Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι ιδέα μου ή το παιχνίδι έχει τρελές απαιτήσεις? πάνω από 60 δεν ποιάνω με τίποτα. κάποιες φορες παίζω και στα 40-46 ειδικά σε πίστες με πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παίδες,αλλά σιγά το παιχνίδι!!

Μπουρδίτσα είναι.Καλύτερο από το προηγούμενο σίγουρα,αλλλλλλλά δε φτάνει σε τίποτα το blood money και το hitman3.

Γιατί έγινε τόσος ντόρος;

Άλλο ένα παιχνίδι με ηλίθιο ΑΙ,και όταν λέμε ηλίθιο εννοούμε μπετόβλακες..αστροπελέκια,σπίρτα!Διάνοιες!

Που το ΑΙ εδώ έπρεπε να λειτουργεί στα μέγιστα δυνατά,αν αυτό αυτοί το θεωρούν το μέγιστο,τότε ας το αφήσουν,και ας μη βγάλουν 2η σεζόν!

Το παιχνίδι για 15€ έπρεπε να πουλιέται το πολύ..Άντε τώρα να μπει και στο HB.Κρίμα τα 25€ που έδωσα.

είναι ιδέα μου ή το παιχνίδι έχει τρελές απαιτήσεις? πάνω από 60 δεν ποιάνω με τίποτα. κάποιες φορες παίζω και στα 40-46 ειδικά σε πίστες με πολύ κόσμο.

ανέβασε τα όλα max και τα φίλτρα,και βάλε το shadow resolution στο medium,θα πάρεις 20fps έτσι απλά και σταθερά.

για να μην μπλέκεστε με τράπεζες και να μπορείτε να κάνετε αγορές online,ορίστε η λύση:

https://moneysafe.cardnetgate.com/

από το περίπτερο την ζητάς!

Δημοσ.

Κλείσε το FRAPS και απόλαυσε το παιχνίδι :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μπουρδίτσα είναι.Καλύτερο από το προηγούμενο σίγουρα,αλλλλλλλά δε φτάνει σε τίποτα το blood money και το hitman3.

Άλλο ένα παιχνίδι με ηλίθιο ΑΙ,και όταν λέμε ηλίθιο εννοούμε

για να μην μπλέκεστε με τράπεζες και να μπορείτε να κάνετε αγορές online,ορίστε η λύση:

από το περίπτερο την ζητάς![/quote

Πώς είναι ακριβώς αυτή σαν paysafe η χρεωστική?

Δημοσ.

Άλλο ένα παιχνίδι με ηλίθιο ΑΙ,και όταν λέμε ηλίθιο εννοούμε

από το περίπτερο την ζητάς!

Πώς είναι ακριβώς αυτή σαν paysafe η χρεωστική?

ένα και το αυτό.

Δημοσ.

Κλείσε το FRAPS και απόλαυσε το παιχνίδι :-D

δεν είναι μόνο το fraps. ειδικά στη πίστα στο μαρόκο έχω αρκετα κολλήματα...

Δημοσ.

με τι crimson είσαι; γιατί μου έλεγε συμφορουμίτης ότι είχε θέματα με τον τελευταίο

στο συγκεκριμένο παιχνίδι με rx480 πάντως δεν είχα το παραμικρό θέμα εκτός από ένα bug που δε με άφηνε να κάνω ένα challenge, αλλά ούτε και με την 7950 είχα κολλήματα στις ρυθμίσεις που το έτρεχε βεβαίως 

Δημοσ.

Τα εβαλα ολα φουλ και το shadow resolution στο medium και στο bencmark βλεπω 45 το λιγοτερο. Δε το αφησα να φτασει στο μαροκο ομως γιατι δεν ειχα χρονο. Αυριο θα δοκιμασω να δω. Παντως ολα μαξ μου φαινετΑι πιο βαρυ απο battlefield 1 ολα μαξ. Με τους προτελευταιους drivers ειμαι. Το memory limit το εχετε yes or no? Και το παιχνιδι υποστηριζει dx12? Γιατι μου το εχει γκριζο σαν επιλογη και δε μπορω να το πειραξω.

Δημοσ.

Ναι κανονικά παίζει σε 12, το ρύθμισες έξω από το παιχνίδι; Γιατί μέσα αυτο λογικά δε θα αλλάζει

Λοιπές ρυθμίσεις δε μπορώ να δω γιατί το έχω βγάλει από το pc αυτές τις μέρες, αλλά αυτό που λες δε το έχω πειράξει.

Δε πιστεύω εσύ να έχεις πειράξει κανα super sampling

Το να πέφτει 40 στο benchmark πάντως δε το βρίσκω και τόσο παράξενο

Αν πας να δεις το notepad με τα αποτελέσματα ίσως λέει και μονοψήφια

Δημοσ.

ναι ναι για εξω απο το παιχνιδι μιλαω οτι μου τη δειχνει γκριζα την επιλογη... το Minimum στο bench ηταν οντωσ 9 fps αλλα μιλαω για το μεσο ορο σε αυτα τα κομματια ειναι 45-50. θα το κοιταξω και πιο λεπτομερες σημερα.

Δημοσ.

ναι win10. στο battlefield μια χαρα μπαινει το dx12 αλλα ειναι πολυ χαλια σε αποδοση σε σχεση με το 11 και δε το χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Περασα τωρα την πρωτη πιστα. Μιλαμε ειμαι και ο πρωτος. Σκοτωσα τον Viktror μπροστα σε μερος γεματο κοσμο και καταφερα να ξεφυγω με ολους να με κηνηγανε!  Την Dalla κανονικα με stealth χωρις να παρει κανεις ειδηση τιποτα. Οριστε και το σκορ μου!

33axfgp.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...