Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται να στησει καποιος σχεδον απο το μηδεν ενα συστημα με απολυτο οριο τα 500 ευρω (ιδανικα θα ηθελε να παει μεχρι τα 400), για να παιζει καινουρια games σε 1280x720?

Προκειται για ενα φιλο, ζητησε την βοηθεια μου στην συνθεση αλλα αφ'ενος εχω χασει επαφη με τις εξελιξεις στο hardware, αφ'ετερου δεν εχω ιδεα σχετικα με PC gaming και τις απαιτησεις των καινουριων παιχνιδιων για να εχει αξιοπρεπες frame rate.

Δεν θα χρειαστει οθονη-ηχεια, ποντικι-πληκτρολογιο και σκληρους δισκους, αν και ενας SSD θα ηταν πολυ καλοδεχουμενος.

Συμπαθω ιδιαιτερα το καταστημα στην Φραντζή, οποτε θα εκτιμουσα γνωμες με harware που μπορει να βρεθει εκει.

Ευχαριστω

Δημοσ.
Δημοσ.

ειτε να καταφύγεις στις 2 λύσεις που υπάρχουν εδώ με intel

http://www.insomnia.gr/topic/555622-νέο-pc-για-games-έως-400-ευρώ/

αν ειναι να ανεβει σε τιμή θα γίνει απο γραφικών και ssd

κατεμε ας γινει η υπερβαση στη γραφικων αρχικα και μετα βλεπει

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να αλλαξεις οθονη εκει θα δεις διαφορα.Δες μια συνθεση με οθονη μεσα στο budget,κρατας τον σκληρο και βαζεις αλλη μια 4αρα μνημη αργοτερα.

post-276039-0-93471900-1421351656_thumb.png

Δημοσ.

Γινεται να στησει καποιος σχεδον απο το μηδεν ενα συστημα με απολυτο οριο τα 500 ευρω (ιδανικα θα ηθελε να παει μεχρι τα 400), για να παιζει καινουρια games σε 1280x720?

Προκειται για ενα φιλο, ζητησε την βοηθεια μου στην συνθεση αλλα αφ'ενος εχω χασει επαφη με τις εξελιξεις στο hardware, αφ'ετερου δεν εχω ιδεα σχετικα με PC gaming και τις απαιτησεις των καινουριων παιχνιδιων για να εχει αξιοπρεπες frame rate.

Δεν θα χρειαστει οθονη-ηχεια, ποντικι-πληκτρολογιο και σκληρους δισκους, αν και ενας SSD θα ηταν πολυ καλοδεχουμενος.

Συμπαθω ιδιαιτερα το καταστημα στην Φραντζή, οποτε θα εκτιμουσα γνωμες με harware που μπορει να βρεθει εκει.

Ευχαριστω

Καλησπέρα φίλε μου!

Εφόσον φτιάχνεις καινούριο μηχάνημα, μη συμβιβαστείς με διπύρινο. Ήδη καινούρια παιχνίδια ζητάνε 4 πυρήνες για να παίξουν.

Η καλύτερη budget λύση είναι ο AMD 860K.

Δες εδώ μια ωραία λύση που έχει πολύ καλό setup και θα σε υπερκαλύψει.

http://www.skytechshop.gr/index.php?route=product/product&path=70_139_20&product_id=785

Μπορείς να ζητήσεις να μην βάλεις δίσκο και έτσι το κόστος θα πέσει ακόμα πιο πολύ, ή να βάλεις SSD αντί αυτού.

Δημοσ.

Το κλειδι στην συνθεση ειναι το oc εκει θα δειξει την δυναμη ο επεξεργαστης,εξαλλου με 10ε παραπανω εχεις μια παραπανω δυνατοτηα πολυ σημαντικη.Δεν ειναι και δυσκολο να τον κανεις οc στα 4-4.2,αν δεν ξερει μπορει ευκολα να μαθει με λιγο ψαξιμο. 

Δημοσ.

Το κλειδι στην συνθεση ειναι το oc εκει θα δειξει την δυναμη ο επεξεργαστης,εξαλλου με 10ε παραπανω εχεις μια παραπανω δυνατοτηα πολυ σημαντικη.Δεν ειναι και δυσκολο να τον κανεις οc στα 4-4.2,αν δεν ξερει μπορει ευκολα να μαθει με λιγο ψαξιμο. 

Το κλειδί είναι να πάρει καλό μηχάνημα που να τον καλύπτει, και όχι να ελπίζει σε overclock.

Για σωστό overclock θες πολλα πράγματα, οπως δυνατη μητρικη, aftermarket ψυκτρα, καλές μνημες, πολύ ποιοτικό τροφοδοτικο κ.τλ. που ανεβάζουν το κοστος του πακετου.

Και μακριά από διπύρινους... πλέον τα παιχνίδια ζητάνε Quad. :)

Δημοσ.

Τετραπυρηνο ζητανε; Ωρε που παμε ρε... 

Δηλαδη ενας Intel Core i3-4330 δεν θα κανει δουλεια για gaming;

Αν ειναι ετσι, να του προτεινω να παει σε AMD FX-6300, οπως προτεινε ο aekoupoli;

Οθονη (και αναλυση) δεν αλλαζει, το PC θα μπει πανω σε τηλεοραση 28" HD Ready...

Δημοσ.

Τετραπυρηνο ζητανε; Ωρε που παμε ρε... 

Δηλαδη ενας Intel Core i3-4330 δεν θα κανει δουλεια για gaming;

Αν ειναι ετσι, να του προτεινω να παει σε AMD FX-6300, οπως προτεινε ο aekoupoli;

Οθονη (και αναλυση) δεν αλλαζει, το PC θα μπει πανω σε τηλεοραση 28" HD Ready...

Κάνουν και τα 4 threads του i3. Αλλα γιατι να δώσεις τόσα λεφτά για i3? Καλύτερα FX-8320.

Ή αλλιώς πας σε AMD Athlon x4 860k.

Βασικό στοιχείο είναι να αρχίσετε σωστά την επιλογή των εξαρτημάτων. Δεν ξεκινάμε με επεξεργαστή.

Ξεκίνα πρώτα με τα άλλα που είναι βασικά και ταυτόχρονα σημαντικά κομμάτια... τροφοδοτικό - κουτί - ψύξη --> δίσκος - dvd --> και με ότι περισσεύει mobo-cpu-vga-ram... πάντα όμως να υπάρχει ισορροπία cpu-vga-ram.

Δημοσ.

Δεν ξεκινάμε με επεξεργαστή.

Ξεκίνα πρώτα με τα άλλα που είναι βασικά και ταυτόχρονα σημαντικά κομμάτια... τροφοδοτικό - κουτί - ψύξη --> δίσκος - dvd --> και με ότι περισσεύει mobo-cpu-vga-ram... πάντα όμως να υπάρχει ισορροπία cpu-vga-ram.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, αλλα πιστευω οτι οι προτεραιοτητες σου ειναι εντελως λαθως.

Πιο σημαντικο το τροφοδοτικο απο την CPU;

Παιρνεις καλο κουτι και ανεμιστηρα και με οτι περισσεψει motherboard και CPU;

Εγω ηξερα οτι ξεκιναμε απο τον επεξεργαστη, που καθοριζει και σε ποιο socket θα κινηθουμε, μετα αναλογο m/b και μνημες, καρτα γραφικων οσο μας παιρνει ακριβοτερη και οτι περισσεψει για τα υπολοιπα.

Μπορει και να εχω γερασει και να εχω ξεκουτιανει βεβαια...

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, αλλα πιστευω οτι οι προτεραιοτητες σου ειναι εντελως λαθως.

Πιο σημαντικο το τροφοδοτικο απο την CPU;

Παιρνεις καλο κουτι και ανεμιστηρα και με οτι περισσεψει motherboard και CPU;

Εγω ηξερα οτι ξεκιναμε απο τον επεξεργαστη, που καθοριζει και σε ποιο socket θα κινηθουμε, μετα αναλογο m/b και μνημες, καρτα γραφικων οσο μας παιρνει ακριβοτερη και οτι περισσεψει για τα υπολοιπα.

Μπορει και να εχω γερασει και να εχω ξεκουτιανει βεβαια...

Αν ξεκινησεις με επεξεργαστη στο τελος θα καταληξεις με turbox ή μεταχειρισμενο τροφοδοτικο, χωρις καθολου καλη ψυξη, κουτι της πλακας, stock cooler, ίσως χωρις dvd, απλο δισκο και χωρις ssd.

Τι να κανεις τον i5 πχ.αν δεν μπορεις να παρεις σωστή κάρτα γραφικών να παει πακετο και σωστη mobo. Ε σκεψου οτι ολα αυτα θελουν και καλο τροφοδοτικο.

Εχω δει απειρες φορες φιλους να ξεκινανε απο CPU και στο τελος να κανουν χιλιες δυο αλλαγες πριν καταληξουν. Ξεκινα μια φορα ετσι οπως σου λεω και θα δεις οτι δεν θα κανεις πολλες αλλαγες και θα καταληξεις πιο ευκολα.

Το καλο τροφοδοτικο ειναι must... σωστη ψυξη επισης... και ενας ssd. Ποσα περισσευουν? Κανονιζεις αναλογα.

Δημοσ.

Καλά ο ssd δεν είναι must..μπαίνει και αργότερα.

Ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός.

Σιγουρα δινεις βαση στα υπολοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...