giorgosmcmc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια σορυ αν ειναι οφτοπικ η ερωτηση μου αλλα μολης εκανα την αγορα και ξεκινησε να κατεβαζει ''τερατα'' σε gb, η ερωτηση ειναι η εξης, αν εγω αυριο μεθαυριο κανω φορματ στo pc επειδη συνηθως αγοραζω μονο ψηφιακα θα πρεπει να κατεβασω απο την αρχη 200+ gb που ειναι ολα μου τα digital απο το καθε λογαριασμο που εχω?? Ρωταω γιατι κατεβαζω με μεγιστη 800 και στη καλυτερη 900kbps θεωρω πως ειναι απελπιστικα αργη η ταχυτητα που εχω για ''24αρα'' και γι αυτο εχω αυτη την απορια. Δε μπορω με καποιο τροπο να κατεβαζω το game που εχω αγορασει σαν instalation file και το μεταφερω καπου να το εχω backup γιατι απο οπου εχω κανει αγορα digital μου το κατεβαζει εγκατεστημενο κατευθειαν :'(
logistoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Η μόνη λύση για Ελλάδα είναι vdsl Το steam δίνει άνετα τη ταχύτητα μου και έχω 5+ mb/s
Parapas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια σορυ αν ειναι οφτοπικ η ερωτηση μου αλλα μολης εκανα την αγορα και ξεκινησε να κατεβαζει ''τερατα'' σε gb, η ερωτηση ειναι η εξης, αν εγω αυριο μεθαυριο κανω φορματ στo pc επειδη συνηθως αγοραζω μονο ψηφιακα θα πρεπει να κατεβασω απο την αρχη 200+ gb που ειναι ολα μου τα digital απο το καθε λογαριασμο που εχω?? Ρωταω γιατι κατεβαζω με μεγιστη 800 και στη καλυτερη 900kbps θεωρω πως ειναι απελπιστικα αργη η ταχυτητα που εχω για ''24αρα'' και γι αυτο εχω αυτη την απορια. Δε μπορω με καποιο τροπο να κατεβαζω το game που εχω αγορασει σαν instalation file και το μεταφερω καπου να το εχω backup γιατι απο οπου εχω κανει αγορα digital μου το κατεβαζει εγκατεστημενο κατευθειαν :'( Site: SteamBackup 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ρωταω γιατι κατεβαζω με μεγιστη 800 και στη καλυτερη 900kbps θεωρω πως ειναι απελπιστικα αργη η ταχυτητα που εχω για ''24αρα'' και γι αυτο εχω αυτη την απορια. Δεν έχει σημασία τι πληρώνεις αλλα το τι πιάνεις εκεί που μένεις, άμα πιάνεις 9mbps δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με VDSL. Από το steam πάντα peak κατεβάζω.
Bigi444444 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια σορυ αν ειναι οφτοπικ η ερωτηση μου αλλα μολης εκανα την αγορα και ξεκινησε να κατεβαζει ''τερατα'' σε gb, η ερωτηση ειναι η εξης, αν εγω αυριο μεθαυριο κανω φορματ στo pc επειδη συνηθως αγοραζω μονο ψηφιακα θα πρεπει να κατεβασω απο την αρχη 200+ gb που ειναι ολα μου τα digital απο το καθε λογαριασμο που εχω?? Ρωταω γιατι κατεβαζω με μεγιστη 800 και στη καλυτερη 900kbps θεωρω πως ειναι απελπιστικα αργη η ταχυτητα που εχω για ''24αρα'' και γι αυτο εχω αυτη την απορια. Δε μπορω με καποιο τροπο να κατεβαζω το game που εχω αγορασει σαν instalation file και το μεταφερω καπου να το εχω backup γιατι απο οπου εχω κανει αγορα digital μου το κατεβαζει εγκατεστημενο κατευθειαν :'( Εκτός από το backup που σου πρότεινε ο parapas, μπορεις να κάνεις το εξής απλό.Να μην εγκαθιστάς τα παιχνίδια σου εκεί που είναι το λειτουργικό.Είτε θα έχεις παραπάνω από έναν δίσκους είτε με ένα δίσκο θα κάνεις περισσότερα partitions. Εγώ από το 2004 που χρησιμοποιώ το steam δεν έχω ξανακατεβάσει λόγω format ποτέ παιχνίδι στο steam.Βασικά ούτε το steam επανεγκαθιστώ. Είναι σε άλλο δίσκο, μόλις γίνει το format, shortcut στην επιφάνεια εργασίας από την παλιά εγκατάσταση και pin to start και είμαι και πάλι έτοιμος...
logistoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχει σημασία τι πληρώνεις αλλα το τι πιάνεις εκεί που μένεις, άμα πιάνεις 9mbps δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με VDSL. Από το steam πάντα peak κατεβάζω.Σε vdsl ΟΛΟΙ πιάνουν 50, είτε έπιαναν 2 είτε 15 είτε 20 Ξέρω αρκετές περιπτώσεις Το "έως ως" θα ισχύσει αν το αφήσουν και πάνω από 50, αλλά 50 πιάνουν όλοι όπου έχει δεν είναι σπουδαία ταχύτητα για vdsl
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εκτός από το backup που σου πρότεινε ο parapas, μπορεις να κάνεις το εξής απλό.Να μην εγκαθιστάς τα παιχνίδια σου εκεί που είναι το λειτουργικό.Είτε θα έχεις παραπάνω από έναν δίσκους είτε με ένα δίσκο θα κάνεις περισσότερα partitions. Εγώ από το 2004 που χρησιμοποιώ το steam δεν έχω ξανακατεβάσει λόγω format ποτέ παιχνίδι στο steam.Βασικά ούτε το steam επανεγκαθιστώ. Είναι σε άλλο δίσκο, μόλις γίνει το format, shortcut στην επιφάνεια εργασίας από την παλιά εγκατάσταση και pin to start και είμαι και πάλι έτοιμος... Συμφωνω, ομως τι γινετε στη περιπτωση που ο αλλος μου δισκος δεν ειναι ssd, θα τα τρεχει απελπιστικα αργα. χρησιμοποιω εναν εσωτερικο ssd και εναν εξωτερικο hdd, εκτος και αν γινετε ''μπακαλικα'' να κανω copy paste τα αρχεια απο programme files και να τα μεταφερω πριν απο το format στον εξωτερικο αλλα δε νομιζω να ειναι σωστο κατι τετοιο
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σε vdsl ΟΛΟΙ πιάνουν 50, είτε έπιαναν 2 είτε 15 είτε 20 Ξέρω αρκετές περιπτώσεις Το "έως ως" θα ισχύσει αν το αφήσουν και πάνω από 50, αλλά 50 πιάνουν όλοι όπου έχει δεν είναι σπουδαία ταχύτητα για vdsl Ότι πεις...
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Συμφωνω, ομως τι γινετε στη περιπτωση που ο αλλος μου δισκος δεν ειναι ssd, θα τα τρεχει απελπιστικα αργα. χρησιμοποιω εναν εσωτερικο ssd και εναν εξωτερικο hdd, εκτος και αν γινετε ''μπακαλικα'' να κανω copy paste τα αρχεια απο programme files και να τα μεταφερω πριν απο το format στον εξωτερικο αλλα δε νομιζω να ειναι σωστο κατι τετοιοΜπορείς να κάνεις κι αυτό που λές, δεν υπάρχει θέμα. Αλλά το καλύτερο είναι να τσεκάρεις το link που δώθηκε παραπάνω και να κάνεις backup τα παιχνίδια σου στον εξωτερικό και να περνάς όποιο γουστάρεις, όποτε γουστάρεις. 1
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ότι πεις... δεν ξέρω αν έχεις κάποιο παράδειγμα στο νου σου και το αμφισβητείς, εγώ προσωπικά έχω δει αρκετές προβληματικές με adsl γραμμές να 50αριζουν με vdsl πάντως, το θέμα είναι να υπάρχει στη περιοχή σου. όλοι είναι αρκετά κοντά στα κουτιά ώστε να πιάνουν 50αρες. αν ποτέ πούνε έως 100 και πιάνεις 60 τότε θα είμαστε όπως με το adsl κι εμένα πχ η γραμή μου θα πηγαίνει στο 70 δε θα έπιανα με τίποτα 100
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μολης το εβαλα να παιξει μετα απο μια ολοκληρη μερα και νυχτα donwload, εχει γραφικαρες το game, ολα ultra φυσικα με vsync on καρφωμενο στα 60fps, βεβαια δεν ξερω αν μενει τοσο και στις σκηνες δρασης γιατι δε το προχωρησα καν αλλα δε νομιζω να ''μασησει'' η 390 , πεντακαθαρα γραφικα και πολυ καλοφτιαγμενα textures, εχουν κανει τεραστια δουλεια, μακαρι να ειναι το ιδιο καλο και στο gameplay. EDIT: Μολης τωρα ειδα πως υποστηριζει directx 12, ισχυει πως οντως θα εχω καλυτερα αποτελεσματα αν το ενεργοποιησω ή θα εχω θεματα? Οι drivers που εχω ειναι οι προτελευταιοι, οι 16.11.2
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 έχει γραφικάρες και η κάρτα σου το τρέχει αέρα μαξαρισμένο, δε θα έχεις θέμα 1
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Επαιζα με directx11 και ετρεχε μια χαρα, μετα το αλλαξα σε directx12 και εξακολουθουσε να παιζει μια χαρα, ομως οταν παω να το αλλαξω παλι σε directx11 κρασαρει το παιχνιδι και πλεον παιζει μονο με 12, μηπως οταν το γυρισω σε 11 χρειαζετε επανεκινηση?
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ε προφανώς, αυτά τα ρυθμίζεις έξω από το παιχνίδι, άλλωστε σου δίνει και τη δυνατότητα να ρυθμίσεις πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι από το κεντρικό μενού που πετάγεται, όπως σου δίνει και τη δυνατότητα να τρέξεις benchmark πριν μπεις στο παιχνίδι βάλε 12 εννοείται (νομίζω τρέχει πιο καλά με αυτό) δες και τις διαφορές στα benchmark να είσαι βέβαιος και παίξε με 480 εγώ το παίζω τέρμα, ανάλογης δυναμικής ίσως και δυνατότερη είναι η 390
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν μου το ξαναεκανε τη δεύτερη φορά λογικά ίσως ήθελε το χρόνο του. Εγώ το παίζω τέρμα εκτός του shadow maps που έχω στο medium γιατί όταν το έχω ultra σε κάποιες σκηνές τρώω frame drops. Ερώτηση τώρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις restart έναν elusive target που έχασες? Δυστυχώς απέτυχα με τον chef και έχω φάει το τόπο να ψάχνω πως να ξαναπαιξω και δε μπορώ, μεγάλη ανοησία να μη σε αφήνουν να ξαναπαιξεις, χαλάει όλο το game, υπάρχει κάποιο hack ή κάτι τελως πάντων να μπορώ να ξαναπαιξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα