Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από καιρό είχα ένα πρόβλημα με το PC μου και μέσο ενός παιχνιδιού γνώρισα ένα παλικάρι γενικά ψαγμένο σε τέτοια θέματα και με βοήθησε μέσα από το teamviewer. Εκεί που έβαζε προγράμματα και έσβηνε άλλα, είδε πως το antivirus που είχα ήταν ξεκλειδωμένο για τα επόμενα 70 χρόνια και με ρώτησε αν το βρήκα σπασμένο ή αν το είχα αγοράσει κανονικά. Όπως ήταν φυσικό εγώ το είχα σπασμένο με την βοήθεια κάποιου βίντεο από το YouTube, και τέλος πάντων αυτός μου είπε καλύτερα να έχω τα free παρά τα σπασμένα. Εδώ γεννιέται το ερώτημα: σπασμενα ή free; είχε δίκιο το παλικάρι; αυτό ισχύει για όλα τα προγράμματα ή ειδικά για τα antivirus;

Υ.Γ.: Το πρόβλημα τελικά το είχε φτιάξει.

Δημοσ.

To antivirus ειναι σαν τον πορτιέρη που ελέγχει ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να περάσει την πόρτα. Ο free ή ο επι πληρωμή θα κάνει τη δουλειά που πρέπει αλλά ο «σπασμένος» δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνει.

Με λίγα λογια χίλιες φορές free antivirus παρά σπασμένο antivirus με crack. Υπάρχουν πολύ καλές λύσεις για free και κατά καιρους βγαίνουν δοκιμαστικές εκδόσεις με μεγάλα διαστήματα (π.χ. το Bitdefender εδινε πριν λίγο καιρό 6μηνη δωρεάν συνδρομή για το internet security).

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείτε freeware και όχι μόνο σε τόσο σημαντικά προγράμματα όπως antivirus,antispyware γενικά σε όλα θα προτιμάς τα free από τα cracked.

Τα διάφορα cracks και τα precracked προγράμματα που κυκλοφορούν στο ιντερνετ πολλές φορές έχουν κολλημένα μαζί και spyware και έτσι μπορείς να πάθεις χοντρή ζημιά.

Και εγώ πιο μικρός κατέφευγα πολύ στα cracked αλλά μετά από μερικά πράγματα που είδα αποφάσισα να κάνω ολική μετάβαση σε freeware προγράμματα.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι τα cracked δε παιρνουν αναβαθμισεις οποτε ειδικα στα av προγραμματα, ειναι πολυ βασικο η database να ανανεωνεται. Του χρονου μπορει να βγει ενας ιος που τα γ$%@^% ολα και εσυ να αναρωτιεσαι γιατι το av κοιμοτανε...οποτε καλυτερα freeware τουλαχιστον.

Δημοσ.

Ή μπορείς να έχεις NOD32 με lifetime trial..

Αν εννοείς να ψάχνεις κάθε μέρα για κλειδιά που δεν εχουν γίνει blacklisted, ειναι κουραστικό και ανώφελα χρονοβόρο.

Αν εννοείς το αντίστοιχο «σπαστήρι» τοτε θα σου προτεινα να διαβάσεις πάλι τις προηγούμενες απαντήσεις.

Αν εννοείς κάτι αλλο ... μοιράσου το. 

Δημοσ.

Αν εννοείς να ψάχνεις κάθε μέρα για κλειδιά που δεν εχουν γίνει blacklisted, ειναι κουραστικό και ανώφελα χρονοβόρο.

Αν εννοείς το αντίστοιχο «σπαστήρι» τοτε θα σου προτεινα να διαβάσεις πάλι τις προηγούμενες απαντήσεις.

Αν εννοείς κάτι αλλο ... μοιράσου το. 

Για κλειδιά έλεγα βασικά. Μία φορά ανά 3-4μηνο συνήθως χρειάζομαι. Έχει βέβαια και φτηνά licenses που μπορεί κάποιος να αγοράσει για NOD.

• Like 1
Δημοσ.

Για κλειδιά έλεγα βασικά. Μία φορά ανά 3-4μηνο συνήθως χρειάζομαι. Έχει βέβαια και φτηνά licenses που μπορεί κάποιος να αγοράσει για NOD.

Ανα 3μηνο; Εντυπωσιάστηκα. Πολύ παλιά που ειχα δοκιμασει το σπορ, τα κλειδιά σπάνια ζούσαν πάνω απο εβδομάδα

Δημοσ.

Ανα 3μηνο; Εντυπωσιάστηκα. Πολύ παλιά που ειχα δοκιμασει το σπορ, τα κλειδιά σπάνια ζούσαν πάνω απο εβδομάδα

Σε αυτό το PC έχω το NOD32 Antivirus 5 και το trial κλειδί είναι στον 2ο μήνα και έχω άλλες 40 ημέρες (90 ημέρες συνολικά νομίζω). Παλιά ναι και εγώ είχα θέμα. Ίσως επειδή δεν ήταν trial;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ παίδες ευχαριστώ. Κάτι ακόμα που θέλω να διευκρινίσω, τα παραπάνω που γράψατε ήταν καθαρά για antivirus, antimalware και antispyware ή και για άλλα προγράμματα; Γενικά για τα cracked παιχνίδια υπάρχει κανένα πρόβλημα ή αυτά ανήκουν σε άλλη κατηγορία; (για παιχνίδια κατέβαζα crack από γνωστά επίσημα sites ή από torrent sites που ο uploader είχα συγκεντώσει πολύ καλά σχόλια)

Επεξ/σία από frozex
  • Moderators
Δημοσ.

?????

Ας πούμε για το photoshop που με ενδιαφέρει, να το ψάξω σπασμένο σε κανά site ή υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; (εκτός από το να το αγοράσω)

Λυθηκε η απορια τωρα?
Δημοσ.

Γκουχου, γκουχου.

Λυθηκε η απορια τωρα?

Είσαι σε λάθος ενότητα, moderator άνθρωπος... Έχεις βηχαλάκι, ωραία. Μπες στις μικρές απορίες και ρώτα για τρόπο αντιμετώπισης. Τι δουλειά έχει το «Γκούχου γκούχου» στο software;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...