arrows Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Tώρα είναι ωραία γραφικά αυτά, περισσότερο καρτουνίστικα και ψεύτικα εντελώς τι να πώ,,,,
_Cgd_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Διαρροή από 2 elusive target briefings. [spoilerS] Tώρα είναι ωραία γραφικά αυτά, περισσότερο καρτουνίστικα και ψεύτικα εντελώς τι να πώ,,,, Στο Hitman: Absolution είχαν κάνει τα γραφικά πιο ατμοσφαιρικά και ρεαλιστικά και σε πολλούς φαν δεν άρεσε αυτή η στροφή, καθότι οι περισσότεροι θέλανε να διατηρηθεί το στιλ από το Hitman: Blood Money, οπότε στο καινούργιο η εταιρία πήγε με βελτιωμένη έκδοση των Blood Money γραφικών.
_Cgd_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σήμερα ο πρώτος elusive targer.https://hitman.com/en-gb/news/this-week-in-hitman-11-5-16#
_Cgd_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 20:00 ώρα Ελλάδος ο elusive target να και το briefing! Φαίνεται να είναι στο δωμάτιο του σεΐχη και μετά στη σοφίτα, οπότε να έχετε έναν δρόμο κατά νου πριν αρχίσετε!
zvarthangalos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Για να δούμε επιτέλους βγαίνει παγανιά ο Elusive target θα αξίζει την αναμονή τόσο μηνών; Edit: Τον έχω εντοπίσει τον στόχο όμως δεν έχω κάνει κάποια κίνηση για να τον σκοτώσω αν και φαίνεται πως είναι εύκολο να τον αποτελειώσει κάποιος όμως νομίζω πως είναι παγίδα και πρέπει να γίνει με χειρουργικές κινήσεις. Τελικά τον έφαγα σχετικά εύκολα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2016 από zvarthangalos 1
_Cgd_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 2ος Elusive target 27 Μαΐου ! (Sapienza) https://hitman.com/en-us/news/elusive-target-may-27#
zvarthangalos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Απ' ότι διαβάζω το επόμενο επεισόδιο θα το ανακοινώσουν στις 27 Μαΐου την ημέρα που θα βγει ο elusive target στην Sapienza http://www.videogamer.com/ps4/hitman_episode_three_marrakesh/news/hitman_episode_3_release_date_to_be_announced_next_week_second_elusive_target_coming_may_27.html Όμως αν ισχύει το παρακάτω δημοσίευμα για την έκθεση video game Ε3 που ξεκινάει 14 Ιουνίου τότε να το υπολογίζουμε προς το τέλος του ίδιου μήνα. http://unboxholics.com/events/e3-2016/15660-ta-sxedia-tis-square-enix-gia-tin-e3-2016
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 HITMAN Episode 3: Marrakesh is coming on May 31st, new beautiful screenshots released
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 HITMAN Episode 3: Marrakesh – New screenshots and trailer released
zvarthangalos Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τό serajevo six φίλε psycho είναι αποκλειστικότητα του PS δεν θα βγεί για PC. O Elusive Target μέσα σε μία περίπου ώρα εξετετελέσθη. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από zvarthangalos
zvarthangalos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τι έγινε ρε παιδιά σας ''ρούφηξε'' όλους το witcher's ; Βγήκε το 3ο επεισόδιο Marrakesh και κανένας δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο, προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα τόσο όσο με την Sapienza περίμενα να έχει περισσότερους στόχους ακόμη και απο την Sapienza το θετικό είναι που οι στόχοι προσεγγίζονται αρκετά δύσκολα και το AI έχω την εντύπωση πως πήγε ένα βηματάκι μπροστά, ο χάρτης για ακόμη μια φορά είναι τεράστιος. 1
Zombistas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για οποιον δεν ξερει πως να βρει το Vampire Magician Disguise εφτιαξα ενα Tutorial !
zvarthangalos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για οποιον δεν ξερει πως να βρει το Vampire Magician Disguise εφτιαξα ενα Tutorial ! Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω φίλε zombistas πολύ καλή και φιλότιμη η προσπάθειά σου όμως είσαι 2 με 3 μήνες πίσω 1
Zombistas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω φίλε zombistas πολύ καλή και φιλότιμη η προσπάθειά σου όμως είσαι 2 με 3 μήνες πίσω Να με προσβαλεις για ποιον λογο? Ευχαριστω που μου το ειπες.Τωρα μπηκα.Περιμενες να κατσω να διαβασω ολες τις σελιδες? Τι έγινε ρε παιδιά σας ''ρούφηξε'' όλους το witcher's ; Βγήκε το 3ο επεισόδιο Marrakesh και κανένας δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο, προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα τόσο όσο με την Sapienza περίμενα να έχει περισσότερους στόχους ακόμη και απο την Sapienza το θετικό είναι που οι στόχοι προσεγγίζονται αρκετά δύσκολα και το AI έχω την εντύπωση πως πήγε ένα βηματάκι μπροστά, ο χάρτης για ακόμη μια φορά είναι τεράστιος. Πολυ καλα νεα αρα.Εγω εκανα μονο το Παρισι.Δεν με πολυ επεισε βεβαια...αλλα θα δωσω μια ακομη ευκαιρια στην Σαπιενζα καθως ακουσα καλα σχολια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα