται ηλίθια (?) τακτική.

Edit: Οκ, τσέκαρα παλαιότερα μηνύματα. Ισχύει το παραπάνω για τους elusive τελικά.

Edit 2: Το πήρα. Στη βράση κολλάει το σίδερο.  :lol:

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

Είμαι σε σκέψεις να πάρω το complete first season (μιας και βλέπω ότι παίζει στα 25 σε Steam - καλύτερη τιμή και από τα λίγα κλειδάδικα που τσέκαρα).

Όμως, θέλω να ρωτήσω: απ'όσο τσέκαρα, η συνολική διάρκεια όλων των επεισοδίων (και άρα του παιχνιδιού), είναι ~7-10 ώρες (τα επεισόδια ξεχωριστά, στη βασική τους ιστορία, τα δείχνει ~40 λεπτά με 1 ώρα). Το αξίζει το 25ρι του; Ή να κοιτάξω μην τυχόν παίζει σε κανένα Seven για ενοικίαση όλη η Season για PS;

Κοίταξε, το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 7 - 10 ώρες γιατί ο κάθε χάρτης - τοποθεσία έχει πολλά challenges (διαφορετικούς τρόπους να εκτελέσουμε την αποστολή μας) το θέμα είναι πόσο βαρετό θα σου φανεί εσένα.

Το 25άρι πιστεύω πως το αξίζει και με το παραπάνω άσχετα που κι εμένα στην αρχή η ιδέα των επεισοδίων με ξένισε.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε, το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 7 - 10 ώρες γιατί ο κάθε χάρτης - τοποθεσία έχει πολλά challenges (διαφορετικούς τρόπους να εκτελέσουμε την αποστολή μας) το θέμα είναι πόσο βαρετό θα σου φανεί εσένα.

Το 25άρι πιστεύω πως το αξίζει και με το παραπάνω άσχετα που κι εμένα στην αρχή η ιδέα των επεισοδίων με ξένισε.

Δεν είναι τόσο το "επεισοδιακό" που με ενόχλησε, έχοντας παίξει βέβαια το ρόλο του και αυτό, αλλά το όλο "μπέρδεμα-σύγχυση" (πες το όπως θέλεις) που μου προξένησαν οι elusive targets, τα "δε μπορείς να ξαναπαίξεις την αποστολή άπαξ και χάσεις" κ.λπ.

Αφού κατάλαβα ότι τις βασικές αποστολές τις παίζεις όπως και όποτε θέλεις (trial and error, όπως έγραψε κάποιος εδώ μέσα νομίζω), οκ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς χρησιμοποιεί το sweetFX για το Hitman εγώ το χρησιμοποιώ

εδώ και έναν χρόνο περίπου από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι όμως πριν μερικές

ημέρες έκανα αναγκαστικά φορμάτ το pc και όπως είναι λογικό χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις,

προσπάθησα εκ νέου να βάλω το sweetFX και δεν τα κατάφερα εχω δει στο youtube διάφορους οδηγούς 

όμως κάτι δεν κάνω σωστά και δεν εχω αποτέλεσμα μήπως εδώ στο φόρουμ υπάρχει κάποιος που το έχει

να μου δώσει τα φώτα του ;

Δημοσ.

Προσωπικά πέρασα αυτό. Σύμφωνα με τις οδηγίες:

DX11 Quick installation: (Re-uploaded 2016-10-01) Unizip these files http://www76.zippyshare.com/v/vN6VuIii/file.html Into your (don't make a new folder): SteamLibrary\steamapps\common\Hitman™\Retail

όλα πήγαν κομπλέ.

Μήπως τρέχεις το παιχνίδι σε DX12 και γι'αυτο δε στο φορτώνει;

Πάντως σίγουρα το SweetFX του, όχι απλά το χρειάζεται, αλλά το απαιτεί.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά πέρασα αυτό. Σύμφωνα με τις οδηγίες:

όλα πήγαν κομπλέ.

Μήπως τρέχεις το παιχνίδι σε DX12 και γι'αυτο δε στο φορτώνει;

Πάντως σίγουρα το SweetFX του, όχι απλά το χρειάζεται, αλλά το απαιτεί.

OK το έβαλα κι εγώ ολα εντάξει απλά παιδεύτηκα γιατί  ήθελα να το βάλω χειροκίνητα και μπλέχτηκα δεν ήξερα πως με ένα απλό extract γίνονται όλα αυτόματα , ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. :D  

Εννοείτε πώς το απαιτεί το sweetFX preset !

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ διαβάζω καλά λόγια για το παιχνίδι. Το θέμα με τα επεισόδια όμως με έχει κάνει να μην του δώσω σημασία ως τώρα. Ίσως σε κάποια χαμηλή τιμή...ε

Δημοσ.

Είναι καλό το παιχνίδι ολοκληρωμένο

Σε χαμηλή τιμή αξίζει με το παραπάνω, απλά η τακτική να το βγάζουν λίγο λίγο το έθαψε και ορθώς το έθαψε

Παρόλα αυτά το μοντέλο με τα επεισόδια σαν εταιρεία δε θα το αφήσουν δυστυχώς και θα τους κάνει κι άλλο κακό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...