greekparot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα, εχω καποια αρχεια mkv που ειναι περιπου απο 200 εως 600mb το μεγαλυτερο και θελω να τα παρακολουθω στην Tv. Εχω κατεβασει 2-3 Video converter οπου μετατρεπουν τα mkv σε avi αλλα οταν παω να το κανω αναπαραγωγη απο το λαπτοπ (ειτε με vlc ειτε με gomplayer) ακουω μονο ηχο. Σαν να ειναι δηλαδη mp3. Κανω κατι λαθος ή υπαρχει περιπτωση τα αρχεια mkv να ειναι κλειδωμενα;
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το MKV format δεν υποστηρίζει κλειδώματα, DRM και τα λοιπά. Τα original MKV που έχεις (πριν τη μετατροπή) παίζουν κανονικά στο laptop σου; Αν ναι, τότε μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις που κάνεις στο πρόγραμμα μετατροπής.
micos000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εγώ τα βλέπω όλα από το media player του αποκωδικοποιητή της digea (crystal audio prime hd).
greekparot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το MKV format δεν υποστηρίζει κλειδώματα, DRM και τα λοιπά. Τα original MKV που έχεις (πριν τη μετατροπή) παίζουν κανονικά στο laptop σου; Αν ναι, τότε μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις που κάνεις στο πρόγραμμα μετατροπής. Ναι παιζουν κανονικα στο λαπτοπ τα original mkv. Σαν προγραμμα χρησιμοποιω το 4Videosoft MKV Video Converter και επιλεγω απο MKV -> AVI - να επιλεξω κατι επιπλεον σαν ρυθμιση;
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Για δοκίμασε και με κάποιο άλλο πρόγραμμα μετατροπής. Ένα εύκολο, καλό και δωρεάν είναι το Freemake Video Converter. 1
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ^^^^ Και ένα ελεύθερο με πολλά πρότυπα για τηλεοράσεις, που μπορεί να έχει και την δικιά σου, είναι το x media recode. 1
greekparot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ^^^^ Και ένα ελεύθερο με πολλά πρότυπα για τηλεοράσεις, που μπορεί να έχει και την δικιά σου, είναι το x media recode. Ευχαριστω πολυ! Τελικα δουλεψε με αυτο το προγραμμα.
ppetr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αφου τα παιζεις από το laptop γιατι δεν παιζεις τα mkv?
greekparot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τα παιζει στο λαπτοπ αλλα εγω θελω να τα βλεπω στην τιβι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα