Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο αναφορά το παιχνίδι κι εγώ είμαι εν μέρη ικανοποιημένος σαν φαν του Ηitman, ο χάρτης όντως είναι αρκετά μεγάλος έχω παίξει

αρκετές ώρες και μου έχει κάνει μέχρι τώρα μόνο μία  αποσύνδεση ωστόσο για τους devs που λες όχι την Square Enix

δεν θα την κλάψω το χάλι βγάζουν χιλιάδες δολάρια από τα παιχνίδια για την IO Interactive  θα μπορούσα να πω πως ναι είχε και έχει

αρκετά προβλήματα ελπίζω και τα επόμενα επεισόδια να είναι όπως το πρώτο και γιατί όχι και καλύτερα περιμένουμε με ανυπομονησία

και τον elusive target > http://www.videogamer.com/ps4/hitman/news/hitmans_first_elusive_target_will_appear_within_the_next_10_days_2.html

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Καλα αυτοι εβγαλαν και τα Kane & Lynch οποτε δεν φταιμε εμεις που πατωσαν  :-D . Και αυτο το παντα online episodic gaming , παρε ενα κομματι και πεσε 60 προπληρωμη που θα εχει η Square εδω μου καθεται

Δημοσ.

Βρήκα πολύ ενδιαφέρον και το "Escalation Mode"!

Σου θέτει κλιμακωτά πιο δύσκολους στόχους στον χάρτη, όποτε ολοκληρώνεις την πίστα προσθέτει στόχους.

Για παράδειγμα:

1) Εκτέλεση του συγκεκριμένου στρατιώτη φορώντας στολή μηχανικού.

2) Εκτέλεση του συγκεκριμένου στρατιώτη φορώντας στολή καθαριστή, άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου

3) Εκτέλεση του συγκεκριμένου στρατιώτη φορώντας το original hitman suit, άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου, κρύψιμο όλων των πτωμάτων σε 30 δευτερόλεπτα!

Δημοσ.

ερώτηση,το παιχνίδι είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ;

ή κυκλοφορεί ξέρω γω το 1ο επεισόδιο τώρα..και σε 6μήνες το επόμενο;

ρωτάω για να μη πληρώσω για όλο το παιχνίδι,και είναι το επεισόδιο 1 μόνο διαθέσιμο και περιμένω..

οκ το βρήκα

On release players have access to the Intro Pack content - Prologue Mission, the Paris Sanguine Fashion Show, full access to Contracts Mode, Escalation Mode, elusive targets and other live content. Remaining content will be available as six releases periodically throughout 2016, starting April 2016

http://store.steampowered.com/app/236870/

τον Δεκέμβριο στα sales λοιπόν και ΑΝ έχει ολοκληρωθεί..

Τραγικούλιδες.

• Like 1
Δημοσ.

ερώτηση,το παιχνίδι είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ;

To Hitman θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια.

Το intro pack περιλαμβάνει μόνο τον πρόλογο και τον χάρτη στο Παρίσι.

Νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει σε μηνιαία βάση, (οι χάρτες Sapienza και Μαρακές τον Απρίλιο και τον Μάιο 2016 αντίστοιχα), και οι χάρτες στην Ταϊλάνδη, ΗΠΑ και Ιαπωνία μέχρι το τέλος του 2016, καθώς και εβδομαδιαία challenges/events.

Δημοσ.

Άρχισα να αισθάνομαι ήδη ''εξαπατημένος'' με την ιδέα των επεισοδίων και θα εξηγήσω τους λόγους¨

Ο χάρτης ναι είναι αρκετά μεγάλος όμως δεν έχει ''εκπλήξεις''  θα μπορούσε να έχει difficulties και πχ τελείωσες μία φορά τον χάρτη με όποιες επιλογές έχεις διαλέξει ; η επόμενη που θα κάνεις με τον ίδιο τρόπο να είναι ποιο δύσκολη, η τεχνητή νοημοσύνη για ακόμη μία φορά είναι για τα μπάζα μόλις μεταμφιεστείς κανένας δεν σε παίρνει χαμπάρι πηγαίνεις σχεδόν όπου γουστάρεις

ακόμη και στην τουαλέτα να πάει ο στόχος σου μπορείς να πας κι εσύ ανενόχλητος οι στόχοι προσεγγίζονται πολύ εύκολα 

και τέλος νομίζω πως 6 η 7 χάρτες κάπου εκεί υπολογίζω μέσα σε 9 μήνες περίπου είναι λίγοι πάντα με βάση τις ώρες παιχνιδιού,

ας ελπίσουμε να βρούνε τρόπους οι Devs ώστε να σώσουν την παρτίδα γιατί αλλιώς αυτήν την φορά θα πατώσουν πολύ γερά.

Δημοσ.

Λοιπόν με το The Division ξέχασα οτι ο φίλος μου μου έδωσε τζάμπα κωδικό και για το Hitman το οποίο μπορούσα να παίξω από beta. Διαβάζω τώρα για τα επεισόδια και ξενέρωσα μέχρι κι εγώ που δεν πλήρωσα. Θα το παίξω κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, θα με περιμένει στο steam.

Δημοσ.

θα μπορούσε να έχει difficulties και πχ τελείωσες μία φορά τον χάρτη με όποιες επιλογές έχεις διαλέξει

Σου θέτει κλιμακωτά πιο δύσκολους στόχους στον χάρτη, όποτε ολοκληρώνεις την πίστα προσθέτει στόχους.

Για παράδειγμα:

2) Εκτέλεση του συγκεκριμένου στρατιώτη φορώντας στολή καθαριστή, άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου

3) Εκτέλεση του συγκεκριμένου στρατιώτη φορώντας το original hitman suit, άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου, κρύψιμο όλων των πτωμάτων σε 30 δευτερόλεπτα!

Δημοσ.

θα μπορούσε να έχει difficulties και πχ τελείωσες μία φορά τον χάρτη με όποιες επιλογές έχεις διαλέξει

Για παράδειγμα:

Νομίζω πως και μ' αυτό τον τρόπο πάλι δεν σώζεται εύκολα η παρτίδα ίσως λέω ίσως να την σώζανε αν ο χάρτης  ξεκλείδωνε κατά κάποιο τρόπο σταδιακά ώστε να σε ''κρατούσε''  απο μόνο του το παιχνίδι, ας πούμε το lockpic ή οι λοστοί και τα κατσαβίδια  να ήτανε σε ένα μόνο σημείο στον χάρτη και όχι να τα βρίσκεις σαν τις καραμέλες πεταμένα απο εδώ και από εκεί  και να σου προσφέρονται έτσι εύκολα στο πιάτο, κάτι άλλο που προσωπικά με στοίχισε όταν αφαιρέθηκε απο τον Hitman ήταν η δυνατότητα να κοιτάς απο την κλειδαρότρυπα έδινε μια διαφορετική αίσθηση στο stealth gameplay. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...