dim90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το 32αρι δεν εχει(επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ) εγγυηση στην ελλαδα απο την lg. Οτι καλυψει το καταστημα που θα το παρετε, αλλιως πληρωνετε. Ας ανεβει ενα 30αρι για g3 / z2 αν τον ενδιαφερει ο χωρος Μια χαρά εγγύηση έχει το 32αρι.Άς μην είμαστε κάθετοι σε θέματα που δεν γνωρίζουμε. 1
AngelMobile93 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνώ με όοοοοολα τα παιδιά παραπάνω, LG G2 με κλειστά μάτια! Είμαι κάτοχος του από το καλοκαίρι και ακόμα με ενθουσιάζει με τις δυνατότητες του, μην ψάξεις για τίποτα άλλο. Ααα, 2 πολύ βαρβάτες διαφορές μεταξύ S4 και G2 είναι η 3000mah μπαταρία του G2 και ότι διαθέτει ραδιόφωνο fm, ενώ το S4 όχι. Ας μην πιάσω και όλα τα υπόλοιπα! 1
dieccast Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τσίμπισα σήμερα το G2, το κινητο απλά πετάει, δεν υπάρχει. Ειχα το καλοκαιρι το Ζ2 στα χερια μου και συγκριτικα ειναι τουμπανο. Με 299 απο Media με 2 χρονια εγγύηση και εισαι κομπλέ. Σε λίγο θα πάρει και το lolipop. Δηλαδη φιλε το g2 σου φαινεται καλυτερο απο Ζ2?
GianniSM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδη φιλε το g2 σου φαινεται καλυτερο απο Ζ2? ΣΑΦΩΣ και δεν είναι, αλλά το G3 που έχει παραπλήσια τιμή κατά την ταπεινή μου άποψη είναι...
papp0us Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά εγγύηση έχει το 32αρι.Άς μην είμαστε κάθετοι σε θέματα που δεν γνωρίζουμε. Μια χαρά πόρτα έφαγα 3 μήνες πριν και πλήρωσα οθόνη απο την τσέπη μου. Είμαι κάθετος σε θέματα που πλήρωσα.
qsis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 πριν να το εισάγει επίσημα η ελληνική αντιπροσωπεία δεν έπαιζε κάλυψη, από ένα σημείο και μετά που το έφερε υπάρχει γενικά αν κάτι δε το φέρνει η εδώ αντιπροσωπεία ακόμα και η διαφορά να είναι μόνο στο χρώμα υπάρχει θέμα με την εγγύηση
mpeliaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά πόρτα έφαγα 3 μήνες πριν και πλήρωσα οθόνη απο την τσέπη μου. Είμαι κάθετος σε θέματα που πλήρωσα.τι εννοείς πληρωσες οθόνη;; σου έσπασε η οθόνη από πτώση η κάποιο καμένο πιξελ;
papp0us Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 μου έβγαλε κάτι κίτρινες σκιές στα πλάγια που όσο περνούσε ο καιρός έγιναν χειρότερες. Το έστειλα πίσω, μου το επέστρεψαν ευγενικότατα και πήρα απ'εξω μια οθόνη και την άλλαξα
lillen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδη φιλε το g2 σου φαινεται καλυτερο απο Ζ2? Καταρχας σαν specs το Ζ2 ειναι καλυτερο και για αυτο κοστιζει παραπανω, αλλα εγω παρατηρησα προβλημα στο ηχο, τουλαχιστον σε αυτο που ειχα εγω , δλδ ειχε μια καθυστερηση την ωρα που απαντουσες 2-3 sec , πολυ σπαστικο. Επειδη δεν ειδα καποια διαφορα σε οτι αφορα επιδοσεις και μπαταρια (που και τα δυο ειναι καλα) μονο η απουσια card slot ειναι μειον στο G2 αλλα εχει τις υπερυθρες που ειναι αρκετα βολικο να εχεις, πιστευω οτι με κατι λιγοτερο απο 300€ παιρνεις ενα σουπερ κινητο. Επισης για τα δικα μου γουστα το Z2 ειναι λιγο γεροντε. 1
dieccast Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καταρχας σαν specs το Ζ2 ειναι καλυτερο και για αυτο κοστιζει παραπανω, αλλα εγω παρατηρησα προβλημα στο ηχο, τουλαχιστον σε αυτο που ειχα εγω , δλδ ειχε μια καθυστερηση την ωρα που απαντουσες 2-3 sec , πολυ σπαστικο. Επειδη δεν ειδα καποια διαφορα σε οτι αφορα επιδοσεις και μπαταρια (που και τα δυο ειναι καλα) μονο η απουσια card slot ειναι μειον στο G2 αλλα εχει τις υπερυθρες που ειναι αρκετα βολικο να εχεις, πιστευω οτι με κατι λιγοτερο απο 300€ παιρνεις ενα σουπερ κινητο. Επισης για τα δικα μου γουστα το Z2 ειναι λιγο γεροντε. καλα γιατι γεροντε? γουστα ειναι αυτα βασικα! κουκλια και τα δυο!! 1
lillen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 καλα γιατι γεροντε? γουστα ειναι αυτα βασικα! κουκλια και τα δυο!! Ενταξει ρε φιλε μην βαρας, αντε να το πω λιγο συντηρητικο; η καλυτερα λιγο πιο κυριλε απο το lg
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 καλημερα!! ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο http://www.skroutz.gr/s/4354970/Sony-Xperia-Z1-Compact-16GB.html και για αυτο http://www.2lenovo.com/lenovo-vibe-x2-mtk6595-octa-core-2-0-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-fhd-ips-screen-4g-fdd-lte-silver.html σε συγκριση με τα προαναφερομενα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα