Προς το περιεχόμενο

Hitman [2016][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημέρωση:

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε (το πρώτο επεισόδιο του) στις 11 Μαρτίου 2016. 

Η πρώτη season του παιχνιδιού αποτελείται από επτά επεισόδια (μαζί με το Summer Bonus Episode) που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο χρόνο. Το τελευταίο επεισόδιο της season κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου 2016. 

Trailer Ανακοίνωσης του παιχνιδιού:

Trailer για την 1η season:

Επίσημη σελίδα: https://hitman.com/

Αρχικό post:
nexgenhitman-672x372.jpg

NEXT GEN HITMAN COMING THIS YEAR

Η πρώτη αναφορά του επόμενου Hitman είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2014.Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βγει για Xbox One, Ps4 και PC.Κάποιος fan στο twitter ρώτησε την IO Interactive πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο Hitman και του απάντησαν πως ''Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας αυτό το έτος''.Το παιχνίδι από ότι φαίνεται θα τρέχει στην ίδια μηχανή γραφικών που έτρεχε και το Hitman: Absolution, την Glacier 2.
  • Like 4
Δημοσ.

Εντάξει θα έχουμε και κάνα delay οπότε για του χρόνου τον Φλεβάρη το βλέπω

και καλύτερα να μην βιαστούνε και κάνουν τις μακακίες που κάνουν άλλες εταιρίες

που βγάζουν 15 patch για να στρώσει το game (βλέπε Ubisoft).

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω μεγαλο ενδιαφερον για το πως θα προχωρησουν το Hitman σαν franchise,ωστοσο για καποιο λογο δεν εχω καλο feeling για το συγκεκριμενο...μακαρι να διαψευσθω

Δημοσ.

το προηγουμενο με απογοητευσε καμια σχεση με το blood&money . ας βγαλουν αυτα τα ηλιθια τα checkpoints με ενα σωστο customization στα οπλα και πιστευω θα βγει καλο  

Επισκέπτης
Δημοσ.

42 ωρες στο τελευταιο, κλασικα μια φορα σε ευκολη δυσκολία και μετα αλλη μια οσο παει...

τα εχω ολα με 40+ ωρες παιχνιδιου το καθενα, ακομα και το sniper challenge έλιωσα.

ΟΛΑ ειναι ολα τα λ7, ΟΛΑ...

TPS αυτο και Dead Space

Δημοσ.

Μου αρέσει που θα δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις πως θέλεις να σκοτώσεις κάποιον.
Από τα αγαπημένα μου πράγματα σε παιχνίδια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...