zvarthangalos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ο 13ος elusive target είναι εδώ the ex-dictator έτσι είναι ο τίτλος οι στόχοι είναι 2 και φρουρούνται στενά.
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ πολύ αν με αυτή>>>> http://www.cdkeys.com/pc/games/hitman-pc-cd-key-steam την έκδοση θα μπορώ να έχω ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια που έχουν βγει και θα βγουν στο μέλλον και συγκεκριμένα πια επεισόδια περιλαμβάνει ηδη ενσωματωμένα ή παρακάτω έκδοση
zvarthangalos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ πολύ αν με αυτή>>>> http://www.cdkeys.com/pc/games/hitman-pc-cd-key-steam την έκδοση θα μπορώ να έχω ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια που έχουν βγει και θα βγουν στο μέλλον και συγκεκριμένα πια επεισόδια περιλαμβάνει ηδη ενσωματωμένα ή παρακάτω έκδοσηΑυτή η έκδοση περιέχει όλα τα επεισόδια της πρώτης σαιζόν* που είναι 6 σύν το ICA Facility (trainer) 7 Γαλλία - Παρίσι Ιταλία - Σαπιέντζα Μαρόκο - Μαρακές Ταϊλάνδη - Μπανγκόκ Η.Π.Α - Κολοράντο Ιαπωνία - Χοκκαϊντο Τα επεισόδια που θα βγουν στο μέλλον δεν συμπεριλαμβάνονται στο παραπάνω πακέτο με λίγα λόγια θα πρέπει να τα πληρώσουμε εκ νέου καθώς θα είναι ξεχωριστό πακέτο. * Η ανακοίνωση που λέει ότι το παιχνίδι θα συνεχιστεί και θα αποτελείτε από κάποιον αριθμό σαιζόν (άγνωστο μέχρι αυτήν την στιγμή) αποκαλύφθηκε λίγοι πριν κυκλοφορήσει ο τελευταίος χάρτης της Ιαπωνίας - Χοκκαϊντο
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και αυτά τα 7 επεισόδια που συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω έκδοση σαν ολοκληρωμένο game σε κρατάει καιρό ή τερματιζετε γρήγορα (και εύκολα)? Αξίζει δηλαδή σαν πακέτο?
Despotas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Κάθε επεισόδιο είναι γύρω στις 2 ώρες (ή και παραπάνω ανάλογα το play style) αλλά μπορείς να το παίξεις πολλές φορές αφού υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να το τερματίσεις.
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν έπαιξα την άλλη φορά τον δικτάτορα (ο πρώτος μου elusive) και πέθανα Αυτή τη φορά τον σεφ θα τον φάω, το παρακολουθησα λίγο και το έχω.. νομίζω
zvarthangalos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν έπαιξα την άλλη φορά τον δικτάτορα (ο πρώτος μου elusive) και πέθανα Αυτή τη φορά τον σεφ θα τον φάω, το παρακολουθησα λίγο και το έχω.. νομίζω Από τους 13 elusive targets που έχω παίξει μέχρι τώρα (ο 14ος είναι o chef που ακόμη δεν ασχολήθηκα σοβαρά) έχω χάσει τρεις από βλακώδη λάθη τον έναν θυμάμαι χαρακτηριστικά τον είχα σκοτώσει και πήγα να φύγω με το ταχύπλοο από την πίσω μεριά του παλατιού στο Παρίσι και συνειδητοποίησα τελευταία στιγμή ενώ με κυνηγούσανε οι bodyguards πως δεν έχω τα κλειδιά οπότε θέλει πολύ σκέψη πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση γιατί δεν έχουμε 2η ευκαιρία. Όλοι οι Elusive Targets: http://hitman.wikia.com/wiki/Elusive_Targets
sotiris123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 αξιζει το παιχνιδι στα 25 ευρω? εχει παιξει πουθενα χαμηλοτερα? το prologue ειναι ξεχωριστο επεισοδιο? για να τα εχω ολα ολα δηλαδη πρεπει να αγορασω το intro pack και μετα το Upgrada pack η απλα το full experience? επειδη στο foul experience δεν αναφερει το Prologue. αν και τωρα με το Black friday μπορει να παιξει και χαμηλοτερα.
noFEARgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 πηρα το παιχνιδι τωρα που ειναι σε προσφορα στο steam . τωρα ειναι ο chef στους elusive targets. τους προηγουμενους δεν μπορω να τους παιξω ;
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δε μπορείς Κι εγώ από ανυπομονησία τον έχασα βλακωδως...
giorgosmcmc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή για να καταλάβω αν παίξω μία αποστολή και χάσω τον στόχο.δηλαδη ητε με σκοτώσουν ητε για κάποιο λόγο χάσω στην αποστολή μετά δεν μπορώ να την ξαναπαιξω και ο στόχος θα έχει εξαφανιστεί?
logistoulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 στους elusive ναι στα υπόλοιπα όχι στις κανονικές αποστολές μπορείς να σώζεις και να παίζεις trial & error φάση σε άλλες αποστολές (escalation, contracts) δε μπορείς να σώζεις αλλά μπορείς να ξαναδοκιμάζεις όσο θες έχει πολύ ψωμί το παιχνίδι και αρκετό replay value, εγώ ξαναπαίζω διαρκώς αποστολές ώστε να τις κάνω με άλλο τρόπο (που υπονοείται από τα challenges) κάποια πράγματα βέβαια είναι παράλογα δύσκολα και σήμερα μου έσκασε και η πρώτη μου bugια και δε μπόρεσα να κάνω κάτι όπως ήθελα, αλλά βρήκα κι έκανα κάτι άλλο στη τιμή που έχει αυτή τη στιγμή αξίζει με τα χίλια και κρίμα γιατί το είχα πάρει όχι πολλές μέρες πριν στα 40, αλλά και τα 40 τα αξίζει, ειδικά άμα σου αρέσει η σειρά
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Άμα άξιζε θα μιλούσαν παραπάνω από 3 άτομα στο thread
noFEARgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Βασικά τα περισσότερα παράπονα είναι για το always online DRM σε ένα single player τιτλο παρά για το παιχνίδι καθαυτό . Από όσο έπαιξα είναι αρκετά καλό και σίγουρα καλύτερο από το absolution 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Το episodic nonsense από την SE είναι το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα