zvarthangalos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως απο την αρχή το παίζω με directX 11 γιατί έχω το sweetFX που τα καθαρίζει όλα και γίνονται ποιο τζαμάτα τα γραφικά.
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ερώτηση τώρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις restart έναν elusive target που έχασες? Δυστυχώς απέτυχα με τον chef και έχω φάει το τόπο να ψάχνω πως να ξαναπαιξω και δε μπορώ, μεγάλη ανοησία να μη σε αφήνουν να ξαναπαιξεις, χαλάει όλο το game, υπάρχει κάποιο hack ή κάτι τελως πάντων να μπορώ να ξαναπαιξω? όχι δεν υπάρχει, σταμάτα να το ψάχνεις και γιατί χαλάει το game? οι elusive είναι πιο προχωρημένη φάση και είναι μοναδική υποτίθεται εμπειρία αν θες έχει ένα σωρό αποστολές να κάνεις, κάνε πρώτα τις κανονικές, δες ένα σωρό challenges, contracts και τα escalation που έχει και μετά ψάξου με elusive όταν θα ξαναβγει εσύ πήγες κατευθείαν στα βαθιά.. 1
sotiris123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 αμα σε αφηνε να τους παιξεις οποτε θες θα συμφωνουσα μαζι σου.. αλλα σε υποχρεωνει σε 5 μερες να το εχεις παιξει.. επισης εγω εχω αγορασει το παιχνιδι και παιζουν αλλα 2 ατομα(μεσω οικογενειακης χρησης) αυτοι θα μπορουν να παιξουν τα elusives target? η μονο εγω θα μπορω?
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχουν contracts που είναι πολύ πιο δύσκολα απο τους elusive όπως και challenges που είναι σαφώς πιο δύσκολα και τα κανεις όσες φορές θες Αυτό είναι ένα μπόνους για αυτούς που το κυνηγάνε καιρό και για να ανταμειψουν με κάτι ενδιαφέρον όσοι έχουν καιρό το παιχνίδι Ειλικρινά ξεκολα με τους elusive
Oroku Saki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μολης το εβαλα να παιξει μετα απο μια ολοκληρη μερα και νυχτα donwload, εχει γραφικαρες το game, ολα ultra φυσικα με vsync on καρφωμενο στα 60fps, βεβαια δεν ξερω αν μενει τοσο και στις σκηνες δρασης γιατι δε το προχωρησα καν αλλα δε νομιζω να ''μασησει'' η 390 , πεντακαθαρα γραφικα και πολυ καλοφτιαγμενα textures, εχουν κανει τεραστια δουλεια, μακαρι να ειναι το ιδιο καλο και στο gameplay. EDIT: Μολης τωρα ειδα πως υποστηριζει directx 12, ισχυει πως οντως θα εχω καλυτερα αποτελεσματα αν το ενεργοποιησω ή θα εχω θεματα? Οι drivers που εχω ειναι οι προτελευταιοι, οι 16.11.2 Σε τι αναλυση το επαιξες και εχει γραφικαρες? Edit: Ειδα πως η οθονη σου ειναι 1080p αρα σε εμενα θα εχει ακομα πιο γραφικαρες λογω αναλυσης αν και φυσικα δεν θα πιανει σταθερα 60 fps αλλα δεν πειραζει ! 30 ωρες εμειναν μεχρι να τελειωσει η προσοφρα στο steam. Αν το παρω τωρα στα 25 ευρω και παρω το season 2 επισηε σε προσφορα στα 25 θα εχω πληρωσει 50 ευρω οποτε.... χμμμμμ.... Αν ομως περιμενω το season 3 τοτε θα το παρω ολο μαζι(season 1 ,3 ) 50 ευρω. Τι να κανω?
Oroku Saki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το αγορασα σημερα αλλα πρωτα θα τερματισω το dishonored 2.
Oroku Saki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μολις κατεβηκε το παιχνιδι. Στα settings το supersampling να το αφησω η να το απενεροποιησω? Δεν νομιζω να χρειαζετια σε 1440p οθονη , σωστα? Εντυπωση μου εκανε οτι τα εχει βαλει μια μιξη high και medium αλλα την αναλυση 4κ DSR!!!. Θα τα βαλω λοιπον ολα ultra και την αναλυση native(2560x1440). Ολα καλα μεχρι εδω? Εχετε να προτεινετε κατι?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ναι, να σταματήσεις την παράκρουση με την οθόνη σου, αν γίνεται.
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Στις κάρτες που το δίνουν είναι ολόκληρο? Γίνε λίγο ποιό συγκεκριμένος jason ωστε να σου απντήσουμε.
jason97 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Κάτι κάρτες από το plaisio το έχουν δώρο ποιες πίστες έχει μέσα?
JohnVani18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Στις κάρτες που το δίνουν είναι ολόκληρο?Ναί. Προσωπικά μου έκατσε πριν κάτι μήνες απο CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα