Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 φτάνουνε ακόμη και σε σημείο να κάνουνε Refund. Καλά, το refund το έχουν κάνει καραμέλα τελευταία...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Άμα το refund είναι για performance issues που έχει το game τότε το δικαιολογώ, πριν ψωνίσεις κάτι καλο είναι να διαβάζεις τι αγοράζεις. Ενώ το game είναι αρκετά καλο από όσο βλέπω η πολιτική τις εταιρίας είναι απαράδεκτη, εμενα με χασαν από την στιγμή που το demo ήταν μονο για όσους κάναν pre-order....αντί να δώσουν ευκαιρία και σε άλλους να το αγοράσουν το δώσανε σε αυτούς που το έχουν ήδη αγοράσει...έχει μπει στην λίστα μου και η Square Enix. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Άμα το refund είναι για performance issues που έχει το game τότε το δικαιολογώ, πριν ψωνίσεις κάτι καλο είναι να διαβάζεις τι αγοράζεις. Συμφωνώ απόλυτα. Και το performance συνήθως φτιάχνεται (ειδικά αφού είναι "αρχή").
zvarthangalos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω τελειώσει ολα τα escalation mode και επινόησα ένα δικό μου που είναι, εξόντωση των στόχων όλων τον securitάδων στην περίμετρο του παλατιού (χάνεις πολλούς πόντους) και μέσα σε αυτό χωρίς να πειράξω κανέναν άοπλο,(η αλήθεια είναι πως είναι αμέτρητοι οι άτιμοι). Edit: Εντάξει η ''φιλοσοφία'' του παιχνιδιού δεν είναι αυτή και το ξέρω γιατί έχω ασχοληθεί με τα Hitman άπειρες ώρες απο τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της σειράς Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από zvarthangalos
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 HITMAN Greatly Benefits From SweetFX/Reshade – Comparison Screenshots
_Cgd_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ελληνικό Walkthrough για το Paris Escalation mode: The Gemini Fiasco (επίπεδο 5, silent). 1
zvarthangalos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πρόσθεσαν και άλλα challenges νομίζω πως είναι ανούσια να παίζω μόνο και μόνο για τους πόντους έπρεπε να κυκλοφορήσουν τουλάχιστον διπλούς τους χάρτες θα προτιμούσα να το κάναν καλύτερα delay και να έβγαινε αργότερα.
dimyok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Η πλακα ειναι οτι ακομη και σε καλη τιμη 35 θελει σκεψη αν θα παρω το "full experience" για 1 mission
_Cgd_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Η πλακα ειναι οτι ακομη και σε καλη τιμη 35 θελει σκεψη αν θα παρω το "full experience" για 1 mission Σε 6-8 μήνες η τιμή δεν αναμένεται να πέσει παραπάνω. Τα ίδια χρήματα θα δώσεις είτε το αγοράσεις όταν κυκλοφορήσουν όλες οι αποστολές είτε τώρα που έχει τις πρώτες μόνο. Οπότε εξαρτάται από το πότε θέλεις να αρχίσεις να παίζεις. (βέβαια θα χάσεις τα elusive targets που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι να το αγοράσεις)
hurin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ρε δε μας χ..ζουν που θα είμαστε απίκο πότε θα κάνει βόλτα ο elusive target! Μην απορήσουν άν χρεοκοπήσουν. 1
_Cgd_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Νέο Escalation Mode για τον χάρτη Paris, ονόματι "The Marsden Isotopy". Το τελείωσα σε 10min όλα τα levels με την πρώτη... μεγάλη μάπα. Είναι σαν να το φτιάξανε στα γρήγορα για να φαίνεται ότι βγάζουν παραπάνω περιεχόμενο...
zvarthangalos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Είναι και πολύ μ........ες αν νομίζουν πως μας κοροϊδεύουν κάνουν πολύ μεγάλο λάθος συνεχίζουν να χάνουν έδαφος μ' αυτά που κάνουν.
zvarthangalos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδας και δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία του δεύτερου χάρτη της Sapienza δεν θα εκπλαγώ ιδιαίτερα αν κάνουν κανα delay για τον Μαϊο και μας βλέπω να παίζουμε κρυφτό όλο τον Απρίλη με τον Elusive Target Εdit: φήμες λένε για 26 Απρίλη για Sapienza Καλό Πάσχα δηλαδή ! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2016 από zvarthangalos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα