Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εlusive target 15 εξετελέσθη, αρκετά εύκολος ο στόχος.

την έφαγα κι εγώ τη κωλόγρια, ο πρώτος μου elusive και για να είμαι βέβαιος ότι δε θα περιμένω πάλι 2 βδομάδες ακολούθησα πολύ ντου από παντού προσέγγιση, ο μάγειρας πριν ήταν ίσως πιο εύκολος αλλά έκανα βλακεία

επιφυλάσσομαι ότι την επόμενη φορά θα κάνω πιο κυριλέ δολοφονία χωρίς να πάρω στο λαιμό μου αθώους 

ΥΓ θα ανεβάσω και βίντεο 

Δημοσ.

To τερματισα . Επαιξα stealth κυριως και σκοτωσα λιγους . Μονο στην Sapienza στο εργαστηριο του τρελοεπιστημονα σκοτωσα ολους τους φρουρους. Μετα σκοτωρα μερικους και στο Coloranto .  Ολες οι υπολοιπες πιστες μονο stealth. Ηταν πανευκολο γιατι ως Ninja ξερω πως να κρυβομαι και να ξεγεάω τους εχθρους μου!

H επομενη πιστα που βγαινει σε λιγες μερες και γινεται τα χριστουγεννα θα ειναι η τελευταια?

Να τα μας και οι Αμερικανιές !!!!! :mad:

Ποιες Αμερικανιες?

Δημοσ.

εντάξει εξτρά αποστολές καταλαβαίνω εγώ όπως οι καλοκαιρινές 

δε με χαλάει και ας είναι χριστούγεννα  αμερικάνικα, ή ελληνικό πάσχα με αρνί στη σούβλα 

ότι παραπάνω παίξουμε καλό είναι γιατί το παιχνίδι είναι πολύ καλό 

αν δεν έβγαινε σε επεισόδια και είχε καμιά 10αρια πίστες από την αρχή θα ήταν ο,τι καλύτερο 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον προηγούμενο τον food critic τον έφαγα εύκολα και δε με είδε κανείς

Στο Colorado προβληματίζομαι λίγο γιατί είναι η πίστα που έχω παίξει λιγότερο

Δημοσ.

καλά εγώ άρχισα πολύ αργά έχω χάσει πολλούς γιατί πήρα το παιχνίδι όταν ήταν "ολόκληρο" δεν ήθελα να περιμένω επεισόδιο επεισόδιο

τουλάχιστον το πήρα με κάποια έκπτωση 

για season 2 το σκέφτομαι 

Δημοσ.

Κι εγώ μπορεί να διαφώνησα κάθετα απο την αρχή για την ''πολιτική'' της εταιρίας

να κάνουν το παιχνίδι σε επεισόδια όμως ο Hitman είναι Hitman όπως και να το βγάλουνε θα το πάρω

εκτός και αν τον ντύσουν Barbie και τον κάνουν κοριτσάκι τότε αλλάζουν τα πράγματα. :-D !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...