Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαρροή από 2 elusive target briefings. [spoilerS]

Tώρα είναι ωραία γραφικά αυτά, περισσότερο καρτουνίστικα και ψεύτικα εντελώς τι να πώ,,,,

Στο Hitman: Absolution είχαν κάνει τα γραφικά πιο ατμοσφαιρικά και ρεαλιστικά και σε πολλούς φαν δεν άρεσε αυτή η στροφή, καθότι οι περισσότεροι θέλανε να διατηρηθεί το στιλ από το Hitman: Blood Money, οπότε στο καινούργιο η εταιρία πήγε με βελτιωμένη έκδοση των Blood Money γραφικών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

20:00 ώρα Ελλάδος ο elusive target

να και το briefing!

Φαίνεται να είναι στο δωμάτιο του σεΐχη και μετά στη σοφίτα, οπότε να έχετε έναν δρόμο κατά νου πριν αρχίσετε!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δούμε επιτέλους βγαίνει παγανιά ο Elusive target  θα αξίζει την αναμονή

τόσο μηνών; 

Edit: Τον έχω εντοπίσει τον στόχο όμως δεν έχω κάνει κάποια κίνηση

για να τον σκοτώσω αν και φαίνεται πως είναι εύκολο να τον αποτελειώσει κάποιος όμως νομίζω πως

είναι παγίδα και πρέπει να γίνει με χειρουργικές κινήσεις.

Τελικά τον έφαγα σχετικά εύκολα. :-D

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι διαβάζω το επόμενο επεισόδιο θα το ανακοινώσουν στις 27 Μαΐου την ημέρα που θα βγει ο elusive target  στην Sapienza http://www.videogamer.com/ps4/hitman_episode_three_marrakesh/news/hitman_episode_3_release_date_to_be_announced_next_week_second_elusive_target_coming_may_27.html

Όμως αν ισχύει  το παρακάτω δημοσίευμα για την έκθεση video game Ε3 που ξεκινάει 14 Ιουνίου τότε να το υπολογίζουμε προς το τέλος του ίδιου μήνα.

http://unboxholics.com/events/e3-2016/15660-ta-sxedia-tis-square-enix-gia-tin-e3-2016

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τό serajevo six φίλε psycho είναι αποκλειστικότητα του PS δεν θα βγεί για  PC.

O Elusive Target μέσα σε μία περίπου ώρα εξετετελέσθη.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά σας ''ρούφηξε'' όλους το witcher's ; :-D

Βγήκε το 3ο επεισόδιο Marrakesh  και κανένας δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο,

προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα τόσο όσο με την Sapienza περίμενα να έχει περισσότερους στόχους ακόμη

και απο την Sapienza το θετικό είναι που οι στόχοι προσεγγίζονται αρκετά δύσκολα και το AI

έχω την εντύπωση πως πήγε ένα βηματάκι μπροστά, ο χάρτης  για ακόμη μια φορά είναι τεράστιος.

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον δεν ξερει πως να βρει το Vampire Magician Disguise εφτιαξα ενα Tutorial :D !

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω φίλε zombistas πολύ καλή και φιλότιμη η προσπάθειά σου όμως είσαι 2 με 3 μήνες πίσω :-D

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω φίλε zombistas πολύ καλή και φιλότιμη η προσπάθειά σου όμως είσαι 2 με 3 μήνες πίσω :-D

Να με προσβαλεις για ποιον λογο? :P Ευχαριστω που μου το ειπες.Τωρα μπηκα.Περιμενες να κατσω να διαβασω ολες τις σελιδες?

Τι έγινε ρε παιδιά σας ''ρούφηξε'' όλους το witcher's ; :-D

Βγήκε το 3ο επεισόδιο Marrakesh  και κανένας δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο,

προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα τόσο όσο με την Sapienza περίμενα να έχει περισσότερους στόχους ακόμη

και απο την Sapienza το θετικό είναι που οι στόχοι προσεγγίζονται αρκετά δύσκολα και το AI

έχω την εντύπωση πως πήγε ένα βηματάκι μπροστά, ο χάρτης  για ακόμη μια φορά είναι τεράστιος.

Πολυ καλα νεα αρα.Εγω εκανα μονο το Παρισι.Δεν με πολυ επεισε βεβαια...αλλα θα δωσω μια ακομη ευκαιρια στην Σαπιενζα καθως ακουσα καλα σχολια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...