Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ελληνικη paysafe μπορω να αγορασω?

όχι λέμε, εκτός αν αυτή είχα αγοραστεί πριν τα cc

ότι αγοράστηκε μετά από αυτά είναι πρακτικά άχρηστη κι επειδή κι εγώ την είχα πάθει έτσι μετά τους έστελνα mail να μου βάλουν τα λεφτά στη τράπεζα και χρεώθηκα και τα έξοδα 

Mε το που ανακοινωσαν οτι θα βγαλουν season 2 και 3 αποφασισα να μην το αγορασω μερι να το ολοκληρωσουν. Αν η full experience ηταν ολο το παιχνιδι οπως ειχαν πει στην αρχη τοτε ναι θα το επαιρνα αλλα οχι να μας κοροιδευουν ετσι με 3 seasons αρα 150 ευρω συνολικα. Θα περιμενω να βγει και το season 3 και τοτε θα το παρω ολοκληρωμενο το παιχνιδι ολο μαζι.

εγώ περίμενα τόσους μήνες να βγει ολόκληρο, έστω και αν αποφάσισαν να το κάνουν σε σεζόν, δε θα περιμένω 3 χρόνια να βγουν όλα τα επεισόδια 

Δημοσ.

Τελικα παιδια απο οτι εμαθα ειναι μονο το πρωτο season το full experimental που πουλανε εξω και μαλλον θα το παρω με το τελος του οταν βγει ολοκληρωμενο πακετο γιατι 150 ευρω δεν με συμφερει να το παρω 

Οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας!!!

Δημοσ.

To hitman δημιουγηθηκε με το Denuvo σωστα? 

Οπως και το tomb raider.just cause 3 κτλ κτλ Ενα απο τα παιχνιδια τα οποια τα ανελαβαν τριτοι ανθρωποι ειναι το tomb raider 2015 και ετσι οι gamer μπορουν πλεον να παιρνουν <<ελευθερα>> αυτα τα παιχνιδια εστω και μετα απο εναν χρονο ή εστω μετα απο 2 χρονια.Αλλα πλεον αφου ο συγκεκριμενος τροπος κλειδωματος των denuvo games εσπασε τοτε καποια στιγμη στο μελλον το hitman θα ακολουθησει το tomb raider!!! Το θεμα ειναι για μενα οτι η εταιρεια το επαιξε λαθος το ολο θεμα με το hitman και ειδικα με τα season.

Αυτα απο εμενα 

Δημοσ.

To hitman δημιουγηθηκε με το Denuvo σωστα? 

Οπως και το tomb raider.just cause 3 κτλ κτλ Ενα απο τα παιχνιδια τα οποια τα ανελαβαν τριτοι ανθρωποι ειναι το tomb raider 2015 και ετσι οι gamer μπορουν πλεον να παιρνουν <<ελευθερα>> αυτα τα παιχνιδια εστω και μετα απο εναν χρονο ή εστω μετα απο 2 χρονια.Αλλα πλεον αφου ο συγκεκριμενος τροπος κλειδωματος των denuvo games εσπασε τοτε καποια στιγμη στο μελλον το hitman θα ακολουθησει το tomb raider!!! Το θεμα ειναι για μενα οτι η εταιρεια το επαιξε λαθος το ολο θεμα με το hitman και ειδικα με τα season.

Αυτα απο εμενα 

Εντάξει δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο συγκεκριμένος τρόπος κλειδώματος ''έσπασε'' γιατί το Denuvo DRM δέν είναι κάτι που σταματάει εκεί συνεχώς εξελίσεται και χρηματοδοτείται ''χοντρά'' απο κάποιες κορυφαίες εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμη συμπεραλαμβανουμένου και του Hitman που φαίνεται πως οι πειρατές δεν κατάφεραν να τα βάλουν ''χέρι'' τουλάχιστον προς το παρών.

Δημοσ.

sorry για το offtopic 
αν δείτε την συζήτηση στο tomb rider δεν έσπασε ούτε εκεί το denuvo απλά προσωρινά προσπεραστηκε. Αλλά ας μην ξεφύγουμε άλλο απ το θέμα, το οποίο είναι το hitman 

Δημοσ.

εγώ πάντως ξεκινώντας το έχω κάνει κάνα 3ωρο (παίζω με κλειστά opportunities) και μόλις έφαγα τον έναν από τους δύο στόχους του παρισιού 

το παιχνίδι σαν πρώτη σεζόν έχει μάλλον αρκετό ψωμί, οπότε μπορώ να το δεχτώ σαν ολοκληρωμένο τίτλο

σαν επεισόδια όχι δε με τρέλανε η ιδέα για αυτό και δε το πήρα έως τώρα

αλλά αν είναι η κάθε σεζόν να έχει τη διάρκεια ενός κανονικού τίτλου, δέχομαι την ολόκληρη τιμή

δεν είναι και η καλύτερή μου και φυσικά δε θα ήθελα και τα επεισόδια μήνα μήνα, αλλά το να παίρνω ανά κάποιους μήνες μία σεζόν προσωπικά δε μου φαίνεται και τόσο παράλογο

ο καθένας βέβαια όπως το βλέπει

το τέλειο είναι να βγαίνει ένας ολοκληρωμένος από την αρχή τίτλος χωρίς dlc και λοιπές πατάτες

αλλά αν το κάθε dlc τελικά οδηγεί σε αρκετό περιεχόμενο ώστε να μιλάμε για τα παλιά expansions δε το βρίσκω και τόσο παράλογο να πληρωθεί επιπλέον

Δημοσ.

Και σε εμένα η ιδέα των επεισοδίων στο Hitman με βρήκε αντίθετο όμως όντας

φανατικός οπαδός της σειράς το είχα κάνει προ παραγγελία μετά απο αρκετή σκέψη, στην πορεία θα σου αρέσει όμως

γιατί και οι χάρτες είναι αρκετά μεγάλοι και οι τρόποι για να εξουδετερώσεις τους στόχους πάμπολλοι

αν και αυτό θα σου φανεί και λίγο βαρετό.

Δημοσ.

Eχει δραση η ειναι κυριως stealth σαν τα παλια? Δηάδη σκοτωνεις τον στοχο και μετα φευγεις απο την περιοχη ειτε σκοτωνοντας τους ολους ειτε αποφευγοντας τους?

Δημοσ.

λοιπόν είμαι ακόμα στο πρώτο μου playthrough, έχω τελειώσει τις 3 πρώτες αποστολές και έχω 10 ώρες παιχνιδιού

το παιχνίδι είναι πολύ καλό και έχει πολυυυ ψωμί για replay value, νομίζω ότι θα το παίξω τουλάχιστον καμιά 50αρια ώρες και νομίζω ότι άνετα περνάς τις 100 μαζί του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...