Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 HITMAN – New Screenshots Showcase Sapienza 1
zvarthangalos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Mία απορία όσο αφορά τα update για τους χάρτες, ο πρώτος χάρτης του Παρισιού είναι περίπου 5 GB αν δεν κάνω λάθος το update που έγινε πρίν λίγο είναι προετοιμασία για τον νέο χάρτη τα GB γίνανε 11 απ ότι είδα ο SSD που έχω είναι 128άρις μου έχουν μείνει 50 GB χωρίς να έχω εγκατεστημένα άλλα παιχνίδια στο τέλος φοβάμαι πως δεν θα έχω χώρο στον δίσκο σ' αυτήν την περίπτωση τί κάνουμε;
_Cgd_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Patch notes Τα βασικά: -Προετειμασία για τον καινούργιο χάρτη. -Όταν αποσυνδέεσαι, δεν θα πας στο main menu, θα έχει re-connect επιλογή που δεν θα χάνεις την πρόοδο σου! -Σημαντική βελτίωση του loading time (μέχρι 50% για consoles). -3 επιλογές για HUD: Full, Minimal, Off. μου έχουν μείνει 50 GB (...) φοβάμαι πως δεν θα έχω χώρο 2-6 GB εγώ υπολογίζω κάθε map, με 6 map συνολικά 36GB max, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
zvarthangalos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Toν Elusive target τελικά τον ακύρωσαν; δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση να μας εξηγήσουν. Edit: Θέλω να επανεγκαταστήσω το παιχνίδι θα κρατήσει την πρόοδό μου αν το κάνω η θα σβηστούν όλα και θα αρχήσω απο την αρχή; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2016 από zvarthangalos
_Cgd_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) 19:00 ώρα Αθήνας η Sapienza EDIT Λάθος μου, για consoles είναι ήδη διαθέσιμο (από μεσάνυχτα) , μόνο για steam είναι 19:00 ώρα Αθήνας η Sapienza Θέλω να επανεγκαταστήσω το παιχνίδι θα κρατήσει την πρόοδό μου αν το κάνω η θα σβηστούν όλα και θα αρχήσω απο την αρχή; Δεν βρήκα επίσημη απάντηση σε αυτό. Δεν βλέπω γιατί να μην κρατήσει την πρόοδο - καταρχάς το save είναι online, επίσης ακόμα και αν ήταν local, εάν δεν έσβηνες το save folder που είναι ξεχωριστό από το instal folder δεν θα έχανες την πρόοδο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2016 από _Cgd_
zvarthangalos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Στο steam ακόμη δεν φαίνεται τίποτα μυρίζομαι προχειρότητες για ακόμη μία φορά
_Cgd_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 και εγώ ακόμα τίποτα - μου γράφει in-game "unable to locate downloadable content", αλλά στο steam γράφει ότι το κατέβασα.
zvarthangalos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 και εγώ ακόμα τίποτα - μου γράφει in-game "unable to locate downloadable content", αλλά στο steam γράφει ότι το κατέβασα. Εεε! είναι τραγελαφικοί οι τύποι δεν παίζονται!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 New HITMAN Screenshots For Episode 2: Sapienza Released 1
zvarthangalos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Eπιτέλους το ανέβασαν 4GB είναι το update. Edit: Πραγματικά ο χάρτης είναι τεράστιος αρχικά δυο είναι οι στόχοι κάτι που δεν με ικανοποίησε δεν μπορώ όμως ακόμη να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Υ.Γ. Όσοι δεν έχετε βάλει το preset του SweetFX βάλτε το οπωσδήποτε θα δείτε μεγάλη διαφορά στα graphics. Edit 2: Μόλις συνδέθηκα στο steam μου βγάζει νεο update 4GB επιπλέον, εχουν βγάλει ένα update για τα γραφικά και τον ήχο όμως δεν είναι τόσο μεγάλο δεν ξέρω. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2016 από zvarthangalos
zvarthangalos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Edit: Πραγματικά ο χάρτης είναι τεράστιος αρχικά δυο είναι οι στόχοι κάτι που δεν με ικανοποίησε δεν μπορώ όμως ακόμη να έχω ολοκληρωμένη άποψη. To παίρνω πίσω αυτό για τους στόχους είναι και ακόμη ένας τρίτος, νομίζω πως έπρεπε η Sapienza να είναι η avant premiere στην θέση του Παρισιού είναι όντως τεράστιος o χάρτης και πιστεύω πως αν οι Devs το σκεφτότανε λίγο καλύτερα και το βγάζαν ολόκληρο και όχι σε επεισόδια θα μιλάγαμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.
_Cgd_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μια χαρά ο χάρτης, δεν έχω παίξει πάρα πολύ ακόμα αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον με πολλά πράγματα να κάνεις. Μετά το τελευταίο update, έχω ακόμα κάποια προβληματάκια με το audio - κάποιες συζητήσεις δεν ακούγονται πάντα. Για τον elusive target μάθαμε κάτι;
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 HITMAN Episode 2 Looks Incredibly Beautiful In 4K With Reshade 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα