jason97 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ναί. Προσωπικά μου έκατσε πριν κάτι μήνες απο CPU. Ποια cpu το είχε? Ποια αποστολές έχει μέσα? Άμα το αγοράσω πόσο κάνει? Θα βγάλει και άλλες αποστολές?
JohnVani18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ποια cpu το είχε? Ποια αποστολές έχει μέσα? Άμα το αγοράσω πόσο κάνει? Θα βγάλει και άλλες αποστολές? FX 6300 Όλη την πρώτη σεζόν. Όσο κάνει ο επεξεργαστής/κάρτα γραφικών. Όχι, η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε.
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Στο πλαίσιο πάντως έχει την FX 6300 με δώρο το Deus:Ex Mankind divited.
jason97 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 FX 6300 Όλη την πρώτη σεζόν. Όσο κάνει ο επεξεργαστής/κάρτα γραφικών. Όχι, η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε. Θα βγει και άλλοι σεζόν Τη λες τόσο ακριβό?
JohnVani18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 @zvarthangalos Μέσα καλοκαιριού μου έκατσε ο κωδικός απο φίλο που έστεισε PC. Δεν το έψαξα καθόλου ο ίδιος, απλά δεν το ήθελε και μου το έδωσε. @jason97 Ναί, θα βγεί κι άλλη σεζόν. Αλλά θα είναι ξεχωριστά απο αυτό το πακέτο. Το παιχνίδι το δίνουν δωρεάν με το hardware. Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις αναβάθμιση, πάρ'το απο Steam τώρα που είναι σε έκπτωση στα 25€. Πάντως απορώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι, πώς έχει τόση ζήτηση/πέραση. Απο την beta που είχα παίξει, δεν τρελάθηκα. Ούτε λεπτό δεν έχω ξοδέψει με το τελικό παιχνίδι ως τώρα.
jason97 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αναβάθμιση θέλω να κάνω αλλά δεν έχω λεφτά Δεν έχω κάρτα να το αγοράσω από το stream Μήπως το έχουν ποιο φτηνά σε κλειδαδικα? Beta πρέπει να την αγοράσω?
JohnVani18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς και με paysafe μα αγοράσεις απο Steam. Λογικά ναί, θα το βρείς πιο φθηνό. Όχι. Beta ηταν η δοκιμαστική έκδοση πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 με paysafe από ελλάδα δεν αγοράζεις τίποτα από εξωτερικό λόγω cc, μην πετάξει τα λεφτά του
JohnVani18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αφού επέστρεψε η paysafe. Ακόμα δε μπορείς να αγοράσεις στο Steam; Πάντως με prepaid κανονικά έκανα αγορές αυτές τις μέρες.
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 όχι δε μπορείς με paysafe, μόνο αν είναι αγορασμένη από εξωτερικό ή στο υπολοιπό σου πριν τα cc κι εγώ αγοράζω γενικά με χρεωστική, απλά να πούμε ότι με αυτό το τρόπο (paysafe) δε δουλεύει αυτή τη στιγμή μη πάει ο άλλος και πετάξει τα λεφτά του ή κάνει περίεργες διαδικασίες να τα πάρει πίσω (επειδή τις έχω κάνει εγώ για να βάλω στη τράπεζα το υπόλοιπο που είχα στο λογαριασμό μου είναι ταλαιπωρία.. ) ας βρει κάρτα από κάποιο γνωστό
jason97 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς και με paysafe μα αγοράσεις απο Steam. Λογικά ναί, θα το βρείς πιο φθηνό. Όχι. Beta ηταν η δοκιμαστική έκδοση πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Έπρεπε να την αγοράσεις? Η beta τη περιλαμβάνει?
JohnVani18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Όχι, ηταν δωρεάν για ένα χρονικό διάστημα, πριν την κυκλοφορία του τίτλου. Τον πρόλογο αν θυμάμαι καλά.
jason97 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/629047-paysafe-card-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/?do=findComment&comment=55298214 όχι δε μπορείς με paysafe, μόνο αν είναι αγορασμένη από εξωτερικό ή στο υπολοιπό σου πριν τα cc κι εγώ αγοράζω γενικά με χρεωστική, απλά να πούμε ότι με αυτό το τρόπο (paysafe) δε δουλεύει αυτή τη στιγμή μη πάει ο άλλος και πετάξει τα λεφτά του ή κάνει περίεργες διαδικασίες να τα πάρει πίσω (επειδή τις έχω κάνει εγώ για να βάλω στη τράπεζα το υπόλοιπο που είχα στο λογαριασμό μου είναι ταλαιπωρία.. ) ας βρει κάρτα από κάποιο γνωστό Δεν δίνει κανείς την κάρτα του
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ε τότε άνοιξε λογαριασμό πάρε μια χρεωστική και βάλε τα λεφτά μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα