alderman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κοίταξε, επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε αυτούς που πάτήσαν like στο ποστ σου το design της Samsung και βγάζεις συμπεράσματα επίδοσης από το Galaxy Pocket δεν σημαίνει ότι η Samsung είναι αυτό που περιγράφεις. Λες και η Blackberry φτιάχνει κινητά από πλατίνα. Υποκειμενικές απόψεις, είναι καλύτερα να μην ειπωθούν ποτέ. Όλους μας εκνευρίζει κάτι από κάθε τι (πχ εμένα μου την βιδώνουν τα bezel της Sony, οι τιμές της Apple κλπ) αλλά δε βγαίνω να βγάζω το άχτι μου συνέχεια σε κάθε είδηση και να πηγαίνω κόντρα στην γνώμη του καθένα. Καλά σοβαρά το λες? Προφανώς ο κάθε ένας έχει μια άποψη, προφανέστερα και η κάθε άποψη είναι υποκειμενική και προοφανέστατα ο κάθε 1 μπορεί να την πει ελεύθερα.
ChimairaX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλά σοβαρά το λες? Προφανώς ο κάθε ένας έχει μια άποψη, προφανέστερα και η κάθε άποψη είναι υποκειμενική και προοφανέστατα ο κάθε 1 μπορεί να την πει ελεύθερα. Ναι, άλλο η άποψη, κι άλλο το flame. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι λέει την γνώμη του. Το πρόβλημά μου είναι η ημιμάθεια και η παραπληροφόρηση.
alderman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Όχι... Όχι! Το καλύτερο λειτουργικό ever, optimization στο full και θα το πάρει η εταιρεία συνώνυμη με την ακαλαισθησία, την πλαστικούρα, το bloatware και το lag. Αν είναι δυνατόν! Αν εξαιρέσεις την "ακαλαισθησία" που όντως είναι υποκειμενικό, βρες μου κάτι που δεν είναι -από το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον- αποδεκτό και είναι προιόν παραπληροφόρησης.
VaggD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Απελπισμένη για λειτουργικό μετά την αποτυχία του tizen που τελικά το έβαλε στις tv. Είναι βέβαια και ο φόβος περαιτέρου μειώσεις μεριδίου αγοράς και όχι μόνο από τους Κινέζους! Με λίγα λόγια ψάχνει τρόπο να ξεχωρίσει, ας τα σκεφτόταν αυτά όταν νόμιζε ότι ο μόνος ανταγωνιστής ήταν η Apple
ChimairaX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν εξαιρέσεις την "ακαλαισθησία" που όντως είναι υποκειμενικό, βρες μου κάτι που δεν είναι -από το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον- αποδεκτό και είναι προιόν παραπληροφόρησης. Bloat & Lag. Όσο για την πλαστικούρα. Είπα και πριν... Η Blackberry από τι κατασκευάζει τα κινητά της;
kukukali Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μαλιστα το διαψευσε η BB. Οπου υπαρχει καπνος....οι διαρροες δεν γινονται τυχαια
songless_bird Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μαλιστα το διαψευσε η BB. Οπου υπαρχει καπνος....οι διαρροες δεν γινονται τυχαια το οτι η Samsung θα ήθελε να εξαγοράσει την bb ειναι λογικό. Ομως το να θέλει και bb δεν το βρίσκω λογικό .
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ενημέρωση (02:15) Με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά, η BlackBerry διαψεύδει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Samsung για μια πιθανή εξαγορά. Site: Reuters Μιας και ειναι ψευδεις οι φημες, δεν θα ηταν καλυτερα να κλειδωθει το θεμα? Δεν υπαρχει λογος συζητησης.
xteliox Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κοίταξε, επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε αυτούς που πάτήσαν like στο ποστ σου το design της Samsung και βγάζεις συμπεράσματα επίδοσης από το Galaxy Pocket δεν σημαίνει ότι η Samsung είναι αυτό που περιγράφεις. Λες και η Blackberry φτιάχνει κινητά από πλατίνα. Υποκειμενικές απόψεις, είναι καλύτερα να μην ειπωθούν ποτέ. Όλους μας εκνευρίζει κάτι από κάθε τι (πχ εμένα μου την βιδώνουν τα bezel της Sony, οι τιμές της Apple κλπ) αλλά δε βγαίνω να βγάζω το άχτι μου συνέχεια σε κάθε είδηση και να πηγαίνω κόντρα στην γνώμη του καθένα. Με συγχωρείς κιόλας γιατί δεν σε ξέρω και προσωπικά, αλλά μήπως δίνεις παραπάνω σημασία απ' ότι πρέπει σε post, απαντώντας με βαρύγδουπες εκφράσεις τύπου "Υποκειμενικές απόψεις, είναι καλύτερα να μην ειπωθούν ποτέ. " ? Αν μη τι άλλο οι απόψεις είναι υποκειμενικές εξ'ορισμού και στην τελική σιγά τα σοβαρά θέματα που καταπιανόμαστε όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το topic. Τον (ελάχιστο για μερικούς) ελεύθερο χρόνο μας περνάμε και γράφουμε μαλακιούλες για να περνάει η ώρα και να κάνουμε πλάκα....γι'αυτό πατάμε like σε αστεία και έξυπνα post.. Φιλικά πάντα..
ChimairaX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Με συγχωρείς κιόλας γιατί δεν σε ξέρω και προσωπικά, αλλά μήπως δίνεις παραπάνω σημασία απ' ότι πρέπει σε post, απαντώντας με βαρύγδουπες εκφράσεις τύπου "Υποκειμενικές απόψεις, είναι καλύτερα να μην ειπωθούν ποτέ. " ? Αν μη τι άλλο οι απόψεις είναι υποκειμενικές εξ'ορισμού και στην τελική σιγά τα σοβαρά θέματα που καταπιανόμαστε όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το topic. Τον (ελάχιστο για μερικούς) ελεύθερο χρόνο μας περνάμε και γράφουμε μαλακιούλες για να περνάει η ώρα και να κάνουμε πλάκα....γι'αυτό πατάμε like σε αστεία και έξυπνα post.. Φιλικά πάντα.. Μα φίλε μου εγώ αυτό το είπα γιατί ας πούμε το Ζ1, Ζ2, Ζ3 σαν design εμένα δε μου αρέσουν. Δεν είναι ωραίο να βγαίνω συνέχεια και να λέω με την πρώτη ευκαιρία "Μα τις μαλακίες τα Sony, πως είναι έτσι και τι ασχήμια είναι αυτή κλπ κλπ" γιατί είναι άσκοπο. Αυτό εννοούσα. Και επίσης μπορεί να πειράξει η γνώμη μου και τους χρήστες τους για την αγορά τους και να τους εκνευρίσω. Και δε θέλω να προσβάλω πάλι έτσι. Μόνο τους κατόχους Fiat Multipla θα ξαναπροσβάλω για τα γούστα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα